Jak trafiles na FCP ??
-
[quote="MARKO"][quote="MirekS"]Fakt, trochę niejasno się wyraziłem, miałem na myśli moją fabiulę, toż to ona jest najstasza w klubie, początek listopada 2000 roku, nieprawdaż :?: <!-- s:?: -->[/quote]
Trochę odkopałem posta i niestety muszę stwierdzić ze najprawdopodobniej najstarsza fabka na forum to jest u mnie w domu. Dokładniej mówiąc fabka mojej mamy z pierwszą rej. 03 lipca 2000r.[/quote]
Ale stary post znalazłeś tak czy inaczej ta fabka od paru lat ma juz innego właściciela.
-
Poprzez google <!-- s:) -->
Pozdro
-
Google i oczywiscie kupno Fabi
Witajcie :hurra: <!-- s:hurra: --> -
Poprzez google szukalem informacji na temat fabi no i tak sie tu znalazłem <!-- s:P -->
-
Oczywiście google, kupno fabii i szukanie info o niej. Tak na marginesie bedąc przy temacie pozdro dla wszystkich, a szczególnie dla "leciwych" (do własnej oceny) :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
Miałem kiedyś VW, ale zawsze chciałem mieć Fabie.No i stało się.Najpierw auto zmienił mój ojciec na F2 FL w czerwcu 2010 za moją przymówką <!-- s:) --> .Wtedy postanowiłem, że też kupuje Fabie i stało się to krótko po ojcu tj 27 listopad 2010.Stąd zaczęła się przygoda ze Skodą.Nie żałuję wyboru, zadowolenie 100 %.
Co do natrafienia na forum to szukałem w google info na temat autka i zarejestrowałem się na fabiaclub.pl , jednakże jeśli chodzi o nie, to wydawało mi się martwym forum jeśli chodzi o mój region, no i znalazłem fcp.pl gdzie się zarejestrowałem i jestem do dziś...
"...do końca świata i o jeden dzień dłużej..." jak to mówi Jurek Owsiak. -
Śledzę od pewnego czasu FCP na FCB i doczytałem, iż jutro jest zlot w Krakowie na który może bym się wybrał <!-- s:) -->
-
witam wszystkich jak trafiłem? ano przez zakup skody fabii, szukałem rozwiązań problemów z nią związanych i znalazłem. ciekawe to miejsce pozdrawiam wszystkich serdecznie <!-- s:) -->
-
Jak trafiłem na FCP? Długa historia, ale w skrócie ...
Moi rodzice kupili dawno temu Skodę Fabię od przyjaciół ( jak się dowiedzieliśmy Fabia była w klubowa). Po kilku latach ja zrobiłem prawo jazdy, nabrałem trochę doświadczenia w prowadzeniu auta ( głównie w tej Fabii).
W tym roku (2012) zdecydowałem się na kupno Skody Fabii i tak postanowiłem zawitać do klubu. :hyhy: <!-- s:hyhy: --> -
Ja tez dzieki google.
-
Standard google <!-- s:P -->
-
Ponieważ znudziłem się 10 letnimi trzeszczącymi w środku i na wybojach Japończykami (Toyota, Mitsubishi, Honda), postanowiłem nabyć Skodę w - jak się mi wydawało - idealnym stanie z przebiegiem 9 tys. km w skali roku, od kapelusznika, zwanego dalej Ojcem. Jako, że nie toleruję w samochodach jakichkolwiek wad technicznych, rozpocząłem poszukiwania odpowiedzi i rozwiązań na problemy auta. I tak trafiłem na FCP. <!-- s;) -->
-
Witam, jestem tu nowy, jestem PRZYSZŁYM posiadaczem Fabii tylko musze czekac jeszcze z tydzien ponad na odbior prawka A jak trafilem? Szukałem w googole jak zregenerowac klosze przednich reflektorow no i myk, trafiłem tu na idealny temat <!-- s;) -->
-
Witam serdecznie wszystkich klubowicz . Jestem tu nowy a trafiłem do FCP poprzez link z http://www.fabiaclub.pl<!-- m --> .
Pozdrawiam
Kamil -
Zapraszamy do założenia swojego tematu:
http://www.fcp.pl/forum/viewforum.php?f=24<!-- l -->... i tym samym pozdrawiamy serdecznie nowych użytkowników forum :super:
-
Witam, jestem Jan i trafiłem tutaj bo dowiedziałem sie o forum od znajomego
-
[quote="nieznajomaeve"] i będę mogła w końcu kiedyś "zagiąć" męża <!-- s:D -->[/quote]
Co za stwierdzenie
-
Witam. Ja tutaj trafiłem przez przypadek. Szukałem coś w necie o jakiejs usterce i w wyszukiwarce pojawilo sie miedzy innymi fcp.
-
Cześć. Ja również trafiłem do FCP szukając info na temat F2. Pozdrawiam <!-- s:) -->
-
Mam zamiar kupić fabię i wiadomo, że przed zakupem warto poczytać conieco. nie kopałem za długo zanim tu trafiłem