Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

to kiedy i gdzie konkretnie poprosze i kto bedzie może lista 
- 

Taka orientacyjna lista : sid 
 zdono
 Scobel89
 ushu
 rufik81
 sizzla89
 DJ MŁODY <!-- s:P --> <!-- s:P -->Spotykamy się na parkingu (SILESIA CITY CENTER - ul. Chorzowska 107, 40-101 Katowice) bliżej stacji Shell na 14 :00  Pozdrawiam 
 sid
- 

mam wolne więc się pojawię tylko gdzie tam jest shell ? od której strony najlepiej wjechać żeby nie krążyć wkoło silesi ? 
- 

jak jedziesz od strony ronda, albo tunelem w strone wroclawia, skrecasz w prawo za przystankiem tranwajowym  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

Z Zabrza to najlepiej dtśką wyjeżdża się wprost na scc 
- 

ok przyjadę wcześniej co bym znalazł shella  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

Ja będę jechał nietypowo przez Jerzmanowice , Olkusz, DG, Sosnowiec , Katowice  Pozdrawiam 
 sid
- 

hehe, trochę na około  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

Nie chce mi się płacić za autostradę  <!-- s:P --> <!-- s:P -->Pozdrawiam 
 sid
- 

Zawsze możesz wpaść przez Balice i zjechać na obwodnicę Jaworzna  połowiczna oszczędność połowiczna oszczędność <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Tysz prowda:-) Jacol będziesz ? Pozdrawiam 
 sid
- 

Nic nie obiecuję, nie piszcie mnie  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Oka Pozdrawiam 
 sid
- 

Melduje się jako pierwszy ze dotarłem do domu :hurra: <!-- s:hurra: --> Dzięki wszystkim za spocik no i nawet frekwencja dopisała  sid dawaj tu zdjęcia :!: :!: :!: 
- 

ja też już jestem  <!-- s <!-- s --> -->
- 

ja tez juz dotarłem :super: <!-- s:super: --> 
- 

w domu  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

Ja z małym incydentem, ale też dotarłem  <!-- s;) --> <!-- s;) -->Dodam, że było nas 8 :hyhy: (tzn. fabii  ) )
- 

Ja dojechałem o 16:15 pod klatkę  Zecke, zapomniałem sobie o lampce od Ciebie....   :zalamany:    A fotki są w odpowiednim dziale Zecke, zapomniałem sobie o lampce od Ciebie....   :zalamany:    A fotki są w odpowiednim dziale <!-- s:P --> <!-- s:P -->Pozdrawiam 
 sid
- 

Idąc za ciosem, co powiecie na spocika niedzielnego tym razem w Krakowie 02.12.2012  ? ?Pozdrawiam 
 sid