Kolejny Poznaniak do Kompletu
-
Witam
Wojtas dzięki za zapro wysłane na SCP, z którego skorzystałem :hurra: i naprawdę nie żałuje . Dzięki Poznańskim Chłopakom za bardzo Miłe Przywitanie, Pomoc, Miłą Rozmowę :padam: . Mam nadzieję, że będziemy spotykali się intensywnie na spotach <!-- s:) --> jak i utrzymywali kontakt stały. -
[b]Szczypior[/b], witam na forum i fajnie ze zdecydowales sie zalogowac na FCP :zdrowko: <!-- s:) -->
-
[quote="Szczypior"]i naprawdę nie żałuje[/quote]
Cześć w wirtualce Miło mi słyszeć, że masz takie dobre wrażenia po spocie z nami <!-- s:) -->
-
A jak <!-- s:) --> mam nadzieje że wspólne spoty, porady, pomysły i pomoc między nami będzie stale utrzymywana i poszerzana dając przy tym specyficzną klubową więź oraz większą ilość nowych członków
-
Cześć Szczypior. Witamy na pokładzie FCP. Pozdrawiam.
-
Witamy bardzo serdecznie na forum [b]FCP[/b] i oby poznańskie spociki zawsze były w tak miłej atmosferze i oczywiście 3mam kciuki za powiększające się grono <!-- s:) -->
-
[b]Szczypior[/b], gdybys chcial zostac posiadaczem ramek oraz logo FCP takie jak maja koledzy to szczegoly masz w moim podpisie nie zebym naciskal <!-- s:P -->
-
Witaj na forum [b]FCP[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> .
-
witam :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Halloo <!-- s;) -->
Witaj na forum FCP [img]http://www.fcp.pl/forum/templates/subSilver/images/ranks/icon/icon2.gif[/img] :hurra: :hurra: :hurra:
Pozdrawiam
sid