Spot Katowice / Kraków i okolice
-
najwyższy czas się spotkać trochę czasu upłynęło <!-- s;) -->
jestem za -
gadalem dzisiaj z Mirkiem i mowil ze jak zbierze sie ekipa to podjedzie <!-- s:) -->
jak narazie lista wyglada nastepujaco:
- Wojtas
- Loni
- Mirek
- Pinek
- Nicram
- Młody
- WRC (rozmawialem z nim )
Jaka godzina :?: ja mysle ze optymalnie ok 15:00
-
No jak sie uda to i jo wpadna pogadać<piwko>
-
Jak nie będzie padać to i ja bestią podjadę <!-- s;) -->
-
Adaś jak bedzie padac to zalozysz dach i przyjedziesz bo jak sprzedasz fabie to juz wogole zapomnisz o FCP <!-- s:P -->
-
Jeżeli będę miał chwilkę to się zjawie <!-- s:) -->
-
A jak z godziną - proponuję 15. Co Wy na to? Prawdopodobnie będę z całą rodzinką, ale jeszcze zobaczymy.
-
napisalem pare postow wyzej rowniez 15 .. WRC bedzie pare minut po 15 .. takze ustalamy : [b]NIEDZIELA 28my MARZEC pod CH Silesia godz, 15:00[/b]
-
[quote="Wojtas"]gadalem dzisiaj z Mirkiem i mowil ze jak zbierze sie ekipa to podjedzie <!-- s:) -->
jak narazie lista wyglada nastepujaco:
- Wojtas
- Loni
- Mirek
- Pinek
- Nicram
- Młody
- WRC (rozmawialem z nim )
Jaka godzina :?: ja mysle ze optymalnie ok 15:00[/quote]
8 vanhouse - pisał mi na gg ze bedzie
i moze pare innych osób
-
Racja napisałeś, jakoś mi to umknęło Wojtuś.
No to jesteśmy umówieni <!-- s -->
-
[quote="MirekS"]A jak z godziną - proponuję 15. Co Wy na to? Prawdopodobnie będę z całą rodzinką, ale jeszcze zobaczymy.[/quote]
[b]Miruś[/b] dawaj z całą rodzinką bez wykrętów stęskniłam się za [b]Docią[/b] już o Matim i Dominiczce nie wpomnę ... tyle czasu mineło <!-- s:( -->
-
[b]Cześć wszystkim!![/b] Właśnie czytam o 28.03.2010 i o godz.15.00 pod DH Silesia, obiecuję że się zjawię wraz z moją Skodowką w ustalonym miejscu i terminie. To na razie i do niedzieli. Pozdro dla wszystkich klubowiczów i miłośników Fabi. <!-- s:) -->
-
Niestety dziś się nie pojawię, chyba żebym się wyrobił ale to bardzo wątpliwe <!-- s:( --> , życzę miłego spotu i do następnego
-
no to bylo nas AZ 4 auta, 4 klubowiczow i przyszly (miejmy nadzieje) klubowicz Darek , kogo nie bylo niech zaluje fotki w najblizszych dniach <!-- s:P -->
-
Dotarłem już z całą rodzinką do domku , choć po drodze czychały na mnie trzy miśkowozy z suszaarkami. Było miło i sympatycznie jak zawsze , niestety dotarły tylko cztery autka :niepewny: <!-- s:niepewny: --> .
Najważniejsze, iż sezon został otwarty.
Pozdrówki dla wszystkich uczestników i do zabaczyska wkrótce. -
[b]Miruś[/b] mialem z Toba pogadac o CB bo czaje sie na jakies ale nie wiem co i jak .. wiem jedno .. antena max 140 cm nie chce zahaczac o wiadukty ale to w innym temacie .. lub jak mozesz to pogadamy przez PW <!-- s:) -->
-
Spoko pogadamy może na gg się umówimy, teraz lecę żonce pomóc i wózek muszę jeszcze wstawić do garażu.
Mój zestaw ma 150 cm długości, nie wjedziesz tylko do parkingu podziemnego przy hipermarkecie. -
Bardzo miło było Was spotkać Kochani :super: chociaż przez chwilkę dość :deszcze: to i tak było miło w takim wspaniałym gronie aż pod koniec ślicznie słoneczko zaświeciło :opalanie: już nie mogę doczekać się następnego spociku :najszczesliwszy: <!-- s:najszczesliwszy: -->
ps. [b]Miruś[/b] pamiętaj co na Ciebie czeka następnym razem :hyhy: ja pamiętam
-
jak zawsze miło i sympatycznie spędzony czas :super: <!-- s:super: -->
-
Dziekuje za gorące przyjęcie do grona użytkowników FCP. <!-- s:D -->
Szkoda jedynie ze nie czekaliśmy jeszcze chwili dłuże tak było by nas aż 5, oto fotka na dowód
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e4c80ac40eab3f52.html][img]http://images48.fotosik.pl/278/e4c80ac40eab3f52m.jpg[/img][/url]pozdrawiam i do następnego