Pogawędki
-
Ojjjjj!!! Pulstar żałuj,żałuj,że was nie było.Taka była impreza:super: Tyle tylko,że ja następnego dnia byłem (niemocny)
A co do spociku to wiadomo w jakim miejscu??Hm!!! Pogoda żeby tylko była,bo coś zapowiadają kiepską. -
[quote="Mlodyelek"]Ojjjjj!!! Pulstar żałuj,żałuj,że was nie było.Taka była impreza:super: Tyle tylko,że ja następnego dnia byłem (niemocny)
A co do spociku to wiadomo w jakim miejscu??Hm!!! Pogoda żeby tylko była,bo coś zapowiadają kiepską.[/quote]... w tym temacie dałam propozycję http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?p=77661&sid=36e304cf2415354e687fd422a16ebf6a#77661 więc może tam, w razie nie pogody jest restauracja więc można tam pójść na jakąś kawkę herbatkę deser lub pizze nie wiem jak cenowo bo wygląda dość ładnie ale jakby co to mamy jeszcze sklepy na 3 stawach pewnie jakieś jedzonko tam będzie aaaa i obok kfc no sama nie wiem <!-- s:D -->
-
Loni dobrze wiesz, dobrze. Miejsce wydaje się świetne <!-- s:P -->
A inni śpią,że nic się nie udzielają.Chyba coś z tym czajnikiem jest powiązane. :hyhy:
Panie i panowie łapiemy się za :lamer: on nie gryzie -
[quote="anubis"]Dla mnie miejsce nie jest ważne, liczy sie to czy bede miał siłe dojechać, ale się postaram[/quote]
... to liczmy że Ci się uda <!-- s -->
-
No ja nie dotrę, mam rozłożone urodzinki małej na dwa dni, ale życzę Wam super impry.
-
[quote="MirekS"]No ja nie dotrę, mam rozłożone urodzinki małej na dwa dni, ale życzę Wam super impry.[/quote]
No to najlepszego Mirku dla małej. Solidnej imprezy życzę :urodziny: <!-- s:urodziny: -->
-
Dzienks przekażę <!-- s:) --> .
-
STO LAT STO LAT dla Dominisi :urodziny: oby wszystkie jej marzenia się spełniły i oby w przyszłości jeździła tak wspaniałą furą jak Skoda Fabia :resorak: :tanczy: <!-- s:tanczy: -->
-
[b]MirekS[/b], Najlepszego dla coreczki <!-- s:) -->
-
Mirku,ślemy życzonka dla małej Dominiczki. Sto latek :urodziny: Pozdrowionka dla Dorotki od Karolci i całej rodzinki <!-- s;) -->
-
[b]Domcia[/b] :aniolek: wszystkim dziękuje za życzenia :kwiatek: <!-- s:kwiatek: -->
-
A ja ruszam na panieński będzie Nas ok 15 kobiet i to same diablice :evil: <!-- s:evil: -->
-
Loni a co przyjezdzacie do Onyx u na imrezkę ?
-
No to [b]Lonia[/b] miłej zabawy :super: <!-- s:super: -->.
-
Witajcie mili ludkowie z całej Polski i nie tylko <!-- s:) -->
Chciałbym wam podsunąć taki pomysł że mieć tak zwane karty zniżkowe . Już tłumacze te kosmiczne pojęcie
Karty zniżkowe polegały by na tym żebyśmy się legitymowali kartą i w wybranych sklepach/warsztatach w których przysługują nam jako klubowicze zniżki na części/usługi . Na stan dzisiejszy jest to ciężko udowodnić czy jesteśmy w klubie czy nie. A tak by była karta którą by się pokazywało kasjerce.Karta mogła by być imienna lub numerowana.
Wszystko jest w tym temacie do dogadania, tak żeby to miało przysłowiowe ręce i nogi.
Piszcie co o tym sądzicie.
Poza tym wynik 5.2 litra pb98 na 100 km to chyba dobry wynik zważając na to że fabićka jest na dotarciu
-
[b]TOMUŚ[/b], kiedys nad tym rozmawialismy ... karty zastepuje logo klubowe naklejone na szybie ... te karty to kolejny plastik do portfela a malo kiedy by sie tego uzywalo
-
[b]Wojtas[/b] nie jest konieczne żeby ta karta była w formie plastiku . Może być np. grubszego papieru za laminowanego.
-
[b]TOMUŚ[/b], ale i tak bedzie to trzeba nosic w portfelu <!-- s:) -->
-
[quote="Wojtas"][b]TOMUŚ[/b], ale i tak bedzie to trzeba nosic w portfelu <!-- s:) -->[/quote]
mozna zostawić w schowku.. -
To na jedno wychodzi jak jest nalepka na szybie i ramki na wozie.