Witaj na forum Fabia Club Polska

Fabiożona

Topic created · 18 Posts · 13954 Views
  • Nie będę przeklejał tego wielkiego formularza, bo jedyny tjuning mechaniczny to skrzynka na łachy w bagażniku oraz większy zapas płynu do spryskiwaczy 😉 <!-- s;) -->

Zaczęło się od tego, że jakiś ćwok przerysował na parkingu tylny błotnik i nadkole, oczywiście sprawca nieznany. Jako, że chodziło mi to po głowie od dawna, znalazłem odpowiedniego farbopsuja i odstawiłem jeździdło na ponad 2 tygodnie (żonka w miarę gładko łyknęła kit, że kolejki są duże, facet ma renomę itp etc 😉 ). Efekt jak poniżej, motyw taki a nie inny bo żonka lubi tę trzodę akurat 😉
    Być może trąci to wiochą nieco, ale akurat miałem takiego pomysła więc go wdrożyłem 😆

[img]http://lisciasty.firehost.pl/f1.jpg[/img]

[img]http://lisciasty.firehost.pl/f2.jpg[/img]

[img]http://lisciasty.firehost.pl/f3.jpg[/img]

• motyw extra, gratuluje i niezawodności .... lakieru życze 🙂 <!-- s:) -->
    ps .
    jak się troszczysz o takiego "pupila" :?:

[quote="Lisciasty"]Nie będę przeklejał tego wielkiego formularza[/quote]
    hmmm :...:

• Witaj 🆗 <!-- s🆗 -->

• [quote="kapi"]motyw extra, gratuluje i niezawodności .... lakieru życze 🙂 <!-- s:) -->
    ps .
    jak się troszczysz o takiego "pupila" :?:
    [/quote]
    Na razie całość zaimpregnowana jakimś nanomatactwem co to ma niby lakier wzmacniać (dlatego tak się świeci jak psu jajca). No i dostałem zalecenie żeby myć ręcznie, to w sumie tyle. Kot jest pokryty lakierem bezbarwnym więc powinien przeżyć 😆
    [quote="kapi"]
    hmmm :...: [/quote]
    4. Poniższy wzór nie jest obowiązkowy w przypadku umieszczania tematu w "Forumowe fabki".
    😆

• [quote="Lisciasty"] Poniższy wzór nie jest obowiązkowy w przypadku umieszczania tematu w "Forumowe fabki".
    :>[/quote]

Dobrze, że to napisałeś, bo już myslałem, że teraz wszystkie czerwone fabki musimy wymalować w takie tygryski.

Fajny pomysł, i duży procent prawdopodobieństwa, że drugiej takiej w Naszym kraju nie uświadczysz.

• Elegancko 🙂 i radość żony - bezcenne :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->

• sorry ale ten Tiger blee ale każdy ma swój gust życzę bezawaryjności

• moje poczucie estetyki również by zostało poważnie zachwiane..... ale gustach sie nie dyskutuje... pozdrawaim...i życze szerokości... 🙂 <!-- s:) -->

• Przykro mi chłopaki, to jest auto kobiety i faceci nie mają prawa do krytykowania 😛 <!-- s:P -->

• To jako kobieta się wypowiem 😛 <!-- s:P -->
    Efekt piorunujący, ekstra robota i zdumiewający widok. I co najważniejsze - nie jakaś tam naklejka kupiona na bazarze, tylko solidna robota! O!
    Osobiście bym tego nie zrobiła, bo sam motyw tygrysa wzbudza we mnie pogardę [z powodów osobistych] i troszkę szkoda mi kasiory na taki malunek, bo to że jeżdżę bezwypadkowo, nie oznacza, że szczęście będzie wieczne 😉
    Rzekłam ja 🙂

• Do odważnych świat należy więc... na pewno oryginalna Fabka 🙂 gratki za pomysł :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->

• Ha, skłamałem, jednak jest delikatny "tjuning". Jako że fabka nie jest okazałym wozidłem jest często traktowana po chamsku w naszym jakże kulturalnym środowisku okołowrocławskich kierowców, toteż zamontowałem żonce dwie nieco głośniejsze trąbki, takie jak toto tutaj:

[url=http://www.stebel.it/stebel2009/products.asp?IDserie=6&;]trąba[/url]

dzięki temu fabka brzmi jak mały tir, co świetnie działa na ćwoków wymuszających pierwszeństwo 😉 <!-- s;) -->
    Sama przeróbka nie jest trudna, jeśli ktoś będzie zainteresowany to zamieszczę krótki poradnik.

• o jaaaaa :przestraszony: fajne to 🆗 <!-- s🆗 -->

• kwestia gustu, o gustach się nie dyskutuje :] <!-- s:] -->

• [quote="anubis"]beznadzieja, jak dla mnie, sorry[/quote]
    Powtarzasz się.

• Wykonanie profeska, czy pasuje to nie wypowiadam się, bo to Twoje auto 😉 <!-- s;) -->

• [i][b][color=#B22222]anubis & Lisciasty - proszę się wyluzować, wziąć dwa głębokie oddechy :-)[/color][/b][/i]

Co do fabki, to osobiście widziałbym inną grafikę. Ale nie zmienia to faktu że pomysł jest bardzo w deseczkę !!! No i jak żonie się podoba to już w ogóle !

Pozdrawiam
    sid

• niech powiedzą 3 razy sensation 🙂 <!-- s:) --> lub jak kto woli sensejszyn

Log in to reply