Witaj na forum Fabia Club Polska

Archiwum

Topic created · 4843 Posts · 421687 Views
  • W takim razie jaszcze raz dzięki i dozro.

• [quote="xrolex23"]Są też przypadki, że nowe samochody po wyjściu z fabryki w trakcie transportu są uszkodzone wizualnie, czy to zarysowane, czy to spadł z lawety (a są i takie przypadki) i wtedy samochód znowu na lakier idzie, i sprzedawany jest jako nowy[/quote]
    i glownie mi o to chodzi, nieraz na TVN TURBO ogladalem takie przypadki, dla mnie to zlodziejstwo i oszustwo, i mimo iz moja fabka ma juz 2,5 roku z ciekawosci pojade do lakiernika sprawdzic lakier

• [b]enemik[/b], czyzbys testowal jakis nowy antyradar czy tak zbierasz fotki w album?
    Dzieki za niewatpliwie cenne informacje.

• nie zdjęć nie zbieram 😄 <!-- s:D -->
    widziałem jak "jakiś" chłopek majstrował przy nim a później sprawdziłem nie koniecznie "nową" zabawką 😄

• Dzięki [b]enemik[/b].

• narazie na Bora są jeszcze puste

także jak by ktos miał jakiś podejrzany fotoradar na terenie krakowa to zawsze można się tam wybrać i sprawdzić

[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 02-06-2011, 17:51[/i] ][/size]
    i jeszcze bym zapomniał na zakopiance w strone zakopanego na końcu tego nowego odcinka tez jest nabity

• [quote="enemik"]na końcu tego nowego odcinka tez jest nabity[/quote]

gdzie sie ten odcinek konczy enemik?

• jak jest skręt na Mszanę w Lubniu znaczy to nie jest sam koniec ale niedaleko końca

[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 02-06-2011, 22:13[/i] ][/size]
    jescze nie jestem też pewny tego w Stróy czy jak sie to odmienia bo akurat Vectra jechała i tak głupio było wyciągac zabawki bo by sie jeszcze czepili ale sprawdzę to jutro bo do nowego targu jadę 😄 😄 <!-- s:D -->

• Jeżdżę tam nieraz i skręcam właśnie na mszanę, ale puszki nigdy tam nie zlokalizowałem, w którym dokładnie miejscu?

• ten co pisałem że w stróży to jest zarabie jak na mape popatrzyłem

[img]http://images45.fotosik.pl/905/5c59d8e40a472072.jpg[/img]

a tan w lubniu to jest jescz e kaweałek za skrętem na mszane

[img]http://images40.fotosik.pl/885/3c83e0605b423698.jpg[/img]

ale dzis jechałem i wszystkie fotoradary na trasie na Nowy Targ sa puste

• Ok to mnie nie dotyczy, bo swój kurs kończę na zakopiance zjeżdżając właśnie na mszanę w lubniu, a potem znów rura.

• Witam.

Kupiłem taką folię ochronna do mojej fabii 2 i nie popatrzyłem, a sprzedawca mi dał do roomstera. Nie wiem, czy ten rozstaw otworów będzie pasował do mojej fabki?

A z tym muszę jechać do aso bo mam auto na gwarancji.

Link podglądowy jak folia wygląda [url=http://www.skoda-auto.pl/pl/oferta/modele/roomster/akcesoria.html]folia ochronna[/url]

• Porównując katalog akcesoriów do Fabii i Romstera ta folia ma identyczne oznaczenie /KDX 770 001/. Czyli powinna pasować.
    Czy można wiedzieć ile "taka przyjemność" kosztuje?

• Ja ją dzisiaj przywiozłem z Czech . cena jest około 35 zł. ona jest na zamówienie. W czechach czeka się jeden dzień na nią .

:!: <!-- s:!: --> Ta folia do roomstera jest inna niż do fabii 2

• Hmmm:) Polecam się wybrać:) Byłem na tych zawodach jak były w Warszawie na Bemowie. Wrażenia nie do opisania, tam trzeba po prostu być:)

• oo 🙂 trzeba podjechac 🙂 <!-- s:) -->

• Witam

1. Próbuję doszukać się na forum informacji odnośnie spalania w Fabii RS, domyślam się, że na "forum"jest kilku użytkowników tych samochodów więc będę mógł liczyć na rzetelną informację 😛 <!-- s:P -->

2. Czy oprócz silnika ASZ występował jeszcze jakiś inny?

3. Jak sprawdza się RSk podczas użytkowania na co dzień?

pozdrawiam

1. spalanie jak dla mnie rewelacja. Na trasie udaje mi się schodzić do 4,2 l /100 🙂 <!-- s:) --> w mieszanym około 5,5 l/100. Wszystko zależy od kierowcy.
    2. nie występowały w F1 rs inne silniki
    3. sprawdza się dobrze. Zawieszenie jest OK (nie jest za twardo), spalanie jak sam widzisz jak najbardziej na +, wyposażenie wystarczające. Ogólnie wszystko sprawdza się jak należy. Jedyne co przychodzi mi do głowy to utrzymywanie jasnej tapicerki w czystości, ale to nie powinno zaważać na kupnie autka 🙂

Jak masz jeszcze jakieś pytania to śmiało 🙂

• Czy poniżej 20 tyś zł można kupić dobrą Fabie RS z początku produkcji??? Często trafiają się jakieś ciekawe egzemplarze???

Jest na forum jakiś dział, lub tematy gdzie można poczytać o RSie???

Dzięki za info 😉 <!-- s;) -->

Log in to reply