Summer Cars Party 2012
-
My niestety nie damy rady tym razem na SCP przyjechać. Szkoda .Może za rok sie pojawimy jak mały będzie już sam poruszał sie swobodnie i może będzie mniej marudził. Bawcie się dobrze i czekamy na fotki. Pozdrawiamy serdecznie wszystkich. <!-- s;) -->
-
Nowy, ale zjawie sie bilety juz "ida"
pozdrawiam[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 05-09-2012, 19:58[/i] ][/size]
który sektor, czy trzeba się będzie szukać <!-- s:) -->- sid
- Voytaz
- Scobel89
- Stig92
- wroni + magda
- m0ng0
- Black
- marcin_d
-
[b]marcin_d[/b],
W tamtym roku byłem nie zdając sobie że mamy sektor, także znajdziesz nas bez problemu po samochodach i pewnie logo FCP : )
-
ja rowniez odpadam w tym roku
-
O której planujecie przybyć na SCP :?: I czy wcześnie jest mini spocik i wszyscy wjeżdżamy na lotnisko czy każdy wjeżdża sam o której godzinie mu tam pasuje :?: <!-- s:?: -->
-
Można się gdzieś umówić wcześniej, tak było chyba rok temu, myślę, że lepiej to wygląda, jak wjedziemy całą bandą <!-- s:D -->
-
Spoko . jakie macie propozycje żeby się spotkać ? Gdzieś w Katowicach i podjechać na muchowiec ?
Pozdrawiam
sid -
W sumie to jest koło 3 stawów, więc można by się spotkać tam na parkingu, np pod leroy'em
Bramy otwierają ok 8, jedziemy tak, żeby tam wjechać na 8 czy później?
Trzeba by jeszcze autka przetrzeć trochę na miejscu, żeby ładnie się prezentowały <!-- s:) --> -
Ja myślę żeby tam być na spokojnie na 8 <!-- s:P -->
Zbiórka w Krakowie o ~ 06:30 na parkingu Reala na Bora Komorowskiego 37 !
Pozdrawiam
sid -
A nie lepiej przyjechać tak na godzine 9 :?: Bo największy szał jest na 8 jak brame otwierają i napewno bedzie mega kolejka. A tak to może już cześć wjedzie. A ja proponuje górny parking Real ale bliżej GoSport. Tak jak w zeszłym roku <!-- s:) -->
-
Mi pasi, tylko dogadajcie się gdzie i o której ja się dostosuje :super: <!-- s:super: -->
-
Scobel, wiesz ja sie nie umawiam na sztywno na 8 bo wiadomo jak było rok temu. Powiedzmy że zrobimy zbiórkę gdzieś o 8:30.
To dajcie namiary na tego GO Sporta gdzie jest i co Widzimy się na miejscu zbiórki <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
No dobra niech bedzie godzina 8:30 ale na pewno bedziemy stali troche dłużej <!-- s:D -->
[b]A tu mniej wiecej miejsce zbiórki ->[/b] http://mapa.targeo.pl/Zbiorka_FCP,17,19.0341000,50.2437200?l=d12fe0bae0958b18
A kto nie da rady podjechać na wyznaczone miejsce no i godzine to poprostu spotkamy się na terenie imprezy w sektorze FCP :super:
-
Ja będę koło 11, więc widzimy się na sektorze FCP i do usłyszenia <!-- s:D -->
-
A tu link do mapy google [url]https://maps.google.pl/maps?q=50.243742,+19.033223&num=1&t=h&vpsrc=0&hl=pl&ie=UTF8&z=19&iwloc=A[/url]
-
Uwaga Kraków !
Jeżeli ktoś jedzie to robimy zbiórkę na Bora-Komorowskiego 37 na parkingu Real bliżej stacji BP około 06:50 !
Pozdrawiam
sid -
A ja się ciągle nie mogę zdecydować czy jechać na SCP czy iść na imprezę z pracy <!-- s:P -->
-
[quote="zdono"]A ja się ciągle nie mogę zdecydować czy jechać na SCP czy iść na imprezę z pracy <!-- s:P -->[/quote]
i jedno i drugie masz raz do roku
trudny wybór, ale sądze że wybierzesz właściwie. :padam: -
[quote="zdono"]A ja się ciągle nie mogę zdecydować czy jechać na SCP czy iść na imprezę z pracy <!-- s:P -->[/quote]
Zawsze możesz iść na SCP rano na na imprezę późnym popołudniem No chyba że dwie imprezy są w tym samym czasie no wtety kaplica. Wybór należy do ciebie
-
Panowie otwarcie bram w tym roku jest o 9:00 więc myślę, że spokojnie poczekamy trochę na tym parkingu, żeby tam się trochę rozluźniło bo większość pewnie wpadnie na hurra na 9 tam
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 13-09-2012, 11:14[/i] ][/size]
Coś się pogoda psuje oby się poprawiła do soboty bo będzie lipa <!-- s:/ -->