Archiwum
-
SuperB jeszcze jak cie moge... wiem że Fabia 2007 będzie moim zdaniem kiszką... Natomiast SuperB będe czekał na prezentację.
Pozdrawiam
-
w sumie racja - ma coś z nowego swifta... ciekawe jak będzie wyglądała na żywo...
-
[quote] Większa przykrość spotka nas w realu czyli w salonach jak będzie stała na kołach 13" i 14" z oponami Matador czy Barum i tym pepićkowatym akumulatorkiem, a wersji Basic będą czarne zderzaki i brak kołpaków <!-- s:) --> [/quote]
..a gumowe dywaniki beda za doplata bo guma poszla na opony :evil:
-
[quote="x"][quote]
..a gumowe dywaniki beda za doplata bo guma poszla na opony :evil: <!-- s:evil: -->[/quote]Też miałem dopłate za dywaniki ale to nic , wyobraźcie sobie że musiałem dopłacić kilka zł za dolanie płynu do spryskiwaczy po przeglądzie przedsprzedażnym na co uzyskałem stosowny paragon :super: [/quote]
Dobry żart....... :super:
:hurra: :zabawa: :krzeslem: :zglupkiem: :idiota:Kto by dał się tak wykorzystac? :ups:
-
cześć wszystkim odnośnie nowej fabii 2007 na tej stronce są zdecydowanie ciekawsze i ładniejsze chociaz to kwestia gusty mnie się podoba zwłaszcza kombi http://www.skoda-fabia.com/<!-- m -->
-
Fakt narzekałem na tą nową fabkę, chyba najbardziej z wszystkich, ale powiem szczerze jak się tak zaczynam jej coraz bardziej przyglądać to się trochę przełamuję i zaczyna mi się trochę co nie co bardziej podobać <!-- s:P -->
-
No w kombiku całkiem ładnie wygląda ale jednak muszę zobaczyć na live jak naprawdę sie prezentuje <!-- s;) -->
-
A mnie nadal się nie podoba ani krótka, ani długa :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
No długich autek nie preferuję i to w żadnej marce.
-
Z czasem sie jakos przyzwyczajam. Aute ktore na poczatku wywolywaly u mnie wymiioty (tj, Golf V czy nowy Leon) w niektorym swietle nawet mi sie podobaja <!-- s -->
Dlatego czekam jak niektorzy zeby zobaczyc Fabke na zywo i wtedy sie wypowiadac, bo narazie ma negatywne wrazenia -
Oczywiście co na żywo to na żywo...
Mam nadzieję, że fabka nie podzieli losu roomstera, który tak jak na fotkach wydawał mi się beznadziejny tak w rzeczywistości potwierdził moje przypuszczenia. -
No tak Roomster i na fotkach i live wygląda co najmniej dziwnie - miejmy nadzieję, że Fabia II nie podzieli losu... podobnie było z Multiplą (choć to już zupełny kosmos), niestety z każdym nowym modelem samochodu utwierdzam się w przekonaniu, że stylistom coś chyba dolega...
pożyjemy, zobaczymy....
-
[quote="kros"]Oczywiście co na żywo to na żywo...
Mam nadzieję, że fabka nie podzieli losu roomstera, który tak jak na fotkach wydawał mi się beznadziejny tak w rzeczywistości potwierdził moje przypuszczenia.[/quote]Oglądałem go na żywo, ale tylko z zewnątrz i :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
Wnętrze jak wnętrze, nic specjalnego, ale to dobrze bo ja nie lubię udziwnień - dlatego wygląd zewnętrzny dyskwalifikuje to auto w moich oczach. Za to podoba mi się system tylnych foteli <!-- s -->
-
[quote="kros"]Oczywiście co na żywo to na żywo...
Mam nadzieję, że fabka nie podzieli losu roomstera, który tak jak na fotkach wydawał mi się beznadziejny tak w rzeczywistości potwierdził moje przypuszczenia.[/quote]Popieram opinię kolegi.
:dobani: <!-- s:dobani: -->
-
A dla mnie roomster jest intrygujacy i jak mialbym kupowac auto pokroju kangoo czy innego pol-dostawczego auta, to pewnie bym wybral roomstera. Jeszcze troche minie zanim zacznie mi sie podobac calkowicie, ale wg mnie przewyzsza inne tego typu auta
-
[quote="Zygus"]A dla mnie roomster jest intrygujacy i jak mialbym kupowac auto pokroju kangoo czy innego pol-dostawczego auta, to pewnie bym wybral roomstera. Jeszcze troche minie zanim zacznie mi sie podobac calkowicie, ale wg mnie przewyzsza inne tego typu auta[/quote]
Mam identyczne zdanie...
-
Roomek jest fajny, tylko jako auto typu Kangoo to ma chyba trochę małą ładowność. Mnie on się podoba, tyle że jak zapodałem sobie jazdę próbną, to wrażenie co do widoczności przez przednie szyby, było niestety trochę słabe. Ale może to kwestia do przyzwyczajenia. Za to duże lusterka wsteczne, duża tylnia szyba - OK. Ogólnie wózek fajny. System siedzeń, które można przesuwać, składać, wyjąć zupełnie <!-- s --> . Miejsca z tyłu dużo więcej niż w fabce.
Ale ciekaw jestem nowej fabki. Ma być też jako 3-drzwiowy hatch. I ma być silnik 1.4TSI :chytry: .
Choć summa summarum moim następnym autem będzie chyba nowy Civic... -
http://motoryzacja.interia.pl/samochody/prototypy/news/nowa_kompaktowa_skoda,792256,415<!-- m -->
a ja mam nadzieje je fabia 3 dzwiona bedzie tak wygladała :piwo:
-
co wy na to :
http://motoryzacja.interia.pl/galerie/motoprzyszlosc/skoda-joyster,7616<!-- m -->