Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Dla omnie obojetne , moze byc 16sta .. kilka pytan ... jakas ekipa z slaska jedzie :?: jaki tam adres :?: ktos bedzie siedzial na radiu :?: moze by tak na 22gim <!-- s:) -->
-
Mnie niestety nie bedzie musze isc do pracy, przygotowania do inwentury :mur: <!-- s:mur: --> Wziąłbym urlop na żądanie ale w lutym bym premii nie dostał! kurde zły jestem bo tyle ludzi sie wybiera! A ja was tak dawno nie widziałem.
-
Będę, jak mi się tylko mechaniki wyrobią. Przy okazji pochwalę się oryginalnym, skodowskim bagażnikiem dachowym <!-- s;) -->
Poproszę o 2 szt. naklejek klubowych (białe), naklejanie ostatnio zakupionej cokolwiek kiepsko mi wyszło..
CB kanał 22
-
Ja będę na 100% w Kraku. Umówiłem się wstępnie z Nicramem, więc on chyba też będzie jechał. Spotykamy się na stacji Statoil w Jaworznie. To by było chyba na tyle jeśli chodzi o ekipę ze śląska / zagłębia. Godzinę mamy wstępnie ustaloną na 13-14 na tej stacji. Jedziemy droga nr 79. Ja to bym śmignął 94 no ale przez Jaworzno też mogę sobie pocisnąć, przy okazji zwiedzę miejscowości Chyba będziemy przejeżdżać gdzieś w Waszej okolicy. Ja niestety nie mam radia cb :wstyd: więc jeśli macie jakieś pomysły co do dalszego dołączania się po drodze to zostają tylko ustalenie punktów zbornych lub rzucanie kłód pod auto jeśli nas będziecie widzieć przejeżdżających <!-- s:P -->
-
[b]Czyli zbieramy się około 16.[/b]
-
[quote="Wojtas"]Dla omnie obojetne , moze byc 16sta .. kilka pytan ... jakas ekipa z slaska jedzie :?: jaki tam adres :?: ktos bedzie siedzial na radiu :?: moze by tak na 22gim <!-- s:) -->[/quote] adres to tak jak ostatnio Bora-Komorowskiego 37 jest na AM w razie czego na 22 bede słyszał tak gdzieś od Zabierzowa
-
[b]Pulstar[/b], potem wbijacie na autostrade czy jedziecie normalna droga :?: .. ja wole A4 ale moge sie dostosowac jezeli jedziecie od jaworzna to ja oczywiscie sie dolacze jezeli mamy byc na 16sta to wystarczy jak z chrzanowa wyjedziemy o 15 <!-- s:) --> czyli wy musicie wyjechac z jaworzna ok 14:40 ...
-
[b]Wojtas, [/b] No to tak by trzeba wyjechać. Nicram coś wspominał o samej trasie, nie wiem czy mu pasi jechać autostradą... Jak coś to pojedziemy przez Chrzanów tylko gdzie się spotkamy w tym Chrzanowie? Jakieś punkty charakterystyczne tam macie?
-
Może być autostrada dla mnie bez różnicy, Wojtas podaj miejsce w Chrzanowie gdzie się spotykamy
Pulstar o 14.30 na Statoil w Jaworznie.
-
[b]nicram[/b], przed autostrada po lewej stronie (jak bedziecie jechac od jaworzna) jest parking z jakims kurczak barem czy cos takiego ... tam mozecie poczekac i wtedy zdecydujemy czy jechac A4 czy normalna droga ... bede tam czekal od 14:40 i jak cos to wolaj na 19tym ....
-
[quote="Wojtas"][b]nicram[/b], ... bede tam czekal od 14:40 i jak cos to wolaj na 19tym ....[/quote]
Ja tam za wiele nie zawołam <!-- s:/ -->
-
Hmm to w końcu konkretnie o 16 pod Geantem tak? Mam nadzieje, że chociaż przestanie padać.
-
[quote="fafikoss"]Hmm to w końcu konkretnie o 16 pod Geantem tak? Mam nadzieje, że chociaż przestanie padać.[/quote]
Zgadza się, ja będę trochę wcześniej <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
Oki ja będę tak koło 15.30. To do zobaczyska jutro! :super: <!-- s:super: -->
-
To teraz jeszcze małe ostrzeżenie, jeśli pojedziecie od płatnej zaraz za bramkami jakieś 150m za zjazdem na balice lubią stać miśki i wychwytywać autka, 2 km dalej przed leroy będziecie mieć po prawej stronie sierżantów pomiędzy nimi bardzo często stoi tam stacjonarny fotoradar, a 200m dalej ze 2 - 3 fury które w razie czego ruszają w pościg jak ktoś ma problem z wyhamowaniem po zrobieniu fotki. Następnie 1,5km dalej na pasterniku za cmentarzem i zakrętem a przed arge znów często jest suszara, także się pilnować bo na odcinku tych 4km można niezłą sumkę punktową i kasową uzbierać.
Szerokości.
-
Miruś, dzięki za ostrzeżenie:)
niestety co do naszej obecności to chyba nici... <!-- s:( -->
niestety sezon grypowy i nas położyło, no chyba że się coś polepszy..... -
Również dziękuje za spotkanie Wszystkim nowo poznanym również <!-- s:P -->
Przy okazji: http://www.facebook.com/SkodaiTy?ref=ts#!/pages/Fabia-Club-Polska/140747555977630Do zobaczenia hmmm Katowice ?
Pozdrawiam
sid -
no no przyznam jestem pod wrażeniem Tylu to nas jeszcze chyba nie było i [u]prawie wszyscy [/u] co się wpisali przybyli dzieki
ale z moich obliczeń wynika że 2 osoby uciekły przed czasem <!-- s:D -->
i szybkie sprawdzenie obecności- Wojtas +
- casec + :piwo:
- vanhouse -
- MirekS +
- Jarecki87 +
- enemik +
- manii +
- ? Zygus -
- sid +
- Lestek -
- nicram +
- Pulstar +
- Loni +
14.??sputnik - - Anubis + :piwo:
16.fafikoss +
17 zlloty +
odrazu przepraszam jeśli o kimś zapomniałem :piwo:
no to do następnego w Katowicach
ps. wie ktoś czy pierwszy fotoradar na Turowicza przypadkiem nie jest załadowany bo coś mi dziwnie mignęło :wsciekly: jak przejeżdżałem
-
[quote="anubis"]Jedną z nich byłem osobiście, ale zrządzenie losu, jak napisałem wyżej, pewnie mam pecha, pozdrawiam[/quote]
spoko ale najważniejsze ze byłeś :zdrowko: jak bym sie nie spóźnił to byśmy pogadali <!-- s:D -->
-
Ja również dziękuję za miło spędzony czas "starym" , a także "nowo" poznanym osobom :dyskusja: <!-- s:dyskusja: -->
Do zobaczenia tym razem na śląskiej ziemi :welcome: