Ceny paliw w waszym mieście
-
Siemka. Chciałbym, aby każdy kto może napisał, ile kosztuje w waszych miastach diesel, a ile benzyna. Chodzi mi głownie o zwykłe odmiany, nie o V-Powery czy Vervy.
U mnie w Szczecinie:
Diesel: od 5,21 do 5,28zł
Benzyna: ponad 5,33 zł.Dobrze, że fabcia mało pali, ale to i tak dużo zadużo.
-
Gliwice 20.11
Auchan
95 - 5,14
ON - 5,12Tesco
95 - 5,19
Shell
95 - 5,39
-
Witam.
Wałcz, dnia 21-10-2011Cymes:
95: 5.42
98: 5.62
ON: 5,30 -
Jak ktoś chce sprawdzić ceny to w miarę bieżące są tutaj
[url=http://www.stacjebenzynowe.pl/]strona na temat cen paliw[/url]
myślę, że podawanie ceny w poście nie wiele da, bo ceny na stacja potrafią się zmianiać kilka razy na dzień. Wczoraj trąbili w mediach, że paliwo zdrożeje, a dziś widzę na stacjach wzrost cen ok. 15 gr.
-
U mnie w Oświęcimiu ceny w dniu 20.10.2011
Statoil,BP,Orlen:
95- 5,39ON- 5,34
Drogo jest,ale nie ma się co łudzić,będzie jeszcze lepiej :przestraszony: <!-- s:przestraszony: --> -
Jak wyżej, podawane ceny w postach za tydzień będą nieaktualne. Podawajcie strony na których każdy sam sobie może sprawdzić aktualne ceny paliwa.
Jeżeli ktoś jest z Krakowa to [url=http://www.dobaku.pl/ceny_paliw.php]na tej stronie[/url] może sobie sprawdzić bieżące ceny w mieście.
-
Chyba pozostanie nam tylko rower :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
Na dzień dzisiejszy w Oświęcimiu Orlen,BP,Statoil :
ON-5,43zł
Pb-5,39zł -
u mnie 5:35 ON i 5:27 PB 95
-
Szczecin:
ON ekodiesel - 5,39zł/l
95 eurosuper - 5,34zł/l
LPG autogas - 2,83zł/l
ON VERVA - 5,59zł/l
98 VERVA - 5,59zł/lgdzie niegdzie jest jeszcze drożej.
-
To wszystko wskazuje, że ceny paliw przekroczą 6 zł. Gdyby tylko się pięły w górę zarobki.
-
No niestety, jest to masakra, w 2012 ma dopiero skoczyć... Jakieś dodatkowe akcyzy unia europejska ma nałożyć na paliwo... To będzie obłęd (chociaż na dobrą sprawę to już jest... -,- )
U mnie PB 95 5,36
ON 5,38 -
To nie ma być chyba nowa akcyza tylko akcyza która już była, ale która jest liczona od kursu dolara z pierwszego tygodnia października. A że u nas wtedy dolar był bardzo wysoko to akcyza będzie wieksza...
-
[quote="xrolex23"]No niestety, jest to masakra, w 2012 ma dopiero skoczyć... Jakieś dodatkowe akcyzy unia europejska ma nałożyć na paliwo... To będzie obłęd (chociaż na dobrą sprawę to już jest... -,- )
U mnie PB 95 5,36
ON 5,38[/quote]Akcyza to raz, a dwa to to, że rząd nie ma już pieniędzy i teraz doi ile się da.
-
Dobrze, że na rower jeszcze nie nałożyli... -.-
Sry za spamik.
-
[quote="xrolex23"]Dobrze, że na rower jeszcze nie nałożyli... -.-
Sry za spamik.[/quote]
Obyś się nie zdziwił jak jazdę na rowerach opodatkuje rząd cudotwórcy.
-
Baryłka ropy kiedyś kosztowała ponad 100 dolarów i benzyna nie była tak droga. Teraz to jakaś masakra jeszcze olej droższy od benzyny :przestraszony: <!-- s:przestraszony: -->
-
Też się dzisiaj zdziwiłam na BP Tragedia jest <!-- s:/ --> 95 było za 5,53 a ON za 5,59 O_o
-
wczoraj orlen Pb95 5,19 !! <!-- s:D --> do pełna
-
Ja zalałam 15 litrów i na razie styka, za to mam szpilki i sukienkę :hyhy: <!-- s:hyhy: -->