Pietrass Wita forumowiczów
-
Witajcie
Jestem nowym Gliwiczaninem na tym forum.
<!-- s:) --> W zeszłym tygodniu przesiadłem się na świeżutką Skodę Fabię 1,2 70KM
wersja style.
jeszcze czuć plastykiem w środku.Jeździłem do tej pory poczciwym Seat-em Ibizą 1,2 70KM system porsche,
ale nadszedł czas na zmiany.Szukając informacji o Fabii przed zakupem, analizowałem jaki silnik, jaką wersję wyposażenia, ile pali i wygooglałem sobię tą stronkę, już tak pod koniec 2010, a że jest tu sporo informacji i zdrowa atmosfera więc mam zamiar się tu osiedlić na dłużej.
-
Witam kolegę z Gliwic i mam nadzieję do zobaczenia na najbliższym spocie <!-- s:) -->
-
:zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
zapraszam http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?p=80194#80194 -
Hej. Dołączaj do klubu, może kiedyś się miniemy w Gliwicach.
-
już popełniłem wpisowe więc czekam na nalepki :hurra: :super: <!-- s:super: -->
-
Witamy bardzo serdecznie na forum [b]FCP[/b] <!-- s:) -->
-
Witaj na forum [b]FCP[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> .
-
Witaj :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
witam :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Witaj <!-- s:) -->
-
Halloo <!-- s;) -->
Witaj na forum FCP [img]http://www.fcp.pl/forum/templates/subSilver/images/ranks/icon/icon2.gif[/img] :hurra: :hurra: :hurra:
Pozdrawiam
sid -
[b]pietrass[/b], dlaczego zmieniłeś avatar? <!-- s:( --> Puchatek był taki fajny!
-
[quote="Wrona"][b]pietrass[/b], dlaczego zmieniłeś avatar? <!-- s:( --> Puchatek był taki fajny![/quote]
Chciałem wrzucić swoje autko jak większość, a puchatek był wybrany z katalogu dostępnych avatarów. Wybrałem go, bo kiedyś jak grałem na OGAME należałem do PKP,
czyli Przyjaciół Kubusia Puchatka (fajna ekipa się zebrała, bylismy małym sojuszem, ale wysoko się utrzymującym niespełna 20 członków i miejsce w pierwszej 15 w sojuszach i w 1 10 we flocie, ale ta gra zabierała nam strasznie dużo życia), no i tam używałem podobnego Avatara, jeżeli forumowicze/klubowicze chcą mogę wrócić do poprzedniego avatara z obecnej nastroszonej fabii. -
Pełna historia Dziękuję za wyjaśnienia <!-- s;) --> Fakt, Ogame dużo czasu pochłania. Nie miałam serca do tej gry i dość szybko zrezygnowałam.
A co do avataru to mi nie przeszkadza. Po prostu będziesz mi się kojarzył z Puchatkiem, bo był fajowy