Archiwum
-
Z programow to polecam Flash'a <!-- s:D -->
Niestety z braku czasu nie bede mogl ci pomoc. Sam bym chcial zrobic jakas ladna stronke dla siebie.. :dobani: -
Witam,
zobacz [url=http://www.darmoweprogramy.org/programy/edytory_html.php]>>> TU <<<[/url] - najpopularniejsze z edytorów, wraz z prostym opisem, i jakimś screenshootemno i pozostaje pytanie : jak bardzo skomplikowana ma byc ta strona www, bo możesz też użyć MS Worda, lub PowerPoint-a <!-- s:) -->
nie jestem specem, ale mogę pomóc ( tylko html, nie zajmuje sie flash-em ani PHP)
pozdr.
-
Apropo szablonow to tutaj masz fajna stronke z szablonami: http://www.ittechnology.us/wyszukiwanie-lokalne-przewodnik/darmowe-szablony-stron/<!-- m --> i ja chyba z niej skorzystam na stronke dla firmy.
Jakies logo wrzucisz, wpiszesz co trzeba i strona jak sie patrzy.. -
Działajcie Ja robię w notatniku <!-- s:D --> ale tu niestety nie dasz rady bez znajomości przynajmniej podstaw HTML.
-
no bez przesady, podstawy znam przynajmniej tak mi sie wydaje. Zresztą czytając te poradniki sporo wiedziałem, ale też nie wszystko.
Szablon też sobie ściągnąłem bo szatę graficzną ciężko mi było zrobic. -
Ostatnio zwróciłem uwagę na różne kolory znaczka TDI, czy ktoś może mi wyjaśnić czym wzajemnie się różnią między sobą?
Są trzy rodzaje:- TDI
- TD[color=red]I[/color]
- T[color=red]DI[/color]
-
1)TDI 90KM
2)TDI 110KM
3)TDI 130KM -
dodam też, ze zależy też od technologi ... bo T[color=red]DI[/color] jest na pompowtryskach, [color=blue]TDI[/color] jest jako BLUELINE - edycja ekologiczna, oraz [color=green]TDI[/color] jako [color=green]3L motor [/color]o pojemności 1,2 L. (lupo)
a tak na prawde, to chyba nawet specjaliści z VW sie pogubili w tych oznaczeniach <!-- s:) -->
np.
TDI (czarne) - 1,4 L. np. z Fabii ma raptem 70-80 KMi bądź tu mądry ... ale w Passacie widziałem [color=red]TDI[/color] ale nie wiem jaką miał moc.
pozdr.
-
...a to niespodzianka , czy producenci fabki oszczedzaja na materiale rezygnujac z obszycia materialem fotelow tylnych, a dokladnie pod nimi?smieszna sprawa.
ta sama sprawa jest z przodu, miejsce pasazera nad nogami-zajzyjcie:)
-
[quote="kornat"]1)TDI 90KM
2)TDI 110KM
3)TDI 130KM[/quote]Tak tylko, że to się odnosi do octawii, a mi chodzi tylko i wyłącznie o fabię.
-
gdzieś trzeba było przyoszczędzić. Zresztą po co ci materiał pod fotelem?? <!-- s:) -->
-
[quote="MirekS"]kornat napisał/a:
1)TDI 90KM
2)TDI 110KM
3)TDI 130KMTak tylko, że to się odnosi do octawii, a mi chodzi tylko i wyłącznie o fabię.[/quote]
nie wiem czy tak jest w octavii ale w audicach napewno -
...w dotychczasowych autach producent nie oszczedzal-a tu niespodzianka zolciutka gompka?
-
ciekawe ile kilo szpachli tan narzucili <!-- s:D -->
-
Hm.. Ciezko juz mowic tutaj o skodzie rapid - zapewne troche blachy z niej pozostalo.. <!-- s;) -->
-
To juz raczej nie Skoda Rapid..Co z niego zostało?Tylko połowa blachy..A w aucie liczy sie silnik i wyglad a tu niestety wszsytko przerobione ;] Troche za kosmicznie..
-
Tak jest bo zanim kupiłem fabię w TDI to szukałem octy TDI i rozeznałem się w temacie.
-
bardzo fajna skodzinka <!-- s:D -->
Mi tylko te lampy z przodu trochę nie pasują. a skodzinka znana, w teledysku Rihanny można było ją zobaczyc -
wystarcza dwie zimowki czy konieczne sa 4??