Archiwum
-
Bartek popraw adres .. <!-- s:) -->
-
file:///C:/WINDOWS/Temporary%20Internet%20Files/Content.IE5/CXGXIVGP/ja_i_fabia%25201%2520%5B1%5D.pps#285,29,Slajd 29
-
Bartek nie mozesz dawac linka do swojego kompa. Musisz to miec w necie
-
[url]http://ewa.cichocka.fm.interia.pl/ja_i_fabia 1 .pps[/url]
chyba powinno byc dobrze teraz
-
Ciekawe co bylo przyczyna..pewnie mu powiedzieli ze ptasie odchody :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
[quote="Kraft"]No stary ptasie odchody sa starsznie latwopalne. Najgorzej jest jak wejda w reakcje z fabia, wtedy nastepuje tzw. ognista qpa <!-- s:) -->[/quote]
aaaaahahaha :rotfl: :rotfl:
-
A co do reklamy FCP, to rowniez TVN TURBO nie zapomnial o nas. Na kilka dni przed zlotem, mozna bylo zobaczyc zaproszenie na zlot w tej wlasnie telewizji.
To tylko tak napisalem by przywolac wspomnienia ze zlotu, wcale sie tym nie chwale <!-- s:P --> -
no no i tak dalej <!-- s;) -->
-
NIe chcesz wstapic do tak popularnego klubu?? <!-- s:P -->
-
[quote="zygus"]NIe chcesz wstapic do tak popularnego klubu?? <!-- s:P -->[/quote]
pomyslimy
-
Ja uwazam ze niema co sie smiac tylko plakac. Skoda olala klijenta po calosci.
-
Wiecie co ale juz byl taki post wlasnie z tym slajd-showem :? Tylko ze tam plonaca pokazana byla czerwona skoda co nie zgadzalo sie z kolorem pokazanym na zdjeciach z odpryskami.
Ja rowniez bylem w szoku po ogladnieciu tych slajdow ale pozniej znajomy powiedzial mi wlasnie o nie pasujacym kolorze no i... Co robi ten mercedes na lawecie w tle na jednym ze zdjeciu?? -
<!-- s -->
-
Koles z laweta moze zatrzylam sie zeby pomoc. a te foty z ta rdza niewygladaja zbey lakier byl czerwony. Poprostu zdjecie jest slabszej jakosci. Takie jest moje zdanie
-
[quote="Bartek1112"]Koles z laweta moze zatrzylam sie zeby pomoc. a te foty z ta rdza niewygladaja zbey lakier byl czerwony. Poprostu zdjecie jest slabszej jakosci. Takie jest moje zdanie[/quote]
Ah troszke zle napisalem.. Tutaj owszem kolorek w miare si zgadza na odpryskach. W tamtych slajdach o ktorych wspomnialem byly wlasnie odpryski i lakier takie zielonkawe a fabia plonela czerwona <!-- s:) --> -
100pln za brak swiatel
350pln za : (i tu bedzie duzo):
ciemne wszystkie szyby, tlumnik bez atestu ponad 112 dB halasu, niebieskie podswietlenie tablicy rej.,brak zapietych pasow, brak gasnicy i trojkata, nieuzasadnione uzywanie halogenow, nie zatrzymanie sie do kontroli- - tak mialem jak jezdzilem fiatem CC -
[quote="kola"][quote="Łukasz"][quote="kola"]500 zł 10 pkt - za ściganie się z Modeo V6 <!-- s:P -->[/quote]
Jak mu dokopałeś to warto było.
A ja chyba bede miał najdroższe zdjęcie od fotografa :? mam nadzieje ze ładnie wyszedłem narazie czekam...[/quote]
Hehe nie było bata doszedł mnie odrazu, tylko na zakręcie dostał baty:P Generalnie jak mi przy 130 walnął długimi, żeby mu ustąpić pas (tak myślałem przynajmniej ), to ostro się wkurzyłem redukjca, but i kogut - po zawodach [/quote]
Trzeba się było nie poddawać tylko ostry but, u nas w kraku trzy dni temu gość ścigał się punciakiem ( za niezapłacone paliwko - niepochwalam ), z radiowozami i to nie jednym. Efekt - punciak zwyciężył i odjechał, a dwie radiówki wzajemnie się staranowały. Akurat na to najechałem, astra na trawniku, poldek w krzakach i chyba jeszcze jakieś drzewko zachaczył. Gdzie ta policja się uczy jeździć -
[quote]Trzeba się było nie poddawać tylko ostry but[/quote]
:? Gdzie tam mondeo V6 a fabia :shock:
-
Te zielone bębny i zaciski psują wszystko , poza tym fajna <!-- s:) -->, ciekawym w jakiej cenie?