Archiwum
- 

dla mnie rewelka :hyhy: ale co do tych lamp to się Zygus z Tobą zgodzę :kwasny: <!-- s:kwasny: --> : 
- 

ja tworze takie cos 
 http://www.fabiapomorze.prv.pl<!-- w -->
- 

a ja takie: http://www.e-gory.info  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

autko prawie mi sie podoba , pas przedni psuje cale wrążenie 
- 

moje dzieło, pierwsze w życiu 
 http://www.tup-tus.pl<!-- w -->jeszcze parę rzeczy do poprawki jest. 
 Macie jakieś uwagi?? ktoś widzi jakieś błędy, albo coś z własnego doświadczenia może podpowiedzieć, chętnie wysłucham 
- 

popraw stopkę na stronie głównej  banner STATS przenieś pod belkę żeby było tak jak na podstronach... poza tym może być banner STATS przenieś pod belkę żeby było tak jak na podstronach... poza tym może być <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

aaaa i "mariuszek_eu " masz błąd w kodzie  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

[b]gory[/b], dzięki za uwagi  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
 poprawiłem z bannerem, nie miałem pomysłu gdzie go umieścić.
- 

a znacie panowie jakieś legalne sztuczki, żeby stronka była wysoko w googlach  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
 I co zrobic, żeby w ogóle była?? dodałem adres w googlach, ale nadal jej nie ma
- 

Poczytaj sobie w sieci o pozycjonowaniu stron/ pozycjonowaniu stron w google... Zanim google zaindeksuje Twoją stronkę może minąć nawet 3 miesiące... więc spokojnie  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Koledzy kto by miał możliwość załatwić przegląd rejstracyjny.Przyczyna przyciemnione szybki przednie boczne 2 tył 3. 
- 

522 zł - 0pkt - jazda samochodem osobowym bez uprawnień. Oczywiście Fabią. Uprzejma sąsiadka mnie zSBkowała. Miesiąc później był zdany egzamin. Kiedy dostawałem mandat byłem już w trakcie kursu. A tak mi dobrze szło przez ponad rok.  <!-- s:( -->  Mandatu nie płaciłem aż Urząd Skarbowy sie nie upomniał po około pół roku. Dodatkowe 22 zł za fatyge urzędasa. <!-- s:( -->  Mandatu nie płaciłem aż Urząd Skarbowy sie nie upomniał po około pół roku. Dodatkowe 22 zł za fatyge urzędasa.
- 

info na prv 
- 

Nie wiedziałem gdzie umieścić posta... więc dałem tutaj. Mam pytanie... ile może być warta rozbita Fabka 1,9tdi? Miał ktoś kiedyś taki problem? 
- 

za mało info podałeś o tej fabii a poza tym zależy jak rozbita... Zwykle ubezpieczyciel robi ładną wycenę wartości rozbitego auta... 
- 

Przedewszystkim jak rozbita, co uszkodzone, zdjęcia. Jaki rok, przebieg itd. 
- 

Ostatnio co raz bardziej krzaczy się forum na mySQL  <!-- s:( -->( ciężko założyć temat jak i przeglądać posty bo wyskakuje jakiś błąd i pojawia sie DEBUG ...cos tam, coś tam. Czy admini może zwrócili już na to uwagę? czy może ja mam takiego pecha? ;\ <!-- s:( -->( ciężko założyć temat jak i przeglądać posty bo wyskakuje jakiś błąd i pojawia sie DEBUG ...cos tam, coś tam. Czy admini może zwrócili już na to uwagę? czy może ja mam takiego pecha? ;\
- 

dobre forum nie potrzebuje pozycjonowania w googlach  )) tylko zróbcie cos z tym SQL )) tylko zróbcie cos z tym SQL <!-- s:( --> <!-- s:( -->
- 

no forum to wiadomo, ale tu chodzi o prywatna stronkę  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Auto jest z rocznika 2004. Rzeczoznawca oglądał ale jeszcze nie wycenił. Rozbity lewy przód. Silnik cały. 1,9 Tdi przebieg 75k. Auto z klimatyzacją i ESP. Zdjęcia są tutaj: Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem to zapraszam  Kontakt: <a href="mailto:misyu@o2.pl">misyu@o2.pl</a><!-- e --> Kontakt: <a href="mailto:misyu@o2.pl">misyu@o2.pl</a><!-- e -->