Fabiożona
-
Nie będę przeklejał tego wielkiego formularza, bo jedyny tjuning mechaniczny to skrzynka na łachy w bagażniku oraz większy zapas płynu do spryskiwaczy <!-- s;) -->
Zaczęło się od tego, że jakiś ćwok przerysował na parkingu tylny błotnik i nadkole, oczywiście sprawca nieznany. Jako, że chodziło mi to po głowie od dawna, znalazłem odpowiedniego farbopsuja i odstawiłem jeździdło na ponad 2 tygodnie (żonka w miarę gładko łyknęła kit, że kolejki są duże, facet ma renomę itp etc ). Efekt jak poniżej, motyw taki a nie inny bo żonka lubi tę trzodę akurat
Być może trąci to wiochą nieco, ale akurat miałem takiego pomysła więc go wdrożyłem[img]http://lisciasty.firehost.pl/f1.jpg[/img]
-
motyw extra, gratuluje i niezawodności .... lakieru życze <!-- s:) -->
ps .
jak się troszczysz o takiego "pupila" :?:[quote="Lisciasty"]Nie będę przeklejał tego wielkiego formularza[/quote]
hmmm :...: -
Witaj <!-- s -->
-
[quote="kapi"]motyw extra, gratuluje i niezawodności .... lakieru życze <!-- s:) -->
ps .
jak się troszczysz o takiego "pupila" :?:
[/quote]
Na razie całość zaimpregnowana jakimś nanomatactwem co to ma niby lakier wzmacniać (dlatego tak się świeci jak psu jajca). No i dostałem zalecenie żeby myć ręcznie, to w sumie tyle. Kot jest pokryty lakierem bezbarwnym więc powinien przeżyć
[quote="kapi"]
hmmm :...: [/quote]
4. Poniższy wzór nie jest obowiązkowy w przypadku umieszczania tematu w "Forumowe fabki".
-
[quote="Lisciasty"] Poniższy wzór nie jest obowiązkowy w przypadku umieszczania tematu w "Forumowe fabki".
:>[/quote]Dobrze, że to napisałeś, bo już myslałem, że teraz wszystkie czerwone fabki musimy wymalować w takie tygryski.
Fajny pomysł, i duży procent prawdopodobieństwa, że drugiej takiej w Naszym kraju nie uświadczysz.
-
Elegancko i radość żony - bezcenne :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
sorry ale ten Tiger blee ale każdy ma swój gust życzę bezawaryjności
-
moje poczucie estetyki również by zostało poważnie zachwiane..... ale gustach sie nie dyskutuje... pozdrawaim...i życze szerokości... <!-- s:) -->
-
Przykro mi chłopaki, to jest auto kobiety i faceci nie mają prawa do krytykowania <!-- s:P -->
-
To jako kobieta się wypowiem <!-- s:P -->
Efekt piorunujący, ekstra robota i zdumiewający widok. I co najważniejsze - nie jakaś tam naklejka kupiona na bazarze, tylko solidna robota! O!
Osobiście bym tego nie zrobiła, bo sam motyw tygrysa wzbudza we mnie pogardę [z powodów osobistych] i troszkę szkoda mi kasiory na taki malunek, bo to że jeżdżę bezwypadkowo, nie oznacza, że szczęście będzie wieczne
Rzekłam ja -
Do odważnych świat należy więc... na pewno oryginalna Fabka gratki za pomysł :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Ha, skłamałem, jednak jest delikatny "tjuning". Jako że fabka nie jest okazałym wozidłem jest często traktowana po chamsku w naszym jakże kulturalnym środowisku okołowrocławskich kierowców, toteż zamontowałem żonce dwie nieco głośniejsze trąbki, takie jak toto tutaj:
[url=http://www.stebel.it/stebel2009/products.asp?IDserie=6&;]trąba[/url]
dzięki temu fabka brzmi jak mały tir, co świetnie działa na ćwoków wymuszających pierwszeństwo <!-- s;) -->
Sama przeróbka nie jest trudna, jeśli ktoś będzie zainteresowany to zamieszczę krótki poradnik. -
o jaaaaa :przestraszony: fajne to <!-- s -->
-
kwestia gustu, o gustach się nie dyskutuje :] <!-- s:] -->
-
[quote="anubis"]beznadzieja, jak dla mnie, sorry[/quote]
Powtarzasz się. -
Wykonanie profeska, czy pasuje to nie wypowiadam się, bo to Twoje auto <!-- s;) -->
-
[i][b][color=#B22222]anubis & Lisciasty - proszę się wyluzować, wziąć dwa głębokie oddechy :-)[/color][/b][/i]
Co do fabki, to osobiście widziałbym inną grafikę. Ale nie zmienia to faktu że pomysł jest bardzo w deseczkę !!! No i jak żonie się podoba to już w ogóle !
Pozdrawiam
sid -
niech powiedzą 3 razy sensation <!-- s:) --> lub jak kto woli sensejszyn