Archiwum
-
W takim razie jaszcze raz dzięki i dozro.
-
[quote="xrolex23"]Są też przypadki, że nowe samochody po wyjściu z fabryki w trakcie transportu są uszkodzone wizualnie, czy to zarysowane, czy to spadł z lawety (a są i takie przypadki) i wtedy samochód znowu na lakier idzie, i sprzedawany jest jako nowy[/quote]
i glownie mi o to chodzi, nieraz na TVN TURBO ogladalem takie przypadki, dla mnie to zlodziejstwo i oszustwo, i mimo iz moja fabka ma juz 2,5 roku z ciekawosci pojade do lakiernika sprawdzic lakier -
[b]enemik[/b], czyzbys testowal jakis nowy antyradar czy tak zbierasz fotki w album?
Dzieki za niewatpliwie cenne informacje. -
nie zdjęć nie zbieram <!-- s:D -->
widziałem jak "jakiś" chłopek majstrował przy nim a później sprawdziłem nie koniecznie "nową" zabawką -
Dzięki [b]enemik[/b].
-
narazie na Bora są jeszcze puste
także jak by ktos miał jakiś podejrzany fotoradar na terenie krakowa to zawsze można się tam wybrać i sprawdzić
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 02-06-2011, 17:51[/i] ][/size]
i jeszcze bym zapomniał na zakopiance w strone zakopanego na końcu tego nowego odcinka tez jest nabity -
[quote="enemik"]na końcu tego nowego odcinka tez jest nabity[/quote]
gdzie sie ten odcinek konczy enemik?
-
jak jest skręt na Mszanę w Lubniu znaczy to nie jest sam koniec ale niedaleko końca
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 02-06-2011, 22:13[/i] ][/size]
jescze nie jestem też pewny tego w Stróy czy jak sie to odmienia bo akurat Vectra jechała i tak głupio było wyciągac zabawki bo by sie jeszcze czepili ale sprawdzę to jutro bo do nowego targu jadę <!-- s:D --> -
Jeżdżę tam nieraz i skręcam właśnie na mszanę, ale puszki nigdy tam nie zlokalizowałem, w którym dokładnie miejscu?
-
ten co pisałem że w stróży to jest zarabie jak na mape popatrzyłem
[img]http://images45.fotosik.pl/905/5c59d8e40a472072.jpg[/img]
a tan w lubniu to jest jescz e kaweałek za skrętem na mszane
[img]http://images40.fotosik.pl/885/3c83e0605b423698.jpg[/img]
ale dzis jechałem i wszystkie fotoradary na trasie na Nowy Targ sa puste
-
Ok to mnie nie dotyczy, bo swój kurs kończę na zakopiance zjeżdżając właśnie na mszanę w lubniu, a potem znów rura.
-
Witam.
Kupiłem taką folię ochronna do mojej fabii 2 i nie popatrzyłem, a sprzedawca mi dał do roomstera. Nie wiem, czy ten rozstaw otworów będzie pasował do mojej fabki?
A z tym muszę jechać do aso bo mam auto na gwarancji.
Link podglądowy jak folia wygląda [url=http://www.skoda-auto.pl/pl/oferta/modele/roomster/akcesoria.html]folia ochronna[/url]
-
Porównując katalog akcesoriów do Fabii i Romstera ta folia ma identyczne oznaczenie /KDX 770 001/. Czyli powinna pasować.
Czy można wiedzieć ile "taka przyjemność" kosztuje? -
Ja ją dzisiaj przywiozłem z Czech . cena jest około 35 zł. ona jest na zamówienie. W czechach czeka się jeden dzień na nią .
:!: <!-- s:!: --> Ta folia do roomstera jest inna niż do fabii 2
-
Hmmm:) Polecam się wybrać:) Byłem na tych zawodach jak były w Warszawie na Bemowie. Wrażenia nie do opisania, tam trzeba po prostu być:)
-
oo trzeba podjechac <!-- s:) -->
-
Witam
-
Próbuję doszukać się na forum informacji odnośnie spalania w Fabii RS, domyślam się, że na "forum"jest kilku użytkowników tych samochodów więc będę mógł liczyć na rzetelną informację <!-- s:P -->
-
Czy oprócz silnika ASZ występował jeszcze jakiś inny?
-
Jak sprawdza się RSk podczas użytkowania na co dzień?
pozdrawiam
-
-
- spalanie jak dla mnie rewelacja. Na trasie udaje mi się schodzić do 4,2 l /100 <!-- s:) --> w mieszanym około 5,5 l/100. Wszystko zależy od kierowcy.
- nie występowały w F1 rs inne silniki
- sprawdza się dobrze. Zawieszenie jest OK (nie jest za twardo), spalanie jak sam widzisz jak najbardziej na +, wyposażenie wystarczające. Ogólnie wszystko sprawdza się jak należy. Jedyne co przychodzi mi do głowy to utrzymywanie jasnej tapicerki w czystości, ale to nie powinno zaważać na kupnie autka
Jak masz jeszcze jakieś pytania to śmiało
-
Czy poniżej 20 tyś zł można kupić dobrą Fabie RS z początku produkcji??? Często trafiają się jakieś ciekawe egzemplarze???
Jest na forum jakiś dział, lub tematy gdzie można poczytać o RSie???
Dzięki za info <!-- s;) -->