Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!
-
eee nie że tak powiem za dużo było osób do jednej "europejki" i tylko smaka se narobiłem :wsciekly: <!-- s:wsciekly: -->
-
4-ro-pak tyskich .... w kolejce czekają jeden za drugim... :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Skończyło się na 4rech i kasztelanie niepasteryzowanym <!-- s:) -->
-
duża butla 650 ml Żywca <!-- s;) -->
-
drinki whiskey + cola <!-- s:) --> akurat koncze^^
-
kilka piwek + "łyski" + czysta = fajnie <!-- s;) -->
-
A ja w sobotę chlapłam sobie jakieś "ciemne" coś o smaku wiśniowym 6% tylko nazwa mi umknęła ale dobre było <!-- s:D -->
-
Dwa lokalne pomorskie REMUSY (na próbę) no i teraz drugi Leszek mi się kończy. Psia krew a to dopiero środa...
-
hmmm 4-pak Żuberków, moja niunia w szpitalu to trza się jakoś zamulić <!-- s:/ -->
-
2 Leszki 0,5 przy oglądaniu meczyku. Kolejne w rezerwie... :piwo: <!-- s:piwo: -->
-
aktualnie filmik i 2 razy Schöfferhofer niemieckie piwo drozdzowe <!-- s;) -->
-
Po ciężkim gorącym dniu z dzieciątkiem przyszedł czas na film i 2 chłodne tyskacze...Przez przypadek spojrzałem w dokumenty i stwierdziłem że moja Fabka od 5 dni nie powinna jeździć po drogach - brak badań technicznych :zdziwko: <!-- s:zdziwko: --> .
Nieświadomy tego przejechałem w piątek 130 km za Poznań .
Na szczęście do stacji obsługi mam 200 m i jutro z samego rana mam zamiar tam zawitać. -
Prałem dziś tapicerkę więc padło przy tym kilka piwek
W sumie to 2 kasztelany i ok 6 warek czerwonych, ale jak zacząłem o 15 to skończyłem ok 20 w między czasie gril itp pogoda dopisała także i plecki się trochę opaliły <!-- s:D -->
Tapicerka za to czysta jak nigdy -
O matko jedyno tak dawno nikt nie pije?
-
albo tak dobrze, że nie mamy siły pisać ja dziś piwkuje Tyskie :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
A ja dzis od rana chiiillll... do wieczora dopuki spac nie pojde.
Wstalem, sprzatanie w domu, obiadek ktory o dziwo pyszny wyszedl (filety w papirusie z pomyslu na: ), ogarnianko i teraz do wieczora na przemian Leszek , Warka. Leszek, warka <!-- s:) -->
A o 17 City Livpool ^^
-
2 żubry - i spokój <!-- s:) -->)
-
[quote="Voytaz"]2 żubry - i spokój <!-- s:) -->)[/quote]
Może jakiś weekend zrobimy jakąś popijawe :hyhy: -
Hoho stary temat ożył <!-- s:) --> .
To zdrowie :zdrowko: . -
To może i ja się dopiszę -> dzisiaj gruszkóweczka (domaci likier od rakije) produkt Chorwacja 22% <!-- s:P -->