Archiwum
-
[quote="MirekS"]Do takiego flagowego auta skody pakować silnik 1.4 uważam za profanację i tyle.[/quote]
Pamiętam ziom że pisałeś kiedyś że byś pakował gaz do pewnego auta "sportowego", i to nie było profanacją wtedy a teraz piszesz ze 1.4 w Superbie to profanacja :?: <!-- s:?: --> newermajnd, a 1.4 w Superbie czemu nie, jak będzie sprawdzał, znajdą się klienci... Kiedyś na Prosche Cayenne krzyczeli profanacja, profanacja ... teraz jakoś głosów nie słychać. Dobrze sie sprzedaje a o to chodzi przecież firmie.
-
[quote="Łukasz"][quote="MirekS"]Do takiego flagowego auta skody pakować silnik 1.4 uważam za profanację i tyle.[/quote]
Pamiętam ziom że pisałeś kiedyś że byś pakował gaz do pewnego auta "sportowego", i to nie było profanacją wtedy a teraz piszesz ze 1.4 w Superbie to profanacja :?: <!-- s:?: --> [/quote]
Tak pisałem i dalej to potwierdzam, uważam, że każdy powinien mieć prawo wyboru na paliwie jakim jeździ bez względu na samochód, zauważ do jak drogich limuzyn teraz pakują hybrydę, CNG, elektrykę, natomiast pakowanie takiego małego silnika do takiej kolubryny uważam za profanację.
-
Osobiście sądzę że mogę sobie wybrać z jakim silnikiem jeżdżę, analogiczna sytuacja jest z paliwem.
Pozdrawiam.
-
Ja uwazam tj bartek, ze to tylko chwyt reklamowy. Superb cena od... itp, zeby byc lepszym od konkurencji. A tak naprawde to pewnie ani jednego modelu nie sprzedadza z takim silnikiem.
-
Sprzedadzą nie sprzedadzą w ofercie jest <!-- s;) -->
-
Ja też uważam, że będą kupować tak było z octą, fabką i tu raczej nic się nie zmieni, wiele osób wychodzi z założenia mniejsza pojemność mniejsze OC, ale że taki silnik trza piłować by jechać to już za wielu nie wie, a wtedy to się odbija na spalaniu.
-
pozyjemy zobaczymy...czas pokaże :zabawa: <!-- s:zabawa: -->
-
W poprzednim poscie poruszyliśmy również temat przyszłościowego wyglądu octavii III ... chyba nie mamy się za bardzo o co martwić :piwo: poniżej załączam artykuł z AUTOKRATY: http://www.autokrata.pl/lod/3125/skody_bardziej_podobne_do_audi/<!-- m -->
pozdrawiam
-
No nie miałbym nic przeciwko zbliżonemu wyglądowi do audi.
-
maja brać z kogo przykład <!-- s -->
chciałbym mieć chociaż A3 RS -
[quote="MŁODY"]
chciałbym mieć chociaż A3 RS[/quote]Wszystko przed [b]Tobą[/b] <!-- s -->
-
a propo marzeń... for me : audi A4 TDI :super: najlepiej w kombi taka mała dygresja :ups: <!-- s:ups: -->
-
[quote="MŁODY"]maja brać z kogo przykład <!-- s -->
chciałbym mieć chociaż A3 RS[/quote]a wogóle jest takie audi :?: o s3 słyszałem ale o RS i to w a3 :help:
-
[quote="Łukasz"][quote="MŁODY"]maja brać z kogo przykład <!-- s -->
chciałbym mieć chociaż A3 RS[/quote]a wogóle jest takie audi :?: o s3 słyszałem ale o RS i to w a3 :help: [/quote]
mazeń nie należy ograniczać :piwo:
jak nie ma to się wymarzy
mnie zadowolił by lotusik exige :super: -
[quote="Norek"][quote="Łukasz"][quote="MŁODY"]maja brać z kogo przykład <!-- s -->
chciałbym mieć chociaż A3 RS[/quote]a wogóle jest takie audi :?: o s3 słyszałem ale o RS i to w a3 :help: [/quote]
mazeń nie należy ograniczać :piwo:
jak nie ma to się wymarzy
mnie zadowolił by lotusik exige :super: [/quote]A mnie lamborghini murcielago i tak można bez końca a tak na poważnie rozglądam sie za jakaś terenówka
-
polecam Toyote RAV4 , może to nie typowa terenówka ale ....
w swojej klasie <!-- s --> -
jak juz tak rozmawiamy to ja bym chcial: porsche carrere 911 gt oczywiscie w kolorze bialym <!-- s;) -->
-
Zastanawiam sie nad RaV4, suzuki grand vitara lub X5 ale beta byla by uzywana . Narazie jezdzilem X5 w jazdach testowych i grand vitara. Powiem tak Bmw jest kozakiem i nie mam do niego zadnych pytan , grand vitara jest fajna ale troche surowa zostala rav4 <!-- s:) --> do objechania.
-
W nowym numerze "Motoru" (z 31.12.2007) jest artykuł o Fabii II Combi. Na tapetę wzięli 1.9TDI Sport z dodatkami.
Polecam jeśli ktoś jest zainteresowany tematem <!-- s:) --> . -
[b]FCP[/b] a myślałem ze wszscy marza o nowych Skoda'ch typu Tudor czy Yeti etc. a Tu widze jakies BMW Lambo Porsche.... :zalamany: :cisza: Owszem fajne są ale nie sa w stanie spełnic tylu rzeczy w zyciu cidziennym co Skoda. Ja nie jestem wybredny, oj moze czasami ale i tak podoba mi sie Fabia I RS a fajniej by bylo jak by była w wersij Combi tak jak jej siostra Octavia w jakiejs mocnej benzynie i wlasnie o takiej narazie marze <!-- s;) -->