Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Przykładowo 1 lub 2 Maj :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
ja jestem za 1 maja
-
Jeśli termin spasuje to i ja tez mam nadzieję że się pojawię.
-
terminy 30.kwiecień 01,02,03 Maj komu bardziej odpowiada jaki termin lub propozycje proszę się wpisywać
-
Koledzy, Koleżanki spot cykliczny jest 30.04.2010 w Zabierzowie w knajpie Grube Ryby. Odbywają się co dwa tygodnie, na przemian raz Kraków i okolice, raz na Śląsku. Więc przyjeżdżać. Aby zmotywować Was to napiszę, że na każdy spot OCP przyjeżdża conajmniej 20-30 aut.
Pozdrawiam
AdamB z OCP -
[quote="enemik"]terminy 30.kwiecień 01,02,03 Maj [/quote]
Niestety odpadam w wszystkich terminach :zalamany: <!-- s:zalamany: --> .
-
przydalo by sie zorbic jaksi spocik "przed zlotowy" jak stoicie z czasem 9 maja :?: <!-- s:?: -->
-
ja 9 koło woeczra do KRK wracam
-
Fajnie by bylo się spotkać, niestety w tym czasie będę w okolicach Poznania...
-
Panowie to zapodawajcie jakies terminy to cos sie ustali <!-- s:) -->
-
Może 15 lub 16 maja, na chwilę bym wdepnął <!-- s:) --> .
-
mnie tez pasuje ten termin i mysle ze bylby dobrym terminem aby dogadac szczegoly wyjazdu na zlot do Borek Jak komus jeszcze przypasuje to ustalimy miejsce i czas <!-- s:) -->
-
15/16 maja również jest <!-- s --> więc albo KR, albo SK...
-
Co do miejsca to ja proponuję KR <!-- s:) --> .
-
po sprawiedlisowsci .. ostatnio bylo SK to teraz KR .. <!-- s:) -->
-
Lepszy 15 maj niż 16.
-
15 KR jak najbardziej akurat bedzie czysciutkie auto przed wyjazdem na kolejna komunie <!-- s:D -->
czyli panowie zaproponować FC żeby dołączyli ?
-
na FC mozesz napisac temat, moze ktos dolaczy <!-- s:) -->
-
W dniach 22-23 maja na terenie firmy Targi w Krakowie, przy ul. Centralnej 41A już po raz ósmy odbędzie się impreza tworzona przez prawdziwych pasjonatów motoryzacji.
Tuning Show jest profesjonalną, bardzo dynamicznie rozwijającą się imprezą, skupiającą w jednym miejscu właścicieli jedynych w swoim rodzaju samochodów, firmy produkujące i dystrybuujące niezbędny do poprawiania aut sprzęt, warsztaty specjalizujące się tuningiem, a także rzesze sympatyków i potencjalnych tuningowców.
Siódmą edycję targów odwiedziło ponad 14 tysięcy osób. Podczas targów zaprezentowanych zostało ponad 350 samochodów z klubów tuningowych oraz aut stuningowanych przez prywatnych właścicieli.
Jak co roku będzie można zobaczyć m.in.: konkursy na najlepiej stuningowany samochód, dojazd do przeszkody na jedno hamowanie, pchanie auta na czas, najgłośniejszy wydech, jazda precyzyjna ze szklanką wody, najlepszy zestaw Car Audio, najniższy samochód, najgłośniejszy samochód, najliczniejszy zespół w samochodzie, Palenie gumy. Do wygrania będą cenne nagrody!
Dołącz do najlepszych tuningowców! Bądź z nami 22-23 maja 2010 r. w Krakowie!
http://www.targi.krakow.pl/pl/targi/8_Tuning_Show_w_Krakowie/<!-- m -->
-
Ja sie na to wybieram:D, ale nie autkiem niestety Nie mam za bardzo co pokazac <!-- s:( -->