Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

Sam się zacząłem ostatnio zastanawiać kiedy LOni widziałem ostatni (i pierwszy) raz i czy była szansa, że nie było widać... 
- 

Będzie jakiś mały spocik w krk ? 
- 

15.09 - SCP K-ce Muchowiec. tam sie dogadać możemy co i gdzie dalej. 
- 

Czemu zawsze ja nie dale razy jak jest jakiś termin wyznaczony  <!-- s:( --> <!-- s:( -->
- 

Spokojnie następnym razem może się uda  Pozdrawiam 
 sid
- 

Proponuję następnym razem gdzieś bliżej cywilizacji - może w Bonarce?  <!-- s:) --> Wiem, że tu dużo ludzi z terenów Huty i północnych osiedli... <!-- s:) --> Wiem, że tu dużo ludzi z terenów Huty i północnych osiedli...
- 

Moze i ja był bym chętny na spota  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

[quote="krpablo"]Proponuję następnym razem gdzieś bliżej cywilizacji - może w Bonarce?[/quote] 
 nie wiem gdzie to jest.a pod tym centrum handlowym już nie ??? ( od strony Katowic. ) 
- 

To takie centrum handlowe znajdujące się gdzie indziej niż Krokus  . W miarę łatwo dojechać, bo z obwodnicy zjeżdża się na węźle Łagiewniki, potem ok. 2 km dwupasmówką i już . W miarę łatwo dojechać, bo z obwodnicy zjeżdża się na węźle Łagiewniki, potem ok. 2 km dwupasmówką i już <!-- s;) -->. <!-- s;) -->.
- 

No ja odradzam Bonarke. Dodatkowo nie jest ona bliżej cywilizacji  <!-- s:P --> <!-- s:P -->A co do spotów to wstępnie termin może 6 październik (sobota) ? w Krakowie. Pozdrawiam 
 sid
- 

[quote="anubis"]ja toże odradzam Bonarke, choć zjazd na ręcznym jest boski, Krokus niech pozostanie, ma big parking[/quote] Zjazd to swoją drogą, ale tam po prostu jest jakoś tak dziwnie  <!-- s:P --> <!-- s:P -->Pozdrawiam 
 sid
- 

Bonarka ma conajmniej 2x większy parking. Czemu dziwnie sid?  
- 

[quote="sid"] 
 A co do spotów to wstępnie termin może 6 październik (sobota) ? w Krakowie.[/quote]Jestem za  <!-- s:) --> . <!-- s:) --> .
- 

Ustalcie cos jak coś to sie dołacze mi to obojetne gdzie jak bede miał czas i tak sie pojawie  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Jak były to 07.10 po godzinie 16 to bym był :] <!-- s:] --> [size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 25-09-2012, 15:41[/i] ][/size] 
 [quote="comfort"]Bonarka ma conajmniej 2x większy parking. Czemu dziwnie sid? :>[/quote]Może i ma ale jak przyjdzie weekend to nie ma gdzie stać ... 
- 

A może CH Zakopianka koło Cinema ?? 
- 

koledzy z FC organizują spotkanie : 
 http://fabiaclub.pl/forum-pl/viewtopic.php?p=183339#p183339<!-- m --> - ktoś chętny ?
- 

Kurczeeee akurat ta sobota.... , nie dość że mam egzamin to jeszcze jedna impreza mnie już w GOPie omija to teraz druga :zalamany: <!-- s:zalamany: --> Pozdrawiam 
 sid
- 

[quote="sid"]wstępnie termin może 6 październik (sobota) ? w Krakowie.[/quote] Jak aktualne??? 
- 

:hyhy: <!-- s:hyhy: --> dołączam do pytania - ? aktualne ?