Spot Katowice / Kraków i okolice
-
i ja dotarłem .
dzieki i do zaś ... <!-- s -->
no - przed IKEA jeden zjazd na BUS-pas , poza tym droga spoko.Scobel co ty tam masz pod maską ? chyba nie HTP :przestraszony: idzie to jakby miało ze 150KM
-
[quote="kapi"]Scobel co ty tam masz pod maską ? chyba nie HTP :przestraszony: idzie to jakby miało ze 150KM <!-- s:D -->[/quote]
Hehe a mówią że HT[color=#FF0000]P[/color] (całe 64konie) się ledwie kula :hyhy: Ale według mnie daje rade
-
A ja jakoś nawet szybko po spocie dojechałem do domu Nie wiem czy 3 minuty i już piłem herbatkę Kapi, przykleiłeś już "jaguara" na maske ? <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
No i ja też w domku, dzięki za przybycie, było jak zawsze :zly: <!-- s:zly: --> .
-
[quote="MirekS"]No i ja też w domku, dzięki za przybycie, było jak zawsze :zly: <!-- s:zly: --> .[/quote]
Przez Warszawe jechałeś?
-
Hehe prawie, jeszcze miałem wczoraj nieoczekiwany wyjazd i wróciłem w nocy.
-
Wybiera się ktoś na Nieoficjalne Zakończenie Sezonu VAG 2012 w krakowie :?: Bo ja jestem jak najbardziej chętny <!-- s:) -->
-
Jak wstanę na czas to postaram się dojechać [od strony Myślenic <!-- s:P --> ].
-
Zakończenie sezonu VAG 2012 w Krakowie 21.10.2012 godzina 14:00
Lista:
- Scobel93
- BlackLabel
- sid
Spotkamy się około 13:40 na parkingu Plazy ( namiary GPS 50.065387,19.983003 )
Poniżej małe info
[center]Nieoficjalne Zakończenie Sezonu VAG 2012.
Będzie to wspólny spot pod hasłem integracyjnym oraz jednocześnie Zakończenie sezonu w Krakowie.
Zapraszamy wszystkich chętnych użytkowników samochodów, oraz miłośników koncernu VAG
do Krakowa, na parking Centrum Handlowego M1 (Koło Toru Gokartowego,Stacji Nestle) - Znajdującego się koło al. Pokoju a ul. Nowohucką .
Mapka dojazdu: ---->> https://maps.google.pl/maps/myplaces?ll=50.065142%2C20.001383&spn=0.009325%2C0.026157&ctz=-120&t=h&z=16<!-- m --> <<----"Spot/ Impreza" odbędzie się: 21 października 2012 (niedziela) od godziny 14.
Wjazd darmowy, jako że nie ma oficjalnego organizatora, sponsorów, itd - po prostu grupa ludzi "przypadkiem jest w tym samym miejscu i czasie"
napoje we własnym zakresie :bigok:UWAGA
Na spocie obowiązuje kultura i spokojne zachowanie!!Zabronione jest:
szybkie jeżdżenie pomiędzy ludźmi i innymi autami
nadmierne trąbienie
palenie gumy
itd.Wyżej wymienione wybryki będą tępione!!Osoby które nie dostosują się do w/w punktów będą usuwani z miejsca spotu!
Prosimy o kulturę osób zgromadzonych i pokażmy że umiemy się zachować!![/center]Pozdrawiam
sid -
Taaaa parking M1 o 14 w niedziele... przecie tam nie idzie wcisnąć szpilki... a stacja to Neste nie nestle...
-
Ja odpadam niestety <!-- s:( --> .
-
Przypominam :
[size=200]Spotkamy się około 13:40 na parkingu Plazy ( namiary GPS 50.065387,19.983003 )[/size]
Pozdrawiam
sid -
Ja się jednak pojawie Postaram się być przed czasem <!-- s:) -->
-
Dotarłem dopiero o 15:40 i niestety nikogo już nie spotkałem, tylko trzy rzędy golfów <!-- s:( -->
-
[quote="BlackLabel"]Dotarłem dopiero o 15:40 i niestety nikogo już nie spotkałem, tylko trzy rzędy golfów <!-- s:( -->[/quote]
Ja do domu wystartowałem jakieś 20 min wcześniej Jak bym wiedział że na 100% przyjedziesz to bym poczekał...
-
A może by tak szybki spocik w Katowicach w niedzielę 11.11.2012 ?
Pozdrawiam
sid -
Wstępnie się piszę. <!-- s;) -->
-
Jak nic mi nie wyskoczy to czemu by nie <!-- s:) -->
-
Jeszcze tylko miejsce <!-- s:D --> i godzina może około 12 ?
Pozdrawiam
sid -
bede