Spot Katowice / Kraków i okolice
-
17 OK <!-- s;) -->
-
No i kto się wstawi na spota? Ja jak wyzdrowieję, to postaram się być <!-- s:) -->
-
Ja będę <!-- s;) -->
-
Taki mały krakowski spocik FCP
26 sierpień 2012 na parkingu Real ( ul. Bora-Komorowskiego 37 - Kraków /Bliżej stacji BP/) - Godzina 17 : 00Lista :
- sid
- K0_VOITH
- stig92
- MirekS
- amadeusz86
- Tofik ?
[b]huzar[/b], jak dasz rade to wpadnij po 18 <!-- s;) -->
Pozdrawiam
sid -
Jak wyrobie z czasem to może i ja zawitam <!-- s:) -->
-
Może zrobimy jakiś mały zlocik pod silesia w Katowicach ? Znaleźliby się jacyś chętni ?
-
[quote="Wojol"]Może zrobimy jakiś mały zlocik pod silesia w Katowicach ? Znaleźliby się jacyś chętni ?[/quote]
[url=http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=10010]TUTAJ[/url] masz info o najbliższym w katowicach, silesia może następnym razem.
-
No dobra tylko, że to się odbędzie dopiero 15 września a do tego czasu można jakiś mini spocik zrobić pod silesia nawet i w 3 osoby. W szczególności, że tamten termin nie wszystkim pasuje <!-- s:( -->(
-
Przykro mi ale ja na dzisiejszy spot nie dam razy przyjechać :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->
-
Witam, już po zlocie, dzięki za miłe i sympatyczne spotkanie, pozdrówka i do następnego <!-- s --> .
-
my tez wrocili do domku pozdrowienia dla wszystkich...i do nastepnego
-
parę fotek z dnia dzisiejszego:
https://picasaweb.google.com/100481548360477866687/26Sierpnia2012SpotFCPKrakow?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOrrid6149_9Tg&feat=directlink<!-- m -->
pozDDRawiam i dzięki za spocika -
super :super: frekwencja <!-- s:) -->
-
O jaaaa widać że fajnie było i nawet najmłodsza klubowiczka zaszczyciła swoją obecnością :super: <!-- s:super: -->
-
[quote="Loni"]i nawet najmłodsza klubowiczka zaszczyciła swoją obecnością [/quote]
byl jeszcze mlodszy 4tygodniowy (jesli sie nie myle) klubowicz tylko drzemał w aucie
-
Ominęło nas spotkanko,a widzę ,że było super. Mam nadzieję nie przegapić następnego spota o ile będzie czas się wyrwać.Pozdrawiamy <!-- s:) -->
-
[quote="manii"][quote="Loni"]i nawet najmłodsza klubowiczka zaszczyciła swoją obecnością [/quote]
byl jeszcze mlodszy 4tygodniowy (jesli sie nie myle) klubowicz tylko drzemał w aucie[/quote]
A to tego bobaska nie widziałam No to moja mała by chyba pobiła rekord najmłodszej klubowiczki bo w niedziele miała 4 dni a dzisiaj mija już tydzień <!-- s:) -->
Może następnym razem uda mi się dotrzeć na spocik bo dawno Was nie widziałam i tęskno :rozpacz: -
[quote="Loni"]No to moja mała by chyba pobiła rekord najmłodszej klubowiczki bo w niedziele miała 4 dni [/quote]
... coś mi umkmęło ..... pogratulować :!: <!-- s:!: --> -
[quote="kapi"]... coś mi umkmęło ..... pogratulować [/quote]
:???: to chyba o chrześnice Loni chodzi..... :dzidzi: <!-- s:dzidzi: -->
-
[quote="manii"][quote="kapi"]... coś mi umkmęło ..... pogratulować [/quote]
:???: to chyba o chrześnice Loni chodzi..... :dzidzi: <!-- s:dzidzi: -->[/quote]
to by wiele wyjaśniało :zdrowko: ale może Loni coś podpowie :?: