Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

[quote="sid"]Jeszcze tylko miejsce  <!-- s:D -->[/quote] <!-- s:D -->[/quote]
 Silesia?[quote="sid"] i godzina może około 12 ?[/quote] 
 Tak wcześnie ? 
- 

Silesia o 14  <!-- s:D --> ? <!-- s:D --> ?Pozdrawiam 
 sid
- 

ok, jestem ZA  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

Mnie też pasuję  A w którym miejscu na silesi się spotykamy  :?: <!-- s:?: --> A w którym miejscu na silesi się spotykamy  :?: <!-- s:?: -->
- 

Pamiętajcie o jednym że w niedziele jest duży ruch pod marketami; często gęsto wyższy jak w tygodniu lub w sobote. 
- 

Aaaach, żałuję że nie tydzień później bo może udało by mi się dotrzeć po raz pierwszy na spocik...  <!-- s:( --> <!-- s:( -->
- 

[quote="Scobel89"]A w którym miejscu na silesi się spotykamy :?: <!-- s:?: -->[/quote] 
 Może w rogu, przy stacji Shell?
- 

[quote="zdono"][quote="Scobel89"]A w którym miejscu na silesi się spotykamy :?: <!-- s:?: -->[/quote] 
 Może w rogu, przy stacji Shell?[/quote]No może być  Mam nadzieje że jakieś miejsca bedą wolne Mam nadzieje że jakieś miejsca bedą wolne 
- 

11 listopada jest święto , sklepy są pozamykane  <!-- s;) -->  Kino jedynie będzie otwarte <!-- s;) -->  Kino jedynie będzie otwarte
- 

[quote="zecke"]11 listopada jest święto , sklepy są pozamykane  <!-- s;) -->  Kino jedynie będzie otwarte[/quote] <!-- s;) -->  Kino jedynie będzie otwarte[/quote]
 oo, faktycznie W takim razie cały parking nasz (mogło by trochę śniegu spaść W takim razie cały parking nasz (mogło by trochę śniegu spaść ) )
- 

Dokładnie, jedyna okazja na fotki na tle CH w dzień bez pełnego parkingu :rotfl: <!-- s:rotfl: --> 
- 

A mogło by spaść    A działo by się działo A działo by się działo <!-- s:) --> <!-- s:) -->Dam ogłoszenie na FC. 
- 

No i super  Pozdrawiam 
 sid
- 

jak mnie kierownik nie wpisze do roboty na 11 to wstępnie się pojawię i poznam zacnych panów z forum  <!-- s <!-- s --> -->
- 

A zapraszamy zapraszamy  Pozdrawiam 
 sid
- 

To 14 godzina rozumiem ?? Postaram sie byc jak mi zona samochodu nie zabierze do pracy;) 
- 

Jeśli mi się uda pogodzić dwa tematy spotowe, to może uda mi sie zaglądnąć się przywitać na momencik. 
- 

Ja niestety odpadam  mam pilny wyjazd   :rozpacz:   [b]sid[/b] mam nadzieję że mnie nie zabijesz   :niepewny: <!-- s:niepewny: --> mam pilny wyjazd   :rozpacz:   [b]sid[/b] mam nadzieję że mnie nie zabijesz   :niepewny: <!-- s:niepewny: -->
- 

S(z)koda że nie w Krakowie. No cóż, może następnym razem ( będzie ten pierwszy raz :balonik: <!-- s:balonik: --> ) 
- 

Lonim damy rade :-), wood spokojnie w Krakowie też coś będzie....  Pozdrawiam 
 sid