Dzień dobry!
-
Szanowni Państwo!
Jestem posiadaczką niebieskiej Fabii, rocznik 2003.
Kupiłam ją niedawno i jest to moja pierwsza Skoda i mój pierwszy samochód w ogóle.
Bardzo chciałabym się zgrać z moim autkiem, ale odkąd je kupiłam, ciągle coś mu jest.
Wiem, wiem, nie jest to auto nowe...
I właśnie tak znalazłam tę stronę.
W kwestiach technicznych liczę na Państwa sugestie i pomoc. Sama nic nie będę robiła, mam nadzieję na uczciwość mechaników, ale zanim się u nich pojawię, chętnie pokonsultuję się tutaj.
Serdecznie pozdrawiam,
Antonina -
witam Dobrze trafiłaś <!-- s:) -->
-
Witamy na FCP . Chętnie pomożemy .Dobry wybór <!-- s -->
-
Bardzo doby wybór i serdecznie witamy na forum [b]FCP[/b] <!-- s:) -->
-
Witamy na forum FCP <!-- s:) -->
[quote="Antonina"]Szanowni Państwo!....
....W kwestiach technicznych liczę na Państwa sugestie i pomoc.[/quote]
nie musi byc tak formalnie tutaj wszyscy sa jedna wielka rodzina jak sie myle to niech mnie ktos poprawi
nie boj sie zadawac pytan odnosnie Twojej fabki jak tylko bedziemy w stanie to napewno znajdziemy rozwiazanie problemu
-
Witaj na forum [b]FCP[/b]. :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
[quote="Antonina"]Sama nic nie będę robiła, mam nadzieję na uczciwość mechaników, ale zanim się u nich pojawię, chętnie pokonsultuję się tutaj.
[/quote]Na uczciwość mechaników raczej nie masz co liczyć, na forum niestety wiele osób już się o tym przekonało. Smutne, ale prawdziwe. Jak masz z nią jakieś problemy pisz dział mechaniczny, elektryczny na pewno uzyskasz od nas jakąś pomoc.
-
[quote="Wojtas"]nie musi byc tak formalnie tutaj wszyscy sa jedna wielka rodzina jak sie myle to niech mnie ktos poprawi <!-- s:P -->[/quote]
:kumple: ----> mniej więcej tak to można zobrazować
Witamy Cię serdecznie na forum [b]FCP[/b]
-
witam <!-- s:) -->
-
Dziękuję, będę pisać, na pewno.
A. -
Również witam serdecznie w naszych progach:)
-
Halloo <!-- s;) -->
Witaj na forum FCP [img]http://www.fcp.pl/forum/templates/subSilver/images/ranks/icon/icon2.gif[/img] :hurra: :hurra: :hurra:
Pozdrawiam
sid -
Witamy, witamy jak tylko będziesz czegoś potrzebować, szukaj na forum lub pisz... pomożemy <!-- s:) -->
No i do zobaczenia na zlocie/spocie