Archiwum
-
Może być,trochę wygląda z przodu jak bmw5
-
Mnie osobiście z wyglądu tak sobie szału nie ma ale mocą bym nie pogradziła <!-- s -->
-
Również podzielam Wasze zdanie - przód troszkę BMW przypomina całkiem fajna, ciekawe jak w realu wygląda :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
No no 407 kucykow ojejku gdzie ja bym taka stajnie znalaz <!-- s:) -->
-
No zapowiada sie ciekawie nawet bardzo <!-- s:) -->
-
No mi jakos nie bardzo ta kombinacja sie podoba. X5 owszem, ale ze sportowej 6 zrobic takie cos, wybralem bym raczej cos innego <!-- s:) -->
-
[quote="vanhouse"]w pilnie strzeżonym garażu z szyfrem:P[/quote]
No chyba fakt raczej bym mial problemy ze spaniem po nocach <!-- s:) -->
-
[quote="vanhouse"]to spał byś w nim, miejsca powinno wystarczyć[/quote]Nie wiadomo czy by sie wyspał <!-- s:P -->
-
Rzeczywiście, ma trochę z BMW. I mam nadzieję, że będzie się cieszyć chociażby polową prestiżu jakie reprezentuje auto z Monachium. Może w końcu ludzie przejrzą na oczy i zmienią zdanie o Skodach (choć powoli do tego wszystko zmierza). Silniki też niczego sobie.
-
Zapomnieli napisac ze bedzie silnik 1.4TSI haha to bedzie hit. Takie wielkie auto a ludzie beda kupowali z takimi silnikami zeby tylko miec nowego superba. A co do silnika 3.2 nie moge sie doczekac testów na ul. Pulawskiej <!-- s:D -->
-
[quote="Bartek1112"]Zapomnieli napisac ze bedzie silnik 1.4TSI[/quote]
1.4 ale ten z podwojnym doladowaniem i moca chyba 140 czy 170 KM. Tak gdzies czytalem. Wiec raczej powinno wystarczyc by ruszyc z miejsca superbem <!-- s:D -->
-
Do takiego flagowego auta skody pakować silnik 1.4 uważam za profanację i tyle.
-
Zgadza sie ale cena musi zaczynac sie "OD" prawda? to samo jest z Octavia II kuoa ma w ofercie silnik 1.4 75 koni. Panowie silik w superbie bedzie mial 1.4 140 koni ale co z tego jak 1.8 T 150 konny slabo jezdzi w tej budzie. Porakza czlowiek kupi sobie superba i padnie pytanie od sasiada - "z jakim silnikiem" odpowiedz - "1.4 " reakcja sasiada? " :rotfl: <!-- s:rotfl: --> "
-
Myślę, że ten silnik 1.4 dołożyli z myślą o polskim rynku.
-
za te cena miołbyjo Toyote Awensis a ,wieszcie mie ze ta skoda przy niej ani nie stanie :piwo: <!-- s:piwo: -->
-
Jezdzilem avensisem powiem szczerze ze bez rewelacji
-
moja opinia jest taka....jeżeli kogoś będzie stać na skodę superb to raczej nie wierze by kupował silnik 1.4 nawet 140 konny :mur: więc zgadzam się z [b]MIREKS[/b] 1.4 profanacja... konie może i ujdą, ale jak już to 2.0 TDI, 143KM ....... mi osobiście tez przypomina BMW jestem ciekaw octavi III <!-- s -->
-
[quote="badyl1982"]jestem ciekaw octavi III <!-- s -->[/quote]
gościu w salonie ostatnio załamując ręce powiedział, że podobno ma być bardzo podobna do Fabii2 :rozpacz:
-
[quote="Lestek"][quote="badyl1982"]jestem ciekaw octavi III <!-- s -->[/quote]
gościu w salonie ostatnio załamując ręce powiedział, że podobno ma być bardzo podobna do Fabii2 :rozpacz: [/quote]
oj powaznie?do fabi II?to kiszka, już myslałem, z pójda drogą superb :cisza: