F1 sizzla89
-
[b][size=125]Imię/Nick:[color=red]Kamil/sizzla89[/color]
Miasto:[/size] Zabrze
[size=109]E-mail: <a href="mailto:kamilbudny@op.pl">kamilbudny@op.pl</a><!-- e -->
GG/Tlen:[/size] 10849798
[size=117][color=green]Dane dotyczące Fabii:[/color][/b][/size][b]Model:[/b] Fabia I Combi
[b]Wersja wyposażenia:[/b] Choice
[b]Rok produkcji:[/b] 2004
[b]Kolor:[/b] Niebieski Laser[b]Pojemność silnika:[/b] 1.2 HTP
[b]Moc:[/b] 64 KM
[b][size=117][color=green]Wprowadzone modyfikacje w Fabii:[/color][/b][/size]
[b]Silnik:[/b] Seria + BRC Sequent 24.11
[b]Zawieszenie:[/b] Seria
[b]Układ wydechowy:[/b] Seria
[b]Wygląd zewnętrzny:[/b] Seria
[b]Wnętrze:[/b] Seria
[b]Audio:[/b] JVC
[b]Felgi:[/b] 14'' stalowe
[b]Opony:[/b] Fulda EcoControl 185/60 R14
[b]Inne (dodatki):[/b] Klimatyzacja, elektryczne przednie szyby, komputer pokładowy, blokada skrzyni biegów
[b]Plany:[/b] Alufelgi, przyciemnienie tylnych szyb
[size=117][b][color=green] :!: Foto: :!: [/color][/b][/size]
-
kolejna F1 z Rudy widać świeżo zarejestrowana <!-- s;) -->
jednak nie ma to jak kombi - bardzo funkcjonalne autko -
Hehe... W lutym zakupiona - przesiadka z astry.
-
podoba mi sie <!-- s;) -->)
-
Szerokości dla kolegi z okolicy :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Dobry wybór kombi. Szerokości <!-- s;) -->
-
Bezawaryjności <!-- s;) -->
-
Jak moja smerfetka Tylko klimy nie mam <!-- s:( -->
-
Jaki kolor Wlep "FCP" do mojego Niebieskiego Lasera <!-- s:) -->? jak ktos ma przykladowe zdjecia jak wygladaja białe i czarne na tym kolorze auta. Bede wdzieczny;)
-
Myślę że białe bedą dobre . Ja mam granatową i białą sobie wziąłem . bardzo fajne auto <!-- s -->
-
Kolejne kombii z tym samym silniczkiem Do twojego koloru jak najbardziej biała vlepa Czyżby postojówka LEDowa :?: <!-- s:?: --> 2. zdjęcie mi wzrok przykuło
-
[b]Tofik[/b],
Dokładnie LEDy <!-- s;) --> -
Biała wlepa, czarna będzie słabo widoczna.
-
[quote="sizzla89"]Jaki kolor Wlep "FCP" do mojego Niebieskiego Lasera <!-- s:) -->? jak ktos ma przykladowe zdjecia jak wygladaja białe i czarne na tym kolorze auta. Bede wdzieczny;)[/quote]
Biała, jutro postaram się zrobić foto.
-
No i ktos obil moja fabke - Lewe przednie drzwi...;( Najgorsze jest to, ze nie ma winowajcy... tylko wiadomo, ze laguna kombi...
-
Zorientuj się dokładnie w terenie dookoła czy nie było gdzieś monitoringu, żona przerobiła dokładnie ten sam temat tydzień temu, ale winowajca jest.
-
Jest na placu serwis klimy i podobno klient od nich uderzył... niby ma sie stawic teraz w poniedzialek na kontrole i maja mi zadzwonic... monitoringu niestety brak ... Jak sien ie stawi na kontrole to zniżki poleca.... ;(