Archiwum
-
mam pytanie nie mogę usunąć fotek znajdujących sie na moim profilu :zalamany: <!-- s:zalamany: --> ...tzn chciałem zmienić na nowe i dupaaaaa...próbowałem na wszelkie sposoby usunąć, zamienić i nic mi nie wychodziło....dajcie znać jak mam to zrobić....
ps. mam nowe foty z aluskami :hyhy:
-
Musisz kliknac "usun zalacznik" pod tekstem posta.. Daj znac jak ci poszlo.
-
sorrka, ale nie jestem tak nierozgarnięty... <!-- s:P --> żartuję;) tak zrobiłem jak mi wspomniałeś ...niestety nic nie dało:(
pozdrawiam
badyl 1982:)
-
A co sie dzieje jak probujesz usunac zalacznik ?? Blad jakis czy co ?
Usunalem ci dwa stare zdjecia bez felg, nie mniej jednak jestem ciekaw co bylo przyczyna Twojej niemocy w tej sytuacji <!-- s:) --> -
i znów mam problem...tym razem z dodaniem zdjęcia:
- Fote pomniejszyłem do wymaganych parametrów; 160 pikseli itp.
- wpisałem datę,
- O zgrozo wyświetla mi, że e-mail jest nieprawidłowy :chytry: <!-- s:chytry: --> ....
Swoją droga ciekawe why???przecież jestem zalogowany :przestraszony: Dodam tylko, że wcześniejsze fotki wrzuciłem bez problemu:( :szok:
-
coś jest na rzeczy. Bo dostałem mejla że nie można się zarejestrować bo właśnie wyskakuje błąd o nieprawidłowym adresie e-mail, a przy rejestracji nie ma już takiego pola do wpisania tego adresu.
-
Problem naprawiony - okazalo sie, ze przy ostatniej aktualizacji forum, jeden plik zostal uszkodzony.. Dzieki za wskazanie bledu.
EDIT: rejestracja na forum rowniez juz dziala poprawnie.. -
no i super :super: profil zaktualizowany <!-- s -->
-
Wybacz.. Zostalo to wlaczone przez przypadek i nie wiedzialem, ze ktos z tego korzysta :padam: <!-- s:padam: --> wiec wylaczylem..
Zaraz wlaczam.. -
mi tez brakowało, tyle tylko że myślałem że wyłączyliście bo obciąża serwer albo coś, to się nie upominałem <!-- s:P -->
-
a faktycznie nawet fajne to jest :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
ja nawet nie zauważyłem <!-- s;) -->
-
A ja mam pytanie dotyczące mojego awataru niestety nie porusza sie jak było na początku co jest grane jeśli ktoś wie co sie porobiło proszę o info
-
nie wiem czy coś zmieniałeś, ale u mnie się porusza <!-- s:) -->
-
Mam pomysl aby podzielic forum na nowe dzialy np
grupa pomorze
grupa malopolska itd <!-- s:) -->
a w nich tematy jak zloty sklepy z czesciami do skódki np -
a moze by podwiesic tez kilka tematow w roznych dzialach tak zeby nie szukac tj. dobrze zrobione auta, ciekawa felga, dobre foto itp.... <!-- s:D -->
-
Jesli chodzi o podzial forum na grupy to jestem przeciwny - nie mamy az takiego ruchu na forum, zeby trzeba bylo je dzielic.
Jesli chodzi podwieszenie tematow to jakie masz tematy na mysli manii ? -
nie wiem co wy na to ale podwiesic mozna takie tematy jak np. dobrze zrobione auta, ciekawa felga, dobre foto itp.... zawsze by ktos cos moze wkleil to i forum by sie ozywilo
tak sobie pomyslalem...
-
Mam propozycje która nasunęła mi się wczoraj po umyciu auta na które w nocy spadł śnieg :cenzura: <!-- s:cenzura: -->
Mianowicie chodzi o to gdzie kto i gdzie mył auto i czy jest z tego mycia zadowolony.Podało by się adres ewentualnie telefon itp. -
istnieje temat odnośnie mycia
http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=2017&start=150<!-- m -->