Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

to ja sie pisze na krakow ..albo jesli okaze sie ,ze katowice to mozemy sie zebrac w krakowie i pojechac razem na a4:D 
- 

Chyba zostaniemy przy porządku takim jak był i 14 stycznia jadymy na Ślunsk  <!-- s:P --> <!-- s:P -->Pozdrawiam 
 sid
- 

[quote="sid"]hyba zostaniemy przy porządku takim jak był i 14 stycznia jadymy na Ślunsk  [/quote] Dobrze gada - polać mu! [/quote] Dobrze gada - polać mu! <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

postaram się wpaść w tym terminie postaram się wpaść w tym terminie <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Tylko kruca papuca gdzie i o której w Katowicach  <!-- s:D --> ? <!-- s:D --> ?Pozdrawiam 
 sid
- 

[quote="Voytaz"][b]kapi[/b], miałem się przypomnieć do Ciebie, tylko już nie pamiętam po co :p[/quote] 
 ja też <!-- s:P --> <!-- s:P -->
 :zdrowko:
 jak se przypomnisz to daj znać :zabawa:
- 

14 stycznia chetnie 
 ale jeszcze bede bez autka ,
 jak bedzie pod silezja to bana moge podjechać he he
- 

Ja też wstępnie się piszę, ale zobaczymy jak mi się ułożą sprawy osobiste. 
- 

Wstępnie też się pisze a gdzie obojętnie jak dla mnie 
- 

Ja też się piszę jakby co na spota. Powiększony parking w Silesia City Center jest już oddany do użytku, można stanąć na ziemi, pod ziemią i w powietrzu. 
- 

[quote="Pulstar"]Ja też się piszę jakby co na spota. Powiększony parking w Silesia City Center jest już oddany do użytku, można stanąć na ziemi, pod ziemią i w powietrzu.[/quote] O widzisz  <!-- s:P --> <!-- s:P -->P.S Będą cuksy, będą cuksy :hurra: Pozdrawiam 
 sid
- 

[quote="Pulstar"]można stanąć na ziemi, pod ziemią i w powietrzu.[/quote] 
 pod ziemią auta z LPG odpadają ... pozostaje "na ziemi lub w powietrzu" <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

[quote="Pulstar"]Powiększony parking w Silesia City Center jest już oddany do użytku, można stanąć na ziemi, pod ziemią i w powietrzu.[/quote] 
 Jestem ZA! <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

jestem za , najwyzej przyjade banką :looka: <!-- s:looka: --> 
- 

To gdzie co i jak? 
- 

Jak dla mnie to może być Silesia City Center, Godzina: obojętnie  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

14 siostra bierze ślub więc mnie znów zabraknie ;( 
- 

Dziś już wiem, że 14 mam kolędę, także nie dotrę. 
- 

Alo Alo  14 stycznia 2011 godzina 13:00 ? ; miejsce ( parking Silesia City Center - Chorzowska 107 Katowice ). Lista chętnych  - sid
- guliwerkrknh
- Voytaz
- ? Loni
- kapi
- DJ MŁODY - Przepraszam najmocniej :zdrowko: :zalamany: <!-- s:zalamany: -->
- nicram
- Pulstar
- zdono
- Wojol
 Pozdrawiam 
 sid
-