Wojtas
-
dzieki za nastukane posty .. moj temat jest POPULARNY :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Nie wiem na ile podobne były do siebie fabki [b]Wojtas'a[/b] i [b]Loni[/b] ale tak jak piszą, na zlocie było widać różnicę Obie piękne i dopieszczone <!-- s;) -->
Pzdr :zdrowko: -
[quote="Voytaz"]Nie wiem na ile podobne były do siebie fabki [b]Wojtas'a[/b] i [b]Loni[/b] ale tak jak piszą, na zlocie było widać różnicę Obie piękne i dopieszczone <!-- s;) -->
Pzdr :zdrowko: [/quote]... poza kolorem, autka troszkę się różnią
-
gdzies tam na fotkach z II zlotu mozna dostrzec roznice ... ale teraz juz nie da sie ich pomylic <!-- s:) -->
-
update fotek post 1 <!-- s:) -->
-
i Avatarek się zmienił Prezes pojechał podładować akumulatorek albo przymierzał jedną z turbin do siebie hehe :super: <!-- s:super: -->
-
kolor felgi ciekawy a oponki to juz nowe...?duzo miesa na nich
podoba mi sie to foto http://www.fcp.pl/forum/download.php?id=1560<!-- m -->
jakie plany na zabudowe?
-
avatar musi byc nowy nie wiem czy kiedys byliscie pod taka turbina jak sie kreci ale dzwiek jest masakra ... nie wspomne jak to wygladalo .. myslalem ze spadnie na mnie <!-- s:) -->
oponki nowe tamte juz sie starly do zera z ta zabudowa to mialem plany w zeszlym roku .. narazie projekt stanal w miejscu ale mysle ze niedlugo nie niego wroce .. z silnikiem juz nic nie bede robil ale cos z audio zawsze mozna zrobic
-
Fajna sesja zdjęciowa Profesjonalna W sam raz fotki na tapetę <!-- s:) -->
Byłam na wiatraku - większa adrenalina :cwaniak:
-
O żesz Wojtas :super: <!-- s:super: -->
Pozdrawiam
sid -
Sweet focie :super: <!-- s:super: -->
-
Bardzo ładna fabia Jedynie co mi u nie pasuje to te tylne lampy. No ale to już kwestja gusty. Grunt że właścicielowi się podoba :super: <!-- s:super: -->
Fajna sesyjka
Pozdrawiam i Szerokości
-
Elegancko autko prezentuje sie swietnie tylko fele na biało i bedzie git <!-- s -->
-
bialy odpada nie widzi mi sie to <!-- s:P -->
-
trochę te zdjęcia dziwacznie wyglądają, jak po wklejeniu Skody do krajobrazu <!-- s:P -->
-
Tył uległ małej zmianie..zniknął znaczek oraz pojawiły się lampy po fl, także teraz jest o wiele lepiej. Do tego w miejsce halogenów założyłem światła led do jazdy dziennej...fotki wkrótce <!-- s:) -->
-
No [b]Wojtas[/b] dawno tu się nic nie działo u Ciebie a tu proszę.Czekam z niecierpliwością na foto.
-
Byłem na weekend w Dobrowie, mogliśmy zrobić spota <!-- s:) --> Pozdro.
-
jak zrobiles z tyłu clear?