Archiwum
-
[b]Zygus[/b], Wiem że istnieje ale tam tylko jest kto ile razy mył i woskował auto.Nie o to mi chodziło konkretnie chciałem wiedzieć do jakiej myjni jeździć a jaką lepiej omijać szerokim łukiem coś na zasadzie oceny ASO.
-
Zawsze można trochę zmienić charakter tamtego tematu. Zresztą możesz założyć temacik o myjni, zobaczymy jak się rozwinie
-
Popieram temat maniego może by kogoś inspiracja naszła czy coś <!-- s:) -->
-
[b]manii[/b], Jestem za i to bardzo za.
-
Dzial Foto to jest co Manii dobrze powiedzial - zgadzam sie!!!!!
-
Hmm.. Zeby bylo co podwiesic to musi najpierw temat powstac <!-- s:) --> Wiec jak macie pomysly to nie bojcie sie zakladac nowych topicow.
Jedna prosba - zdjecia ladujcie na zewnetrzne serwery np. imageshack. -
Oficjalnie oddaje Wam do uzytku forum na nowym serwerze - testujcie ile mozecie, a wszelkie bledy prosze umieszczac w tym temacie (powazniejsze bledy prosze raportowac smsem na kom. 516-13-14-21 ).
I jeszcze jedna prosba - nie ladujcie zdjec na nasz serwer (poprzez forum) - wszystko dawajcie na zewnetrzne serwery bo nie mamy zbyt wiele miejsca <!-- s;) -->
-
Tak tak, ale mowie o bledach wynikajacych z przenosin - moglem o czyms zapomniec itp. <!-- s:) --> Jak was zle przekieruje itp. to tez zglaszajcie.
-
to sie chwali dzieki tera moze byc tylko lepiej :padam: <!-- s:padam: -->
-
oby, oby, wielkie dzięki za wykonaną pracę. :padam: <!-- s:padam: -->
-
Wielki szacunek wszystko działa o wiele wiele szybciej.
-
zasłużył ktos na dobre :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Zauważyłem nieprawidłowe przekierowanie z portalu ( strona główna ), po kliknięciu w "Klubowicze".
pozdro
-
Dzieki wielkie - linki na glownej sa do poprawy.
EDIT: Linki poprawione - prosze o dalsze raportowanie.
-
[b]wolfmk[/b] dzięki :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
A na jakim hostingu jest teraz forum? :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
webd - dlaczego pytasz ?
-
Nie chcac dublowac watku - czy mozna jakims sposobem stworzyc na naglowku informacje ze w skrzynce odbiorczej widnieja nowe wiadomosci? Typu "Masz .... nowe wiadomosci" ?
Bo dostaje nowe privy i o tym nawet nie wiem.
P.
-
jest to jakiś błąd skryptu. powinno ci wyskoczyć okienko z info o nowej wiadomości
-
Dostawałem różne PW ale żadne okienko informujące o tym nie pokazuję sie.