[SPOT] Bielsko-Biała i okolice
-
[quote="Scobel89"][b]mari0[/b] a co to ci się dzieje :?: <!-- s:( -->[/quote]
Gasł ciągle ... chyba trefne paliwo na Auchan mieli Dodatkowo przeczyściłem kompletnie przepustnicę .. i jak na razie odpukać jest ok.
Sorry że dałem d*py, następnym razem będę na 100%.
Widzę że spot mieliście udany
Może kolejny zrobimy sobie na moim terenie w Gliwicach ?
-
Spot udany :super: Ale niestety nikt aparatu nie miał <!-- s:P --> Wszyscy cykali zdjęcia na kalkulatorach.
Z tego co ja wiem to jutro coś ma być w Rudzie. Info na FC
-
W Rudzie? można cos więcej na ten temat?
-
Wróciłem do domu o 21:55 ale sobie zrobiłem wycieczkę jeszcze do Ostrawki (CZ). A na granicy w Bohuminie jak wracałem to stali i czaili kto nie ma winiety i pokuta (kara) <!-- s:D -->
Fajnie mi się rozmawia z takimi ludźmi ja Sid. Są konntertni
[b]Scobel89[/b] nie nie wiedziałem. Ja jechałem S1 na Cieszyn. Jak nie przyjdzie zdjęcie ani wezwanie na policję to jest
Z mojej fabiusi się zrobił jeden wielki owad obity . Cały przód jest od owadów i innych dziadostw. Jutro muszę cisnąć na myje przez wielkie EM
Mari0 wysłałem ci pw
-
O widze ze spocik byl :zalamany: szkoda ze nie dzis to bym sie moze zalapal ostatnio troche kiepsko z czasem ale spoko next time <!-- s:D -->
-
A nie bo myślałem że jechałeś w kierunku Tych <!-- s:P --> No TOMUŚ fajną sobie wycieczkę strzeliłeś
-
[quote="Lucas76"]W Rudzie? można cos więcej na ten temat?[/quote]
[quote="Koleś"]Proponuję najbliższą niedzielę w RŚL, MacDonald przy śrenicówce. Będę czekał od godziny 16-tej.
Restauracja jest na rogu ulic 1 Maja/Zabrzańska.
Dane do GPS (z googla) - 50.299836,18.853413
[/quote] -
Ja nawet jak na gliwice bym jechal to też S1 na Cieszyn <!-- s:) -->
-
Chlopaki a moze jakis zlocik w Cieszynie ? jakos niedaje czasowo rady dalej dojechac <!-- s;) -->
-
Jak bedą jacyś chętni to może i ja się skusze na spocik w Cieszynie. Ode mnie jest jakieś 90km w jedną strone czyli jeszcze znośnie. Mnie odpowiada ten weekend Obojętnie czy to sobota czy niedziela <!-- s:P -->
-
wolal bym niedziele , wciaz w pracy siedze ,jak nie jednej to drugiej , ale jak pisze zapraszam do Cieszyna <!-- s;) -->
-
Jeśli chodzi o mnie to sobota odpada, niedziela może być <!-- s;) -->
-
Panowie/panie- Bielsko, okolice, żyjecie jeszcze? Może jakiś spocik?
-
PAnowie , wrocilem ktos chetny na jakis zlocik ? niestety z czeskiej strony zostalem prawdopodobnie tylko ja , reszta sie rozjechala do swiata <!-- s;) -->
-
Józek teraz twoja kolej jeżdżenia na spoty do Polski <!-- s:) -->
-
gdzie i kiedy <!-- s:D -->
-
jeszcze się nie dogadaliślmy gdzie i kiedy i co i jak <!-- s:D -->
-
no to do pracy , jak co mam piekny pusty parking na przejsciu granicznym w boguszowicach <!-- s;) -->
-
Niech się inni odpowiedzą a ja się dopasuje Ty to znasz ze zlotów pod Ostravą <!-- s:D -->
-
oj znam a jesli chodzi o zloty pod ostrawa , to z Markiem organizujemy cos troszke wiekszego w terminie 20-21 . Lipca ...miejsce wyborowe [url]https://maps.google.cz/maps?client=opera&q=kemp+žermanice&oe=utf-8&channel=suggest&ie=UTF-8&ei=qgWrUdnKGcLctAaX0oDYBg&ved=0CAsQ_AUoAg[/url]