[Galeria] - tylko zdjęcia!
-
Ale mieliście fajną pogodę :looka: <!-- s:looka: --> No i frekwencja niezła.
-
No panowie fotki rewelacja, :hyhy: nawet załapałem się na rolę tatusia <!-- s:) --> .
-
" Choooodźmy do Mirka " nabiera nowego znaczenia <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
Ależ Wam się udał dzionek z tego co widzę. Kurde podjechał bym ale byłem tydzień wcześniej w Krakowie....a w ten weekend co był mi nie pasowało. Pozdro dla wszystkich
-
[quote="sid"]" Choooodźmy do Mirka " nabiera nowego znaczenia <!-- s:P -->[/quote]
Taaa[b] Tomku[/b], poczekaj z tym do zlotu w borkach :zdrowko:
-
No właśnie do Mirka było tak blisko i nie poszliśmy do niego ehhh. Następnym razem bijemy do Mirka na chatę :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
O taaakkkk następnym razem na pewno bijemy do Mirka <!-- s;) -->
-
OKI <!-- s:) -->
-
[quote="MirekS"]OKI <!-- s:) -->[/quote]
[b]Miruś[/b] chyba sam nie wiesz na co się zgadzasz
-
Kurde i frekwencja dopisała i pogoda,ja dopiero wróciłem z trasy o 19.00 i nie zdążyłem do Was dołączyć :mad: Ilona ładny kolorek zacisków masz-jedyny słuszny do czarnego auta ,a i lampy z ledami fiu fiu <!-- s;) --> Pozdro wszystkim
-
[quote="fafikoss"]Kurde i frekwencja dopisała i pogoda,ja dopiero wróciłem z trasy o 19.00 i nie zdążyłem do Was dołączyć :mad: Ilona ładny kolorek zacisków masz-jedyny słuszny do czarnego auta ,a i lampy z ledami fiu fiu <!-- s;) --> Pozdro wszystkim[/quote]
... ależ dziękuję bardzo :padam:
Na następny spocik już się nie wymiguj -
a że się spytam na uboczu pytania: Pomyślałoby się nad jakimś spotem w Brzesku w dniach powielkanocnych do końca kwietnia? Byłbym wtedy zobowiązany, by przyjechać Głowniej by mi weekendy przypadały, bo w dniach powszednich mam przygotowania do matury i trudno by mi było wymigać z lekcji a że frekwencja u mnie niska to nie komentuję <!-- s:( -->
To jak, ugadałoby się na takie cosik? -
[quote="Loni"][quote="fafikoss"]Kurde i frekwencja dopisała i pogoda,ja dopiero wróciłem z trasy o 19.00 i nie zdążyłem do Was dołączyć :mad: Ilona ładny kolorek zacisków masz-jedyny słuszny do czarnego auta ,a i lampy z ledami fiu fiu <!-- s;) --> Pozdro wszystkim[/quote]
... ależ dziękuję bardzo :padam:
Na następny spocik już się nie wymiguj [/quote]Spoko pojawię się,ale najpierw blacharz musi uporać się z dwoma paskudnymi ogniskami rudej na klapie zaraz pod szybą,kurde woda się tam gdzieś zbiera i zaczęło rdzewieć :mad: Ciekawe czy w innych Fabkach też tak się dzieje... A jak do tej pory moja Fabienne jest cudowna,tylko eksploatacja,a na ,,karku'' już ma 127 tyś.,a to jest jakby już okres ,,menopauzy'' u Fabki hihi,podzespoły eksploatacyjne o ile nie były wcześniej wymieniane powoli przestają pozwalać się ,,eksploatować'' no ,ale to jak w każdym aucie przecież,a powiem Wam,że np. sprzęgło choć powinno już się powoli męczyć - to ja nie czuje żadnych oznak do awarii-wymiany.No tak tylko też zależy jak się auto eksploatuje... Dobra już milczę bo się rozpaplałem jak zwykle...Pozdrawiam All
-
Robert,ale wiesz jak to się może skończyć...Że będę musiał wracać do domu później Ikarem,albo taksówką hiehie <!-- s:D -->
-
Następne posty nie na temat będą kasowane !
Pozdrawiam
sid -
Fotki ze spotu w KRK.
Pozdrawiam
sid -
Hmmm ja tu żadnych fotek nie widzę :niepewny: <!-- s:niepewny: -->
-
Sid no własnie gdzie te foty??? :zdziwko: <!-- s:zdziwko: -->
-
Będą najwcześniej jutro, najpóźniej w poniedziałek rano, gdyż albowiem....aparat pożyczyłem <!-- s:) -->
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"]Będą najwcześniej jutro, najpóźniej w poniedziałek rano, gdyż albowiem....aparat pożyczyłem <!-- s:) -->[/quote]
To czekam ze zniecierpliwieniemIlu Was było? :hyhy: