Spot Katowice / Kraków i okolice
-
I ja dotarłem do domku, a fabka odpoczywa w garażu <!-- s:) --> .
Dziękuję wszystkim za przybycie oraz miłe i sympatyczne towarzystwo. Już nie mogę się doczekać następnego ... :szczesliwy: . -
Jestem fotki będą jakoś potem <!-- s:D -->
- Wojtas ! - co do rozmowy którą słuchałem to za 4 zł można kombinować zakup cukru
- Loni&Wojtas.. pozdrowiliście Mirka..a mnie nie ( przynajmniej nie słyszałem )
- Specjalne podziękowania dla Mirka za cierpliwość do mojego drogowego maruderstwa
Przez trochę czasu zastanawiałem się gdzie jest mani&dotii, zgubiliśmy ich czy jak . Na całe szczęście jechali tuż za mną
Dzięki wszystkim za spotkanie
P.S Moja koszulka jest w sam raz !
Pozdrawiam
sid -
Były pozdrowienia dla Ciebie jak mogłabym zapomnieć ojjj nie słuchałeś :cisza: a co do koszulki to dosłownie nie wierzę :zdziwko: ale to bardzo dobrze że jest <!-- s -->
-
tez juz jestesmy bylo lux i do nastepnego dziekuje za gadzety....
[quote="sid"]
Przez trochę czasu zastanawiałem się gdzie jest mani&dotii, zgubiliśmy ich czy jak . Na całe szczęście jechali tuż za mną <!-- s:P -->:P
[/quote]pojawiam sie i znikam...
-
[b]sid[/b], byly pozdrowionka ale chyba nie doslyszales <!-- s:P -->
-
Loni&Wojtas , widocznie cukier spędzał mi sen z powiek <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
Oczywiście dzięki wszystkim za przybycie na spocika :padam: , jak zwykle było bardzo miło spędzić w tak doborowym towarzystwie czas <!-- s;) -->
Dziękuję za gadżety klubowe no i szacun dla Pani Prezes za kreatywność w ich pakowaniu.
Do następnego!!!Niech cukier będzie z Wami..... :super:
-
Spoko spocik <!-- s;) -->
Miło było zobaczyć stare i nowe twarze -
Uwaga Uwaga ! nadaje komunikat Od 5 minut jestem on air Naprawiłem gruszkę....urwał się kabelek <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
Hejka!!! My również się świetnie bawiliśmy w waszym towarzystwie. Myślę,że spotkamy się na kolejnym spociku przy grillku. Pozdrawiamy :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
ja również - thx wszystkim za miło spędzony czas,
@[b]Sid[/b] - zrób zdjęcie w koszulce bo trudno uwierzyć ; u nas cookier po 3,90 ( info-Biedronka <!-- s:D --> )do następnego ... i czekam na fotki utalentowanych, młodych fotografów
-
A ja się najpierw z wami witam wiem, nie ten temat <!-- s:P -->
Dzięki za ogromnie śmieszne spotkanie, bawiłem się wyśmienicie, czas spędzony naprawdę wartościowo.
Oby tak częściej ilościowo i jakościowo. Spoci dobrze zapowiada zlot ogólnopolski.
Mam nadzieje, że osoby które się pojawiły wczoraj do Sulejowa przybędąRazem z [b]kapim[/b] czekam na fotki, i już zbieram cukier w szafeczce dla tych [b]sid[/b]'owych 500 kucy
(dalej nie wiem czy to agrobiznes, czy rzeźnia )Pozdrawiam, niech moc będzie z Wami
-
[quote] i czekam na fotki utalentowanych, młodych fotografów [/quote]
już są !! - w galerii <!-- s;) --> -
Wy tu ładnie dziękujecie a co mieliście zrobić .... WPISAĆ się na ZLOT!!!!! :dyskusja: <!-- s:dyskusja: -->
-
[quote="Loni"]Wy tu ładnie dziękujecie a co mieliście zrobić .... [/quote]
:zawstydzony: ale nie wiem czy bede ... jak mowiłem. bo jeszcze mi sie oberwie... :krzeslem: <!-- s:krzeslem: --> -
.. wiem wiem [b]kapi [/b] Ty masz usprawiedliwienie ale reszta :krzeslem: <!-- s;) -->
[b]boreq00[/b], fajnie że wpadłeś miło było poznać no ale wiadomo c.d na zlocie
ps. [b]sid [/b]z tym cukrem to ładnie wykombinowałeś teraz każdy będzie dla Ciebie kostki zbierał t.z dla Twoich kucyków -
etam niektorzy juz sie wpisali :najszczesliwszy: <!-- s:najszczesliwszy: -->
-
Hihi kucyki już nie mogą się doczekać cukru 1kg dla każdego <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
manii <!-- s -->
-
Fajne fotki ze spociku i fajnie,że się udał. Pozdrawiam wszystkich.