Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Kiedy : [b]Sobota 06.10.2012[/b]
Godzina : [b]16:00[/b]
Miejsce :
[b]Bonarka City Center
Henryka Kamieńskiego 11
30-644 Kraków
Dane GPS (wg. google)[/b] : [b][i]50.028089 , 19.950526[/i][/b]Prosiłbym tylko o wskazanie miejsca gdzie wjeżdżamy na parking, bo ja osobiście ( aż wstyd się przyznać ) byłem tam 1 raz <!-- s:D --> Ktoś ma dobre miejsce na spotkanie właśnie na parkingu w Bonarce ?
Pozdrawiam
sid -
Z Bonarką to jest tak, że każdy ma "swoje" okolice . Ja np. preferuję "wysokie czerwone" - sektor czerwony (bliżej Kamieńskiego), z najwyższymi numerami. Tam też jest czasami dość spory tłok. Z kolei w sobotę może też być tak, że ciężko będzie o kilka miejsc obok siebie <!-- s:) -->. Jeśli już - to najlepiej w samym środku, jak najdalej od wyjść do poziomu sklepów.
O ile nie zatrzyma mnie robota (w nowym miejscu pracy mam 2 soboty robocze w miesiącu - budżetówka...), to się pojawię .
-
Niestety nie będę :zalamany: i kolejny spot w krakowie a tam jeszcze nie byłem na ani jednym spocie :zalamany: <!-- s:zalamany: -->
-
Dlatego zastanawiam się właśnie aby jednak spot był tam gdzie zawsze, czyli na Bora-Komorowskiego pod realem. Mniej luda tam jest.
Pozdrawiam
sid -
Nie obiecuje ale jak mi się uda to może się pojawie na spocie
-
No to widzimy się o 16:30 pod Bonarką Będe wcześniej więc jak ktoś będzie miał problemy z dojazdem ( już przy samej galerii ) to proszę dzwonić 501371066.
Pozdrawiam
sid -
Ok to 16.30 pod Bonarką, mam nadzieję, że się znajdziemy i pomieścimy.
-
Miłej zabawy! Czekam na jakieś zdjęcia <!-- s;) -->
-
[quote="sid"] Będe wcześniej [/quote]
Pamiętaj o myjni dla Fabki <!-- s;) -->
-
[quote="gory"]Miłej zabawy! Czekam na jakieś zdjęcia <!-- s;) -->[/quote]
a teraz mamy galerie ?? moje fotki gdzieś się odnajdą ? -
nie wydaje mnie się <!-- s:D --> Ale jak się chce pokazać fotki to się da. Widziałem, ktoś wrzucał na picassa.
-
Enemik mi podpowiada że w Bonarce w weekend i to jeszcze o tej godzinie jest bardzo kiepsko z miejscami. Dlatego chyba bardziej odpowiednie będzie sprawdzone miejsce jakim jest parking przy CH Krokus bliżej stacji BP na ul. Bora-Komorowskiego 37 w Krakowie.
[size=150]
UWAGA ! : Nowe miejsce spota ! [/size]
Godzina : [b]16:30[/b]
Miejsce : [b]ul. Bora-Komorowskiego 37 ( bliżej stacji BP ) - Kraków [/b]
Dane GPS wg google : [b]50.086776,19.983484[/b]
tel. kontaktowy : 501 371 066Pozdrawiam
sid -
Ok krokus <!-- s --> .
-
poszło info na FC
-
I na Fejsa
Pozdrawiam
sid -
Ja za chwile startuje na spocik
-
No to Fabiastycznie...znaczy się fantastycznie <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
Dzięki za dzisiaj K0_Voith nawet pokazywał nowy układ taneczny <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
Ja już też dokulałem się do domu. Dzięki wszystkim za spocik <!-- s:D -->
Dzięki [b]kapi[/b] za wyprowadzenie z Krakowa i dalszą trase do KatowicPozdrawiam i dzięki jeszcze raz Do następnego
-
[quote="sid"]Dzięki za dzisiaj K0_Voith nawet pokazywał nowy układ taneczny <!-- s:P -->[/quote]
Sam zacząłeś przy wtórze oklasków Emerytów i Rencistów