Summer Cars Party 2012
-
[quote="Voytaz"] Coś się pogoda psuje oby się poprawiła do soboty bo będzie lipa <!-- s:/ -->[/quote]
Też mam taką nadzieje. Bo u mnie od rana straszna padaka. :deszcze: A na muchowiec mam rzut kamieniem. Teraz ino można się modlić o pogode
-
Ja mam nadzieje że pogoda dopisze
Pozdrawiam
sid -
Ja już w domu, niestety musiałem już wracać, dzięki wszystkim za imprezę, wkrótce fotki!
-
[quote="Voytaz"]Ja już w domu, niestety musiałem już wracać, dzięki wszystkim za imprezę, wkrótce fotki![/quote]
I jak było? <!-- s:D --> -
Było MegA a kto nie był niech żałuje <!-- s:) -->
-
Dzięki wszystkim za udany spocik :super: <!-- s:super: -->
[b]Voytaz[/b] fotki mega
-
Dziękuje wszystkim za przyjazd SCP udane, ale w drodze powrotnej zrobił się jeszcze większy korek niż rok temu. Dobrze że udało mi się przedostać za sprawą dwóch Oct z OCP na trawę i żeśmy podrałowali do drugiego wyjazdu który świecił pustkami.
Aut było przynajmniej kilkanaście dopracowanych do perfekcji. Warto było przyjechać, pooglądać, porozmawiać
Pozdrawiam
sid -
vojtaz ma racje było super
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 15-09-2012, 20:48[/i] ][/size]
zreszta foty są najlepszym dowodem <!-- s:) --> -
i ja sie melduje , dopiero Co wrocilem. impreza 1st class.
dziekuje wszystkim za spotkanie. <!-- s -->
:padam:
kogo nie bylo niech zaluje
a najlepszy byl zuk z silnikiem chyba v8 od GZW, ktory mial niezly start na cwiartke.
oj dzialo sie, dzialo... -
Również dziękuję wszystkim za dobrą zabawę <!-- s:) -->
[size=75]dawno z taką radością nie odkręciłem ogrzewania na max :rotfl: [/size]
-
[quote="BlackLabel"] [size=75]dawno z taką radością nie odkręciłem ogrzewania na max :rotfl: <!-- s:rotfl: --> [/size][/quote]
Popieram popieram też od niepamiętnych czasów odkręciłem ogrzewanie na maxa
Poszperałem troche na YT i na 2:20 widać nasz sektor :super:
-
Impreza udana jak najbardziej! Dzieki wszystkim <!-- s;) -->
-
Również dziękuje wszystkim za przybycie Było super <!-- s:) -->
Nieskromnie się pochwalę, że zająłem 4 miejsce na 48 aut startujących w DbChallenge. No i moja fabka dmucha skromne 135,5 Db
-
Gratulacje [b]Cysiu[/b] <!-- s:) -->
-
Fajna imprezka szkoda że nie mogłem uczestniczyć
-
Tu jest takie moje małe co nieco z mojego aparatu, szału nie ma - stan surowy <!-- s:P -->
http://imageshack.us/g/1/9762057/
http://imageshack.us/g/1/9762082/ -
[b]BlackLabel[/b], z naszych masz tylko Cysia fabkę widzę
-
Kolejne znalezisko na YT <!-- s:D --> Tu już elegancko widać nasze fabiosze
-> 3:31 -> http://www.youtube.com/watch?v=7VdAH-8Xcw0
-
Widzę, impreza była super, następnym razem zrobi wszystko by dotrzeć.
-
Chodząc po płycie lotniska i przyglądając się sektorom klubowym zły byłem na siebie, że nie wpadłem na pomysł zabrania jakiegoś grila i czegoś do siedzenia. Myślę, że za rok można by zrobić coś w tym rodzaju, szczególnie że jak się okazało miejsce w którym staliśmy nie było dla nas (mieliśmy być w miejscu gdzie stały leony) więc na przyszłość można zorganizować coś w rodzaju "nasiadówy", każdy sobie jakieś krzesełko czy nawet zwykły koc, grill i impreza pełną gębą - szczególnie, że coraz więcej osób pisze się na następny rok <!-- s:) -->