Archiwum
-
[
Koniecznie cztery i to najlepiej dobre, np. Ultra Grip 7 jako uniwersalne na ogólne warunki zimowe,
albo Dębice zimowe na białe drogi i na świezy śnieg (typowe góry).
Tyle z mojego doświadczenia mogę Ci polecić:) -
ja bym proponował 4 ponieważ przy koleinach, dziurach etc. nie rzuca Ci tyłem
-
Obowiązkowo 4. Dwie to zwykłe oszukiwanie samego siebie. Zresztą pokazywali to w wielu programach TV.
-
..no to mamy nadzieje, ze troche "pomoglismy" <!-- s:D -->
-
Fabia pięknie umyta, odkurzona stoi w garażu <!-- s:) -->
-
no coś tam modze, jak już będę miał finalna wersję to się pochwalę <!-- s:D -->
-
Witam.
Czy ktoś się orientuje ile można dostać za fabie tak mniej więcej
1.4MPI 60KM, rok produkcji 12.2000,przejechane 95kkm, czarna perła, radio, alarm, imobilizer, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, komplet opon zimowych i letnich,wymienione tarcze klocki swiece itp na czas, wymieniony rozrząd przy 93kkm, nie bity, nie palone w nim, 1 właściciel
zdjecia
http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=2810<!-- m --> -
Widzę, iż rozpocząłem pasmo sprzedaży fabek w klubie, tylko, że nikt poza mną nie ma drugiej fabiuli w zapasie.
-
Myślę nad sprzedażą ale chciałem się zorientować ile trzeba by dołożyć do innego autka
-
w ostatni weekend wybralem z Kermitami ze Skodovki się na tor w Slomczynie
a to ci widzialem w tym albumie udokumentowalem
http://and61.fotosik.pl/albumy/506012.html<!-- m -->
sorki ale dalem to do tego działu , nie wiedzialem gdzie wstawić a mysle że kazdy chętnie zobaczy jak sobie skodzianki dawały rade z innymi markami -
działaj <!-- s:) -->
-
narazie temat odłożony na później, stronka miała reklamować biznes, którego narazie nie ma <!-- s:D -->
-
Witam mam pytanko odnośnie nalepek klubowych gdzie je kleimy jakieś konkretne miejsce żeby jednakowo było czy gdziekolwiek???
-
Popatrz na zdjecia Klubowych Aut to zobaczysz Zazwyczaj w prawym górnym rogu na tylniej szybie..Ale mozesz nakleic gdzie chcesz lecz zazwyczaj są klejone w prawym górnym rogu <!-- s;) -->
-
Dzięki bardzo
-
lewy górny róg szyby tylniej
tak zeby kierowca jadacy za toba widział :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
nie ma niestety jednego odgórnie narzuconego miejsca na lepkę, a szkoda.
Dozwolone są trzy najczęściej stosowane warianty, tak jak koledzy wcześniej pisali, górne rogi tylnej szyby oraz miejsce na klapie po lewej stronie, analogicznie do napisu SKODA. -
Jako że powoli zbliża się jeseń, a tuż po niej sroga zima;) a biedny samochodzik nie ma dachu nad głową i żal na niego patrzeć jak krople zimnego brudnego deszczu, bądź nawet śniegu uderzają o jego piękny lakier;) chciałbym się dowiedzieć czy ktoś wykorzystuje moze pokrowce/plandeki na samochód ? tanie co prawda nie są:\
- czy łatwo się to zakłada/zdejmuje? czy nie rysuje lakieru? (są plandeki z gąbęczką od wewnątrz i jeśli cos, pewnie na nie bym sie skusił)
- czy jak zimą spadnie na nie troszke śniegu, czy np tworzy się na nich warstwa lodu? ogólnie jak to się spisuje, bo jak przymarznie, bądź ogromna warstwa lodu sie stworzy, to pewnie nie lada problem będzie z ściagnieciem tej plandeki
- na jak długo starcza taka płachta?
- czy trzeba ją jakos pielegnować?
-
Pokrowce nie są dobrym rozwiązaniem pomimo, że jest ryzyko przymarznięcia to tworzy się wew potęrzna wilgoć gdy po nocy przygrzeje słoneczko, a to sprzyja rudej.
-
Zgadzam się z MirkiemS. Plandeka do zamach na lakier. Owszem troszke chroni przed gradem ..kupą liści i patyczków podczas wietrznych dni itd. Ale niestey wilgoć się pod nią zbiera i kiedy wszyscy mają suche samochody ty masz mokry a ponadto podczas wiatru trze o lakier , zwłaszcza na kantach. Znam to z autopsji gdyż mój dziadek był fanem plandeki i na rogach pieknego maluszka koloru nie było a cały lakier był jakby lekko matowy.