Nowy od jutra
-
Witajcie!
Jutro staję się posiadaczem Fabii 1.2 (40 kW), w kolorze beż sahara metalic, w lekko wzbogaconej wersji Classic.
Moim poprzednim autem był Fiat Siena 1.6 16V, dzięki któremu (albo przez którego) moja wiedza o budowie samochodów znacznie się zwiększyła.A coś o sobie - ćwierćwiecze za mną, skończyłem studia informatyczne w 2011 roku i w tej branży kontynuuję swoją karierę (aczkolwiek niestety nie mam stałej pracy i żyje się od zlecenia do zlecenia... <!-- s:( --> ). Specjalizuję się w administrowaniu systemami i sieciami (zarówno Linux jak i Windows nie jest mi obcy), do tego trochę dłubię przy stronach internetowych i zajmuję się wsparciem technicznym oraz naprawą/diagnostyką sprzętu komputerowego.
Jak tylko wyjdę na prostą ze wszystkim, zamawiam lepy i ramki .
-
Witam starego-nowego znajomego jak dobrze myślę
-
O tak tak tak, ja kolegę Voitha rozpoznaję z pewnego forum o komunikacji. Tak, to ja <!-- s:) -->.
-
No to elegancko Krakowska ekipa rośnie w siłę.
-
Cześć <!-- s:) -->
-
[b]krpablo[/b], witamy w grupie FCP, oraz gratuluję dobrego wyboru <!-- s -->
-
Witaj :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Witamy na [b]FCP[/b] <!-- s -->
-
witaj <!-- s:) -->
-
O Cześć Pablo, nie przyznałeś się wczoraj do Fabiany
Pozdrawiam
sid -
No bo jeszcze nie była moja. Jak założę KRakowskie blachy to wtedy się przyznam oficjalnie <!-- s:P -->. A założę jutro, dziś gość mi gwizdnął ostatni bloczek w UMK na Wielickiej...
-
witaj na [b]FCP[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Witaj :super: <!-- s:super: -->
-
No i już blaszki KRakowskie na Fabiannie wiszą. Szkoda że nie było bardziej okrągłej liczby, pani w urzędzie chciała mi dać z liczbą 600 ale nie miała <!-- s:) -->.
-
Witamy bardzo serdecznie na forum [b]FCP[/b] <!-- s -->
-
Witaj [b]krpablo[/b], <!-- s -->