Witam wszystkich!!!
-
Witam .
Od tygodnia jestem posiadaczem Skody Fabii , już na starcie mam z nią sporo problemów.
Mam nadzieję że znajdę odpowiedzi na moje pytania na tym forum .
Witam wszystkich <!-- s --> -
Witam!
<!-- s:) -->co to za problemy masz z autkiem?
widzę, że silnik i kolor masz taki sam jak moja fabka, tylko nie widać czy masz HB kombi czy sedan -
Nadwozie hatchback , a główny problem to usterka wspomagania :zalamany: <!-- s:zalamany: --> , kupiłem świadomie z uszkodzonym wspomaganiem - ale nie sądziłem że to taka droga sprawa.
-
Witaj na forum kolego. <!-- s -->
Obyś znalazł tu odpowiedzi na wszystkie swoje pytania -
Witam
Niestety jesli chodzi o wpsomaganie to droga sprawa jest więcej w temacie:http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?p=78329&highlight=#78329<!-- m -->
-
Witaj na [b]FCP[/b] <!-- s:) -->
-
Witamy bardzo serdecznie na forum [b]FCP[/b] <!-- s:) -->
ps. dzięki chłopaki że pilnujecie porządku na forum i tym samym prosimy o zapoznanie się z regulaminem przed założeniem nowego tematu
-
Kolejny fabiadrajwer ze śląska . Powitać i powodzenia w naprawie <!-- s:) -->.
-
[quote="Turo"] . Powitać i powodzenia w naprawie <!-- s:) -->.[/quote]
Tak , tego potrzebuję najbardziej - bo jeszcze nie zacząłem a już mi brakuje cierpliwości :zdegustowany:
-
Powitać ziomala z Dąbrowy Górniczej :rulez: <!-- s:rulez: -->
-
Nie wiem jak wy się w tej Dąbrowie ukrywacie, że ja was nie spotykam dość często tam jestem <!-- s:P -->
-
[quote="Menthus"]Nie wiem jak wy się w tej Dąbrowie ukrywacie, że ja was nie spotykam dość często tam jestem <!-- s:P -->[/quote]
Heh.... czasami tak bywa. W D.G ogólnie nie spotkałem nigdy nikogo z wlepką FCP lub FC. A Octavie z klubu OCP spotykam na co dzień bo dwie mam na swoim osiedlu - jedna stoi obok mojej bryki co dzień bo kolega mieszka w klatce obok :kumple: a druga jest dwa bloki ode mnie. W Sosnowcu też często widuję jedną OCP....
-
wlepy FCP nie mam. nie nigdy jeszcze takowa wlepa nie rzuciła mi się w oczy <!-- s:P -->
-
witam na FCP <!-- s:) -->
-
Cześć <!-- s;) -->
Witaj na forum FCP :hurra: :hurra: :hurra:
Pozdrawiam
sid -
Witaj :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Witaj na forum [b]FCP[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> .
-
:zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
zapraszam http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?p=80194#80194