Archiwum
-
[quote="TomekL"][quote="Wojtas"][quote="TomekL"]RS i wszystko jasne <!-- s:D -->[/quote]
moze odwiedzisz nas na zlocie :twisted: ?? w dniach 30 kwietnia - 2 maj ...szczewgolnie 1ego jest Rajd Grudziadzki organizowany przez Automobilklub torunski, PZMot oraz FCP z pucharami i nagrodami wiecej w dziale Zloty [/quote]
Chetnie, ale w tym terminie to niemozliwe - mam juz zaplanowany i przedplacony wyjazd z przyjaciolmi.[/quote]
trudno moze nastepnym razem :lol:
-
ciekawe nawet bardzo ciekawe, ale z tym odświerzaniem Wojtas to żeś troche przesadził
-
[quote="Łukasz"]ciekawe nawet bardzo ciekawe, ale z tym odświerzaniem Wojtas to żeś troche przesadził 8)[/quote]
sorry :oops: myslalem o minutach a napisalem o sekundach :glupek2:
-
No fajna stronka tylko szkoda ze obraz malo czytelny z kamerki. Ale sie dowiedzialem, a nei wiedzialem ze w krakowie sa takie kamerki <!-- s:D -->
-
[quote="zygus"]No fajna stronka tylko szkoda ze obraz malo czytelny z kamerki. Ale sie dowiedzialem, a nei wiedzialem ze w krakowie sa takie kamerki <!-- s:D -->[/quote]
Są koło witka cztery i nad rondem koło makro, parę też. -
no te kolo witka to widze, bo nieraz czesto tamtedy jezdze, ale na 29 listopada to nie widzialem, jeszcze na zakpiance jest chyba jak jzu sie wyjezdza z krakowa.
-
Tam kamerki to pikuś, to jest tylko do sprawdzania natężenia ruchu gorsze fotoradary.
-
1.4 MPI classic RUN
-
wszystkich zachecam do kupna badz przegladniecia najnowszego numeru MAXI TUNING. Co w nim takiego ciekawego, otoz drodzy koledzy i kolezanki, jest tam informacja o naszym klubie. Wkoncu o Fabia Club Polska, beda mogli sie dowiedziec ci ktorzy nie maja internetu <!-- s:P -->
Oto zeskanowana notka z gazety, nie moglem sie powstrzymac i kupilem :lol:[url=http://img209.echo.cx/my.php?image=skanuj00014sk.jpg][img]http://img209.echo.cx/img209/8162/skanuj00014sk.th.jpg[/img][/url]
-
Zaje... :twisted: Zygus :brawo: <!-- s:brawo: -->
-
no Panowie Fabiacy - brak słów <!-- s:D -->
duże :brawo: dla zarządu
oczywiście obiecuje pomoc w czym sie da ( mam jakieś tam doświadczenie z IKS )
jeszcze raz duże :brawo:
-
[quote="MŁODY"]
duże :brawo: <!-- s:brawo: --> dla zarządu [/quote]
hmm w FCP nie ma zarzadu (przyanjmniej ja nie wiem o jego istnieniu ) ale jak cos to wszyscy sa zarzadem ... kazdy cos robi dla klubu :twisted:
-
tak jak piszesz dla wszystkich co sie udzielają w FCP duże :brawo: <!-- s:brawo: -->
-
Panowie, zaras przyjdzie "mądry" z FC i powiem że mamy gównianą strone. Ale tak poważnie to jestem pod dużym wrażeniem , nie ma totamto zajebi***. Ciesze sie że jestem z WAMI
-
Ja to jeszcze do teraz nie moge ochlonac, mam gazetke w domu i co chwile sobie czytam :lol: <!-- s:lol: --> az mi sie cieplej na serduszku robi.
-
No, jesteśmy niesamowici :spoko: dla każdego kolejka :zdrowie: .
-
dokladnie, niech kazdy wezmie sprawy w swoje rece, to my tworzymy ten klub. Jesli ktos ma jakies mozliwosci, badz pomysly, to smialo, nie bedziemy sie smiac, nawewt z najglupszych :lol: <!-- s:lol: -->
tylko jesli macie cos konkretnego to dzial SPRAWY KLUBOWEGO jest najbardziej odpowiedni do tego typu pisania -
[b]a tutaj sie chwalimy[/b] <!-- s:P -->
[b]kto, za co, i ile $ i pkt. [/b] :lol:moze zaczne ...wiec jak narazie:
- mandat za niezapiete pasy (ktore byly zapiete) 100zl 2pkt
- jazda rownolegla po chodniku 250zl 0pkt
-
[quote]2. jazda rownolegla po chodniku 250zl 0pkt[/quote]
lol <!-- s:D -->
- Mandat za stluczke 200 zl , 5 pkt
- Mandat za postoj w miejscu niedozwolonym 100 zł , 0 pkt
-
1.Zakaz wjazdu - 50 zl 0 pkt.
Zostalem zlapany przez kolobrzeski oddzial Pacific Blue <!-- s:D -->