Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

I ja dotarłem do domku, a fabka odpoczywa w garażu  <!-- s:) --> . <!-- s:) --> .
 Dziękuję wszystkim za przybycie oraz miłe i sympatyczne towarzystwo. Już nie mogę się doczekać następnego ... :szczesliwy: .
- 

Jestem  fotki będą jakoś potem fotki będą jakoś potem <!-- s:D --> <!-- s:D -->- Wojtas ! - co do rozmowy którą słuchałem to za 4 zł można kombinować zakup cukru   
- Loni&Wojtas.. pozdrowiliście Mirka..a mnie nie   ( przynajmniej nie słyszałem ) ( przynajmniej nie słyszałem )
- Specjalne podziękowania dla Mirka za cierpliwość do mojego drogowego maruderstwa   
 Przez trochę czasu zastanawiałem się gdzie jest mani&dotii, zgubiliśmy ich czy jak . Na całe szczęście jechali tuż za mną    Dzięki wszystkim za spotkanie  P.S Moja koszulka jest w sam raz  ! !Pozdrawiam 
 sid
- Wojtas ! - co do rozmowy którą słuchałem to za 4 zł można kombinować zakup cukru  
- 

Były pozdrowienia dla Ciebie  jak mogłabym zapomnieć jak mogłabym zapomnieć ojjj nie słuchałeś    :cisza:  a co do koszulki to dosłownie nie wierzę   :zdziwko:  ale to bardzo dobrze że jest ojjj nie słuchałeś    :cisza:  a co do koszulki to dosłownie nie wierzę   :zdziwko:  ale to bardzo dobrze że jest <!-- s <!-- s --> -->
- 

tez juz jestesmy bylo lux i do nastepnego dziekuje za gadzety.... [quote="sid"] Przez trochę czasu zastanawiałem się gdzie jest mani&dotii, zgubiliśmy ich czy jak . Na całe szczęście jechali tuż za mną  <!-- s:P -->:P <!-- s:P -->:P
 [/quote]pojawiam sie i znikam... 
- 

[b]sid[/b], byly pozdrowionka ale chyba nie doslyszales  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

Loni&Wojtas , widocznie cukier spędzał mi sen z powiek  <!-- s:D --> <!-- s:D -->Pozdrawiam 
 sid
- 

Oczywiście dzięki wszystkim za przybycie na spocika :padam: , jak zwykle było bardzo miło spędzić w tak doborowym towarzystwie czas  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
 Dziękuję za gadżety klubowe no i szacun dla Pani Prezes za kreatywność w ich pakowaniu.
 Do następnego!!!Niech cukier będzie z Wami..... :super: 
- 

Spoko spocik  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
 Miło było zobaczyć stare i nowe twarze 
- 

Uwaga Uwaga ! nadaje komunikat  Od 5 minut jestem on air Od 5 minut jestem on air Naprawiłem gruszkę....urwał się kabelek Naprawiłem gruszkę....urwał się kabelek <!-- s:P --> <!-- s:P -->Pozdrawiam 
 sid
- 

Hejka!!! My również się świetnie bawiliśmy w waszym towarzystwie. Myślę,że spotkamy się na kolejnym spociku przy grillku. Pozdrawiamy  :hurra: <!-- s:hurra: --> :hurra: <!-- s:hurra: -->
- 

ja również - thx wszystkim za miło spędzony czas, 
 @[b]Sid[/b] - zrób zdjęcie w koszulce bo trudno uwierzyć ; u nas cookier po 3,90 ( info-Biedronka ( info-Biedronka <!-- s:D --> ) <!-- s:D --> )do następnego ... i czekam na fotki utalentowanych, młodych fotografów  
- 

A ja się najpierw z wami witam  wiem, nie ten temat wiem, nie ten temat <!-- s:P --> <!-- s:P -->Dzięki za ogromnie śmieszne spotkanie, bawiłem się wyśmienicie, czas spędzony naprawdę wartościowo. 
 Oby tak częściej ilościowo i jakościowo. Spoci dobrze zapowiada zlot ogólnopolski.
 Mam nadzieje, że osoby które się pojawiły wczoraj do Sulejowa przybędą Razem z [b]kapim[/b] czekam na fotki, i już zbieram cukier w szafeczce dla tych [b]sid[/b]'owych 500 kucy  
 (dalej nie wiem czy to agrobiznes, czy rzeźnia ) )Pozdrawiam, niech moc będzie z Wami 

- 

[quote] i czekam na fotki utalentowanych, młodych fotografów [/quote] 
 już są !! - w galerii <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

Wy tu ładnie dziękujecie a co mieliście zrobić .... WPISAĆ się na ZLOT!!!!! :dyskusja: <!-- s:dyskusja: --> 
- 

[quote="Loni"]Wy tu ładnie dziękujecie a co mieliście zrobić .... [/quote] 
 :zawstydzony: ale nie wiem czy bede ... jak mowiłem. bo jeszcze mi sie oberwie... :krzeslem: <!-- s:krzeslem: -->
- 

.. wiem wiem [b]kapi [/b] Ty masz usprawiedliwienie  ale reszta   :krzeslem: ale reszta   :krzeslem: <!-- s;) --> <!-- s;) -->[b]boreq00[/b], fajnie że wpadłeś miło było poznać  no ale wiadomo c.d na zlocie no ale wiadomo c.d na zlocie 
 ps. [b]sid [/b]z tym cukrem to ładnie wykombinowałeś teraz każdy będzie dla Ciebie kostki zbierał t.z dla Twoich kucyków 
- 

etam niektorzy juz sie wpisali :najszczesliwszy: <!-- s:najszczesliwszy: --> 
- 

Hihi  kucyki już nie mogą się doczekać cukru kucyki już nie mogą się doczekać cukru 1kg dla każdego 1kg dla każdego <!-- s:P --> <!-- s:P -->Pozdrawiam 
 sid
- 

manii  <!-- s <!-- s --> -->
- 

Fajne fotki ze spociku i fajnie,że się udał. Pozdrawiam wszystkich.