Archiwum
-
tak się właśnie zastanawiam nad różnymi opcjami i wymyśliłem, że może ona się zacznie podobać po kilku głębszych trza by spróbować <!-- s:P -->
-
no w sumie <!-- s:P -->
-
[quote="Lestek"]tak się właśnie zastanawiam nad różnymi opcjami i wymyśliłem, że może ona się zacznie podobać po kilku głębszych trza by spróbować <!-- s:P -->[/quote]
Ale Ty wiesz jakie one by musiały być głębokie :piwo:
-
[url=http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=754292]Ceny nowej skodzinki[/url]
-
To jest raczej klasa samochodów typu Berlingo, Partner itp.... co do ceny dość jest konkurencyjna, ale pomału zaczynają się cenić...
-
No .Ona ma wejść latem do sprzedaży.To dobrze bo w polsce mówiom że w tym roku lata niebedzie.
-
Trochę odkopuję stary temat ale może was to zaciekawi. Znalazłem w nowej gazetce taki artykulik:
[img]http://img306.imageshack.us/img306/3848/fabia226oh.jpg[/img]
Dal mnie Skoda zgrzeszyłaby :wstyd: <!-- s:wstyd: --> solidnie robiąc Fabię II jako kompletne xero Roomstera!!!! Mogliby pójść bardziej w stronę nowej Octavii. bo jakoś wygląd roomstera do mnie nie przemawia
-
tylko nie tooo :szok: :szok: :szok: :zdziwko: :zdziwko: :zdziwko: ale to paskudnie wyglada :wstyd: :wstyd: <!-- s:wstyd: -->
-
No wogole jakas taka przerosnieta ta fabia. Wogole mi sie nei podob. Musze dbac o swoja, bo w tej chwili to nie ma nawet na co zmieniac
-
Sieta faka ale brzydal :kwasny: <!-- s:kwasny: -->
-
Bleeeee :wstyd: porażka!!! :zdegustowany: :kwasny: :suchy: <!-- s:suchy: -->
-
Bajdełej, komu z was podoba się Roomster?? Dla mnie to hańba dla Skody taki pudełko. Niby nowoczesny a w środku bardziej podobny do VW niż inne modele. Jeżeli tak wyglądać będą kolejne Skody ( teraz w kolesjce czeka Superb) to marka zmierza w złym kierunku wg mnie <!-- s:/ -->
-
Musze przyznac, ze pierwsze fotki nowej octavi tez mnie jakos nei przekonywaly. Natomiast teraz na zywo jak widze to OII bardzo ladnie wyglada i mi sie podoba.
Moze podbnie bedzie z Fabia. Oby <!-- s:D --> -
Hehehe [b]Zygus[/b] Ty optymisto :hyhy: raczej chyba live to bedzie jeszcze wieksza porażka niż na zdjeciach no ale.... mogę sie mylić pożyjemy zobaczymy <!-- s:D -->
-
AAAAAAAA - nie pokazujcie więcej takich zdjęć - za młody jestem na horrory :szok: :szok: :szok: ... a tak mówiąc poważnie to poczekamy i zobaczymy, co będzie na żywo <!-- s;) -->
-
[quote="Zygus"]Musze dbac o swoja, bo w tej chwili to nie ma nawet na co zmieniac[/quote]
Zawsze możemy poczekać następne sześć lat na trzecią generację <!-- s:) --> ,
-
[quote="MirekS"]Zawsze możemy poczekać następne sześć lat na trzecią generację <!-- s:) --> ,[/quote]
Widzac w jakim kierunku idzie motoryzacja, to obawiam sie ze za te 6 lat bedzie jeszcze gorzej
-
[quote="Zygus"][quote="MirekS"]Zawsze możemy poczekać następne sześć lat na trzecią generację <!-- s:) --> ,[/quote]
Widzac w jakim kierunku idzie motoryzacja, to obawiam sie ze za te 6 lat bedzie jeszcze gorzej [/quote]
Zgadzam się w stu procentach. Wystarczy popatrzeć na nową Hondę Civic, lub najnowsze BMW, które wg mnie straciły swój dawny charakter. NIedługo dojdzie do tego że Mercedes zrezygnuje z gwiazdy, a właśnie BMW z "nerek". Jaguar wypuścił auto z dieslem, powstało terenowe Porsche. Normalnie przepraszam za wyrażenie :wstyd: ale żal dupe ściska jak patrzy się na dzisiejszą motoryzację :zalamany: :zalamany: :zalamany:
-
hehe, widzę tu sporo malkontentów. IMHO nowa fabka kombi prezentuje się całkiem elegancko. Linia dachu, tudzież szyb przywodzi mi na myśl fiata stilo. Nie wiem czy to dobrze czy źle... . A co wspomnianych przez [b]woytka13[/b] trendów to ja mam akurat kompletnie inne zdanie - dla mnie nowy Civic wymiata, Accord - miodzio. Beemki też ujdą a terenowe Porsche - no cóż klientela tego wymagała, sądząc po wynikach sprzedaży. Nie ma co narzekać, zwłaszcza mając na uwadzę, że tak naprawdę koncernów samochodowych jest zaledwie kilka i wiele marek oznacza tak naprawdę jednego producenta (vide np. VAG). Niedługo pojawią się SUVy Peugeota i Citroena, Audi planuje kupę nowych modeli... To nie czasy lat osiemdziesiątych, gdzie na nowy model czekało się wieki. Teraz 3 lata to już wiek, przy którym auto musi mieć co najmniej facelifting. I dobrze, przynajmniej coś się dzieje na rynku... <!-- s;) -->
-
i kolejna porcja fotek nowego cuda <!-- s:| -->
http://www.skoda-fabia.com/a tak miałby wyglądać nowy Superb - chyba wszystkie modele w takim kierunku idą...
http://forums.autoweek.com/servlet/JiveServlet/download/13-24992-568504-25846/New Skoda Superb.jpg.jpg