[Galeria] - tylko zdjęcia!
- 

Ale mieliście fajną pogodę :looka: <!-- s:looka: --> No i frekwencja niezła.
 - 

No panowie fotki rewelacja, :hyhy: nawet załapałem się na rolę tatusia
 <!-- s:) --> . - 

" Choooodźmy do Mirka " nabiera nowego znaczenia
 <!-- s:P -->Pozdrawiam
sid - 

Ależ Wam się udał dzionek z tego co widzę. Kurde podjechał bym ale byłem tydzień wcześniej w Krakowie....a w ten weekend co był mi nie pasowało. Pozdro dla wszystkich
 - 

[quote="sid"]" Choooodźmy do Mirka " nabiera nowego znaczenia
 <!-- s:P -->[/quote]Taaa[b] Tomku[/b], poczekaj z tym do zlotu w borkach :zdrowko:
 - 

No właśnie
  do Mirka było tak blisko i nie poszliśmy do niego ehhh. Następnym razem bijemy do Mirka na chatę   :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> - 

O taaakkkk następnym razem na pewno bijemy do Mirka
 <!-- s;) --> - 

OKI
 <!-- s:) --> - 

[quote="MirekS"]OKI
 <!-- s:) -->[/quote][b]Miruś[/b] chyba sam nie wiesz na co się zgadzasz

- 

Kurde i frekwencja dopisała i pogoda,ja dopiero wróciłem z trasy o 19.00 i nie zdążyłem do Was dołączyć :mad: Ilona ładny kolorek zacisków masz-jedyny słuszny do czarnego auta ,a i lampy z ledami fiu fiu
 <!-- s;) -->  Pozdro wszystkim - 

[quote="fafikoss"]Kurde i frekwencja dopisała i pogoda,ja dopiero wróciłem z trasy o 19.00 i nie zdążyłem do Was dołączyć :mad: Ilona ładny kolorek zacisków masz-jedyny słuszny do czarnego auta ,a i lampy z ledami fiu fiu
 <!-- s;) -->  Pozdro wszystkim[/quote]... ależ dziękuję bardzo :padam:
Na następny spocik już się nie wymiguj
 - 

a że się spytam na uboczu pytania: Pomyślałoby się nad jakimś spotem w Brzesku w dniach powielkanocnych do końca kwietnia? Byłbym wtedy zobowiązany, by przyjechać
  Głowniej by mi weekendy przypadały, bo w dniach powszednich mam przygotowania do matury i trudno by mi było wymigać z lekcji  
  a że frekwencja u mnie niska to nie komentuję  
 <!-- s:( -->
To jak, ugadałoby się na takie cosik?
 - 

[quote="Loni"][quote="fafikoss"]Kurde i frekwencja dopisała i pogoda,ja dopiero wróciłem z trasy o 19.00 i nie zdążyłem do Was dołączyć :mad: Ilona ładny kolorek zacisków masz-jedyny słuszny do czarnego auta ,a i lampy z ledami fiu fiu
 <!-- s;) -->  Pozdro wszystkim[/quote]... ależ dziękuję bardzo :padam:
Na następny spocik już się nie wymiguj
 [/quote]Spoko pojawię się,ale najpierw blacharz musi uporać się z dwoma paskudnymi ogniskami rudej na klapie zaraz pod szybą,kurde woda się tam gdzieś zbiera i zaczęło rdzewieć :mad: Ciekawe czy w innych Fabkach też tak się dzieje... A jak do tej pory moja Fabienne jest cudowna,tylko eksploatacja,a na ,,karku'' już ma 127 tyś.,a to jest jakby już okres ,,menopauzy'' u Fabki hihi,podzespoły eksploatacyjne o ile nie były wcześniej wymieniane powoli przestają pozwalać się ,,eksploatować'' no ,ale to jak w każdym aucie przecież,a powiem Wam,że np. sprzęgło choć powinno już się powoli męczyć - to ja nie czuje żadnych oznak do awarii-wymiany.No tak tylko też zależy jak się auto eksploatuje... Dobra już milczę bo się rozpaplałem jak zwykle...Pozdrawiam All

- 

Robert,ale wiesz jak to się może skończyć...Że będę musiał wracać do domu później Ikarem,albo taksówką hiehie
 <!-- s:D --> - 

Następne posty nie na temat będą kasowane !
Pozdrawiam
sid - 

Fotki ze spotu w KRK.
Pozdrawiam
sid - 

Hmmm ja tu żadnych fotek nie widzę :niepewny: <!-- s:niepewny: -->
 - 

Sid no własnie gdzie te foty??? :zdziwko: <!-- s:zdziwko: -->
 - 

Będą najwcześniej jutro, najpóźniej w poniedziałek rano, gdyż albowiem....aparat pożyczyłem
 <!-- s:) -->Pozdrawiam
sid - 

[quote="sid"]Będą najwcześniej jutro, najpóźniej w poniedziałek rano, gdyż albowiem....aparat pożyczyłem
 <!-- s:) -->[/quote]
To czekam ze zniecierpliwieniem
Ilu Was było? :hyhy: