[SPOT] Bielsko-Biała i okolice
-
Mogę być zaa. Sarni stok to ten market co przed dealerem audi/vw się skręca w prawo na Swiatłach ? bo mie cośik zamuliło <!-- s:) -->
Ale w plener jedziedzimy z prędkością max 50 km/h ; tak jak auta zabytkowe , a najlepiej to 40 km/h -
[quote="TOMUŚ"] Sarni stok to ten market co przed dealerem audi/vw się skręca w prawo na Swiatłach ? bo mie cośik zamuliło [/quote]
Dokładnie tak <!-- s;) --> -
To fajnie . Chyba mam w głowie dżipiesa (gps) <!-- s:D -->
-
Mi miejscówka pasuje Mam nadzieje że do tego czasu uda mi się choć troche auto umyć <!-- s:P -->
-
Wczoraj wiedziałem, dzisiaj się upewniłem. Mam egzamin w sobotę od ~14. Także odpadam ze spotu a szkoda bo bym się pochwalił czymś <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
Wlepą, coś zapodał na spot :hyhy: Widziałem na FB i Ci szczerze powiem, że "Lubię to" <!-- s:D -->
-
[b]SiD[/b] to na 17:00 chyba dasz rade coo? testy tak długo nie trwają jak masz je na 14:00. chyba że za wykladowców dziadków co mają po 80 , 90 lat to może się to przedłużyć . Bo takie dziadki też jeszcze uczą . Pamiętaj o tym <!-- s:) -->
[b]JozziCZ[/b] przyjeżdżasz na spota do Bielska - Bialej?
[b]Tofik[/b] też wpadaj na spot do bielska - białej
-
[b]TOMUŚ[/b], nie dam rady już na żaden spot przed maturą ustną z polskiego, co dopiero przed wyjazdem do Niemiec... <!-- s:( -->
-
Taaadam. Będę albo nie 50/50 !!
Pozdrawiam
sid -
[b]sid[/b], będziemy czekać <!-- s;) -->
PS. Zmieniłeś fabie? :hyhy:
-
Troszkę mi się plany pokrzyżowały i się spóźnie na spota . Bede chciał jak najmniej sie spóźnić. Tak myśle że na bank się spóźnie 30 min. Jestem oto wściekły . Napiszcie mi gdzie jest miejsce docelowe naszego spota - to tam podjade. Ale jedno wiem że wpadne na spota <!-- s:) --> .
-
Chopy, a może niedziela ? Fura mi się coś sypie <!-- s:/ -->
-
[b]mari0[/b] a co to ci się dzieje :?: <!-- s:( -->
-
mari0 dotocz fabke nawet na lawecie <!-- s:D -->
Oficjalnie mówię że będę ! Okazało się że wykładowca ustalił sobie 2 terminy egzaminów na dzisiaj i nasz mu nie pasował
- zdono
- sid
- Anubis
- Scobel89
- Mari0
Pozdrawiam
sid -
sid <!-- s -->
z tego co ja wiem to jeszcze bedzie [b]TOMUŚ[/b] ale się spóźni.
-
Jakby co to poczekajcie na mnie <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
Spoko nie ma problemu <!-- s:) -->
-
Dojechałem <!-- s:D -->
Spocik kameralny, ale za to udany Pierwszy raz w sumie byłem w BB. Wracając ze spota musiałem sobie zrobić rundkę honorową po jajowatym rondzie w Kozach xD.
Co do samego spota, miło było poznać w końcu [b]TOMUŚ[/b]
P.S tak się śmiałem z pakietu sportowego do CITIgo a co powiecie na to http://new.skoda-auto.com/en/news/Pages/2012-05-18-worthersee.aspx
Pozdrawiam
sid -
Dotarłem. Po drodze na grilla wskoczyłem <!-- s:P -->
PS. To rondo zasługuje na to aby zrobić na nim rundkę honorową
-
Też już dojechałem po drodze jeszcze wstąpiłem do kuzyna dlatego dopiero teraz jestem <!-- s:P -->
TOMUŚ widziałeś po drodze misiaków na hulajnogach jak byli ładnie schowani bodajże na 574 słupku. Taka ładna prosta i ograniczenie do 70km/h