Witaj na forum Fabia Club Polska

SummerCarsParty Katowice 24 wrzesień

Topic created · 276 Posts · 46127 Views
  • [quote="sid"]
    $iemi z racji że już ma bileciki nie jest wzięty pod uwagę biletów, natomiast jest wzięty pod uwagę na na wjazd do sektoru FCP 🙂 <!-- s:) -->[/quote]

wszystko się zgadza dzieki [b]sid[/b] 🆗

• [b][i][center]Sytuacja opanowana 😄 <!-- s:D --> 24 jedziemy na SCP ![/center][/i][/b]

Pozdrawiam
    sid

• no i GIT :hurra: <!-- s:hurra: -->

• No to super, że się udało wszystko pozałatwiać - a pytanie do ogółu - zakładamy koszulki klubowe na imprezę?

• SID

chciałem na forum serdecznie przeprosić że nie dokonałem przelewu do soboty
    moge sie tylko wytłumaczyć remontem i tym że właśnie skończyłem składnaie biurka pod kompa stacjonarnego i kompa wkońcu poskładałem aby mógł działać i właśnie biore sie za przelewy , z komóry z malutkimi literkami na ekranie cieżko mi idą przelewy

tak że przepraszam i już sie poprawiam pieniażki zaraz przelewam i zakupuje cuksy na przeprosiny

[quote="Pulstar"]No to super, że się udało wszystko pozałatwiać - a pytanie do ogółu - zakładamy koszulki klubowe na imprezę?[/quote]

wypadałoby 😉 <!-- s;) -->

• [quote="Pulstar"]....zakładamy koszulki klubowe na imprezę?[/quote]

Flaga bedzie to i koszulki klubowe musza byc 🙂 <!-- s:) -->

• [b]sid[/b] Dobra robota :hurra: Do zobaczenia na SCP 😄 😄 <!-- s:D -->

• Teraz pytanie natury organizacyjnej, na którą umawiamy się na miejscu, o której wyjazd z kraka oraz jaką trasą jedziemy (ostatnia była nieco pechowa...)?

• Jadę, oczywiście, że jadę, dzięki SID za rezerwację!

Zaraz przelewam kasę na konto klubowe (wybaczcie opóźnienie).

• W kwestii organizacyjnej.

1. Na teren imprezy można wjechać z własnymi kanapkami, czipsami, pizzą czy innymi produktami spożywczymi.

2. Nie wolno rozpalać swoich grilli !!! Na terenie imprezy będzie co i gdzie ciepłego przekąsić !

3. Kategorycznie [b]nie można[/b] wnosić/wwozić alkoholu na teren lotniska. W przeciwnym wypadku można w ogóle nie wjechać na imprezę !

Pozdrawiam
    sid

• O której otwierają bramy dla wjeżdżających ??

• [quote="Siemi"]O której otwierają bramy dla wjeżdżających ??[/quote]

Od 8 🙂

Pozdrawiam
    sid

• Czy ktoś ma dokładny namiar, gdzie to jest? Chodzi o lotnisko aeroklubu?

[url=http://mapy.google.pl/maps?q=50.235403,19.028442&ll=50.238065,19.034457&spn=0.014767,0.038581&sll=50.1564,19.489555&sspn=0.1835,0.93067&num=1&t=h&vpsrc=6&dirflg=t&z=15]Katoliwce lotnisko Muchowiec[/url]

• Tak to chyba właśnie tam 🙂

Pozdrawiam
    sid

• [quote="sid"][quote="Siemi"]O której otwierają bramy dla wjeżdżających ??[/quote]

Od 8 :-)[/quote]

moglibyśmy umówić się np o 7.15 gdzieś w okolicy

• [quote="Siemi"][quote="sid"][quote="Siemi"]O której otwierają bramy dla wjeżdżających ??[/quote]

Od 8 :-)[/quote]

moglibyśmy umówić się np o 7.15 gdzieś w okolicy[/quote]

To by oznaczało wyjazd o 6 rano z Krakowa.. zbójecka pora.

• No to ja z Łodzi będę musiał wyjechać przed 5 😛 <!-- s:P -->

• w sobote to ja spie do 8 😛 <!-- s:P -->

• Lotnisko Muchowiec jest obok centrum handlowego 3 Stawy / Katowice - jeśli byliście tam kiedyś na spocie to byliście o rzut beretem od lotniska (o ile to można nazwać lotniskiem) - wjeżdża się tam tą samą drogą co do hipermarketu 😉 więc jakby coś trzeba było do konsumpcji to "skok przez płot" z lotniska i już się kupuje co dusza zapragnie :najszczesliwszy: <!-- s:najszczesliwszy: -->

• [b]Ja i $iem[/b]i chcemy tak być koło 7-7:15 w okolicy , żeby zjeść jeszcze jakieś śniadanie zdrzemnąć się i przygotować do zabawy he he.
    [b]SID[/b] będziesz tak rano bo bez Ciebie i biletów nie wjedziemy 🙂 , no może[b] $iemi[/b] wjedzie bo jak zwykle musiał se sam kupić bilety , zawsze się wyłamie Nygus jeden :rotfl: :hyhy: <!-- s:hyhy: -->

Log in to reply