Archiwum
-
nie wiem czy warto bawić się w pojedyncze przewody, bo można się tak bawić do usr*nej śmierci ;/
-
Uchwyt na napole z Lupo/Arosa <!-- s;) --> W miejsce 1din idealnie ponoć pasuje. A wygląda to tak:
[img]http://i27.tinypic.com/oro11l.jpg[/img]
[img]http://i29.tinypic.com/nbsrqd.jpg[/img]
Swojego czasu się rozglądałem za czymś takim, ale zaniechałem na rzecz CB w miejscu 1din. Ale nawet i tego nie zamontowałem, mimo iż mam wszystko co potrzeba -
[b]kapi[/b], skad :?: <!-- s:P -->
-
[url=http://yfrog.com/htwuwuzelej]ano >>>>> stąd <<<<<<[/url] <!-- s:P -->
-
do fabii, pokazują się od czasu do czasu na allegro, ok 140-150zl. Ja mam zamontowany i nie narzekam, nawet butelka 0,5 tymbarka sie trzyma i nie wypada.
-
do rondel
widzę, że spoko gadżet, tylko mam pytanie czy od dołu też coś się wysuwa, mam na myśli podstawkę, która podtrzyma np. red bulla???
czy ewentualnie chcesz się tego pozbyć za rozsądne pieniądze? :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Od dołu przypuszczam, że na pewno coś się wysuwa. Osobiście nie posiadam takiego uchwytu. Jak pisałem powyżej czaiłem się na na niego, ale zrezygnowałem na rzecz CB w tym miejscu Aktualnie wisi taki uchwyt na allegro za ~130zł? Jakoś tak. A gdybym miał taki uchwycik? To bym go zamontował i z nim jeździł najpewniej <!-- s;) -->
-
ja posiadam taki uchwyt ale nie polecam. rzadko cos tam wkladam, bo telepie tym na wszystkie strony podczas jazdy. razu jednego nawet wylecial mi red bull z tych uchwytow :zalamany: <!-- s:zalamany: --> wiec zadzet nic specjalnego.
-
Ma ktoś do polecenia jakąś myjnie samochodową ? Chodzi mi głównie o myjnie samoobsługowe. Jedyna w pobliżu którą znam to na stacji BP na Bora Komorowskiego.
Pozdrawiam
sid -
na Bulwarowej jest yello Karcher i na Arge przy Opolskiej podobnie jak na BP tylko tak na oko to na BP za tyle samo kasy możesz myć dłużej takie moje odczucie
ps. u mnie też Karcher gabka co kto woli <!-- s:D -->
-
Dzięki, dochodziły mnie słuchy że właśnie na BP jakoś dłużej można myć <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
Ja tam w te bezdotykowe nie wierzę - raz umyłem (dwa razy piana) i syf został.
Teraz robię tak, że najpierw jadę z ostygłą Fabią (wcześnie rano albo późno w nocy) do BP, tam 2 zł na pianę (zmywam co bardziej upierdliwe zabrudzenia i resztę namaczam), a potem program srebrny na automacie.
-
Ja myje tylko na bezdotykowych lub ręcznie ( w sensie działka) Ale faktycznie bezdotykowe sa tylko na lekkie zabrudzenie. Choć są takie co maja szczotkę a wtedy mozna myć każdego brudasa . Niestety chyba wszystkie automaty strasznie niszczą lakier. U nas w firmie myja tylko na automatach i lakier już po roku wyglada jak po polerce papierem ściernym , a myją tylko na "topowych stacjach".
-
mam taki mały problem, tzn nie wiem gdzie mogłaby być w Fabii ukryta gaśnica?? Może ktoś mi podpowie?? <!-- s:) -->
-
w bagażniku z lewej strony chyba rozumiem dlaczego to pytanie jest w hydeparku :] <!-- s:] -->
-
W sedanie w bagażniku tam, gdzie koło zapasowe - podnosisz podłogę i ... voila! Przynajmniej powinna być...
-
Witam!! Posiadam z żoną fabke kombi 1.9 sdi. Samochód sprawuje się super.Spalanie tez jest piękne.Z Oświęcimia do Warszawy i z powrotem ok 630km,spalanie w 4 osoby na pokładzie + połowa drogi z klimą ,spalanie na poziomie 4.2 l ON. Jazda spokojna 100km/h. Silnik Co prawda nie jest demonem,ale jak dla nas porównując corse b z silnikiem 1.0 jest różnica i to znaczna.Pozdrawiamy ropniaków.
-
w combi - również - przy kole zapasowym. lub we wnęce bagażnika lewej lub prawej.
-
w combi gasnica znajduje sie przy kole zapasowym wiem bo dzis ja przesuwałem <!-- s:) -->