Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!
-
Informuje ze osoby ktore naduzywaja alkoholu zostana wydalone z klubu <!-- s:P --> hehehe:P:P:P:P:P:P
-
[quote="Martinez"]A ja w październiku sie hajtam...[/quote]
Gratuluje i zarazem wspolczuje :lol: <!-- s:lol: --> :twisted:
-
No ja we wrzesniu mam wesele....
najpierw kuzyna, a pozniej brata dziewczyny <!-- s:D -->
To dopiero bedzie, nie zdaze wytrzezwiec, bo tydzien po tygodniu sa te wesela -
[quote="Łukasz"]zygus to ty ostro musisz trenowac na Grudziądzu widze [/quote]
W grudziadzu to tylko browar bedzie sie lal do mojego gardla, bo mam uczulenie na wodke <!-- s:D -->
-
Ja tez tylko :piwko: <!-- s:) -->
-
Ja kupuje cala zgrzewke browara, nie wiem 24 szt chyba tam sa. Ale nie wiem czy nie malo?? jak myslicie <!-- s:D -->
-
hehehe panowie noralemie ejetsem wlasnire w trakcie
ale jakieby nie byolo jest bardzo millooo ))))))))))))))))))))))))))) ide dozi ziomkowee ))))))))) pozoiirdro 600000 <!-- s:) -->))) -
eeee ja znow se popijam...c os widze ze malutko pijecie.... <!-- s:P -->
-
A ja z żonką właśnie uciąłem sobie miłą pogawędkę przy piwku <!-- s:) --> .
-
wlasnie zaczynam rozgrzewke przy piwku!! bo zachwile sie zaczna lac mocniejsze trunki:D i moze byc ciezko
-
Ja bylem na meczyku u kuzyna, i jednego browarka kulturalnie wychylilem. Niestety ekipa z krakowa polegla <!-- s:( -->
-
a ja wlasnie jestem w kraku i kolo 19 wybieram sie pic kierunek prawdopodobnie faust
-
pilem od srody do niedzieli - no nstop ale od czwartku przepilem krtan czy nie wiem co ale nie mogle wygobyc zadnego dzwieku. Dzisiaj jest niedziela i ledwo chrypie <!-- s:P -->
-
[quote="Hildek"]pilem od srody do niedzieli - no nstop ale od czwartku przepilem krtan czy nie wiem co ale nie mogle wygobyc zadnego dzwieku. Dzisiaj jest niedziela i ledwo chrypie <!-- s:P -->[/quote]
ja chrypki nie mialem...predzej po maratonie gzdyl mi sie zrastaal ze nie moglem nic przelknac
-
Tak si z chlałem ze mi sie widzi 2 kompki.jutro bydzie znowu riplej.a w poniedziałek ćwiczenia to zaś se dam
<zygi> -
se siedze i pije i gram w quake 2 <!-- s:P -->
-
to nie czytales, bo tu sie wpisuja wszyscy co pija
-
Ale fajowe je życie na gazie.Jutro ćwiczenia a tam sie bydzie działo.
-
Tak mie w salonie wkurwili ze sie musiałem napić. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: <!-- s:evil: -->