Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

Serdecznie zapraszamy nawet nie fabią  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

ok pojawie się  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Jak mi nic nie wyleci to też wpadne moim brudasem  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

No moja też będzie brudna  <!-- s:( --> . <!-- s:( --> .
- 

Myślałem, że zrobię niespodziankę i wpadnę.. Ale niestety nic z tego..  <!-- s:( --> <!-- s:( -->
- 

Niestety ja też odpadam :rozpacz: <!-- s:rozpacz: --> 
- 

Oj no to nie fajnie  A ja swojej też nie myje A ja swojej też nie myje <!-- s:P --> <!-- s:P -->Pozdrawiam 
 sid
- 

[quote="sid"] A ja swojej też nie myje  <!-- s:P -->[/quote] <!-- s:P -->[/quote]To tradycyjnie  
- 

no i niestety ja też odpadam :rozpacz: <!-- s:rozpacz: --> 
- 

No i po spocie  <!-- s;) --> Dzięki i do następnego! <!-- s;) --> Dzięki i do następnego!
- 

oj szybko było.... ale licznie :padam: <!-- s:padam: --> czekamy na fotki i do nastepnego :cwaniak: 
- 

Wszystkim dziekuję za spotkanie :padam: <!-- s:padam: --> [b][color=#00FF00]Kapi[/color][/b] - Wielkie dzięki za poprowadzenie mnie do domu :padam: Do Nastepnego Na Śląsku  
- 

Dzięki, super jak zawsze ... :bejsbolowka: <!-- s:bejsbolowka: --> . 
- 

[quote="TOMUŚ"] 
 [b][color=#00FF00]Kapi[/color][/b] - Wielkie dzięki za poprowadzenie mnie do domu :padam: <!-- s:padam: -->[/quote] 
 nie ma problemu 
 zawsze tak szybko jeździsz ? - spalanie mi wyszło 6,3 jak dojechałem do domu 
- 

Oj to widze ze spocik się udał  szkoda ze nie mogłem przyjechać no ale siła wyższa szkoda ze nie mogłem przyjechać no ale siła wyższa <!-- s:( --> <!-- s:( -->[quote="kapi"]zawsze tak szybko jeździsz ? - spalanie mi wyszło 6,3 jak dojechałem do domu  [/quote] [/quote]To kapi widze ze była spokojna przejażdżka jak takie niskie spalanie  Nie taka jak ze mną ostatnio hehe... Nie taka jak ze mną ostatnio hehe... 
- 

Kapi > jechałbym szybciej ale ta pogoda  a poza tym to w razie mocnego hamowania nie chciałem się zatrzymać na Tobie a poza tym to w razie mocnego hamowania nie chciałem się zatrzymać na Tobie . Wiesz nawet mi starczyło benzyny do domu i została mi jeszcze ta cieńka kreseczka  :super:  . Jednak tej v-power racing pali mniej . Wiesz nawet mi starczyło benzyny do domu i została mi jeszcze ta cieńka kreseczka  :super:  . Jednak tej v-power racing pali mniej Lubie to Lubie to <!-- s:) --> <!-- s:) -->Poza tym na trasie niżej jak 5,5 L benzyny to nie schodze - nie wiem czemu 
- 

Jak opady po drodze? 
- 

Na śląsku to nawet ciepało śniegiem dość  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

[quote="TOMUŚ"]Na śląsku to nawet ciepało śniegiem dość  <!-- s:D -->[/quote] <!-- s:D -->[/quote]powoli, nieśmiało, do nas też dociera, boję się poranka... tudzież telefonu w środku nocy 
- 

drogi były y czarne ale na trawie śnieg leżał i na autach u mnie w miejscu zamieszkania  <!-- s:) --> <!-- s:) -->