Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!
-
Moim zdaniem jak nie mogli strzelic im bramki przez 45 min to mogli juz bronic sie szczelniej..LM mielismy w kieszeni, wystarczylo dotrzymac do konca chociaz remis 0:0
-
[quote="Anonymous"]po kjawalerskim fanlsa zarzyganeay,ale tylk blaha[/quote]
oj Krystus .. nawet juz nie masz sily sie zalogowac same alkoholki w tym klubie <!-- s:P -->
-
[quote="Adaś"]Laj laj laj właśnie se wróciłem do domu z lokali troche lipa bo sie porządnie nie nawaliłem <!-- s:( -->[/quote]
No to juz jest wyzszy stopien alkoholizmu musisz coraz wiecej pic zeby cos poczuc. Normalnie horror co sie tutaj dzieje :rotfl:
-
[quote="Adaś"]komu 5 browków daje mocno w czape [/quote]
fakt .. zwracam honor ale to wychodzic z domu na 5 browcow mnie by sie nie chcialo <!-- s:P -->
-
[quote="Anonymous"]widze że na tym forum udziel
ają się same ochlapy tj. Adaś , Wojtas, itp... Chłopaki macie jeszcze watrobe?[/quote]zazdrocisz ze tobie mama nie pozwala pic ?? a moze zona :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
Wszystko jest dla ludzi :lol: <!-- s:lol: -->
-
Kto piwa i wódy nie pije temu Wątroba gnije.Gosciu byś sie przedstawił
-
Gość chyba nie zrozumiał tematu i nie przeczytał dokładnie czego on dotyczy :evil: więc mam taką prośbę nie posądzaj ani nie ubliżaj a tym bardziej nie oceniaj osób /których nawet pewnie nie znasz/ z góry ślicznie dziękuje :zly: <!-- s:zly: -->
-
Adasiu skąd Ty masz takie perwersyjne stronki - tacy fajni faceci - szkoda że geje
-
[quote="Loni"] tacy fajni faceci [/quote]
Nie ma co plakac, u nas w klubie fajniejsi chlopcy sa :twisted:
-
[quote="zygus"][quote="Loni"] tacy fajni faceci [/quote]
Nie ma co plakac, u nas w klubie fajniejsi chlopcy sa :twisted:[/quote]
Ależ ja w to Zyguś wcale nie wątpię
A czyżbyś Adasiu miał kogoś konkretnego na myśli :clever: żebym nie zdążyła sie zawieść :co:
Ps. mam bardzo fajnego kolegę który też lubi chłopczyków- może jest ktoś chętny? <!-- s:D --> -
No znow musze by okrutny!! To jest temat w ktoym wpisujemy pod wplywem % :lol: <!-- s:lol: -->
Ja wlasnie popijam sobie browarka i chcialem dodac przy okazji, ze ja gustuje jedynie w plci przeciwnej
-
Niestety ja tez nie skorzystam <!-- s:) --> ale wlasnie to jest temat o :piwko:
-
Przepraszam chłopaki już nie będę :oops: to miłego picia Wasze zdrówko :piwo: <!-- s:piwo: -->
-
[quote="Loni"]Przepraszam chłopaki już nie będę :oops: to miłego picia Wasze zdrówko :piwo: <!-- s:piwo: -->[/quote]
Nie wypraszamy tylko zapraszamy na :piwko:
-
[quote="Anonymous"]widze że na tym forum udziel
ają się same ochlapy tj. Adaś , Wojtas, itp... Chłopaki macie jeszcze watrobe?[/quote]Ten [b]GOŚĆ[/b], widzę ma jeszcze mleko pod nosem w takim razie dobranocka i spać <!-- s:D --> .
-
[quote="zygus"][quote="Loni"]Przepraszam chłopaki już nie będę :oops: to miłego picia Wasze zdrówko :piwo: <!-- s:piwo: -->[/quote]
Nie wypraszamy tylko zapraszamy na :piwko:[/quote]
Dziękuje za zaproszenie ale ja niestety nie piję wogóle alkoholu więc szybko nie odwiedzę tej stronki /żeby się tu wpisać po :piwko: /
-
Pozatym jaki alkohol, jedno piwko to nie alkohol :lol: <!-- s:lol: -->
Ale podziwiam za poglady i wytrzymalosc. -
[quote="Loni"]ale ja niestety nie piję wogóle alkoholu [/quote]
I właśnie dzięki Tobie spadnie zużycie alkocholu w przeliczeniu na jednego mieszkańca polski :brawo: <!-- s:brawo: --> .
-
[quote="MirekS"][quote="Loni"]ale ja niestety nie piję wogóle alkoholu [/quote]
I właśnie dzięki Tobie spadnie zużycie alkocholu w przeliczeniu na jednego mieszkańca polski :brawo: <!-- s:brawo: --> .[/quote]
No to super bo w takim razie dzięki mnie zostanie więcej dla Was :piwo:
A przynajmniej przyjeciele mają ze mnie duży pożytek bo zawsze po imprezkach bezpiecznie dowiozę ich do domku - he he he :twisted: