[F1 i F2] Elementy chromowane - temat zbiorczy
-
[b]vanhouse[/b], ja akurat mialem szczescie do tych listewek .. juz przezyly 3 zimy i kilkadziesiac myc za pomoca karcherow ... ale z tego co wiem to wiekszosc nie wytrzymuje .. ale milotec ladniej sie prezentuje .. swego czasu myslalem nad zmiana ale narazie brak funduszy na jakie kolwiek zmiany w fabce <!-- s:( -->
-
poszukaj post o zegarach - Wolfik
-
jak masz płaciś w ASO to przyjedz do mnie
z :zdrowko: i bedziesz miał zrobione <!-- s -->
co do zegarów to zmieniałem podświetlenie , wiec .... -
PL - BYTOM
D - Boyten
:zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> -
[b]vanhouse [/b]sorki nie wyjechałem kursorem na samą górę <!-- s:) -->
-
[b]vanhouse[/b], lepiej dozbieraj i zamiast tyh listewek kup oryginalne miloteci ...
-
[b]vanhouse[/b], to sa wlasnie te miloteci
-
jak na moje oko to tansze sa nakladki na szczebelki, a drozsza jest nakladka albo to cala obwodka zaslaniajaca znaczek
-
Są dwa rodzje grili przed fl i po fl. Róznią się pochyleniem tych pionowych listewek.
-
lifting to ligting :super: <!-- s:super: -->
-
Ja tam wogole roznicy nie widze <!-- s:D -->
Jesli by tak mialo byc to bylaby to roznica chyba paru zl -
Myślę że efekt bylby spelniony ale montaż na taśmę dwustronną to chyba nie najlepsze rozwiązanie.
-
gdyby to był chrom to pewnie bym kupił
-
ale nigdzie nie znalazłem chromu.. <!-- s:( -->
-
se wycinać nie bede <!-- s;) -->
te okleinki widziałem. widzę, że te twoje nie przylegają za dobrze.. -
aaa... rozumim
co do smrodków to przyznać muszę, że trochę ciężko dobrać coś sensownego. mnie się sprawdza tylko na bocznej kratce. -
mam pytanko od jakich samochodow grupa vw pasuja klameczki wewnetrzne do fabii
-
Pasują tylko od Fabii.
pozdro
-
aha dzieki za pomoc od octavii i superba wydawaly sie podobne
-
Od jakiegoś czasu rozglądam się za takim rozwiązaniem i znalazłem:
[url=http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?p=57777&sid=3b7ebb7e5464cfd6ba7ef01ef5a37500#57777]Listwy ozdobne[/url] - są zdjęcia z niebieską fabią
cena nie jest wygórowana tylko brakuje mi tych dwóch kawałków na tylne okna ... <!-- s:( -->
a na tylną klape coś takiego :
[url=http://shop.obautodily.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=31_35&products_id=3759]Listwa 5-tych drzwi[/url]
mam czarne auto więc efekt powinien być ciekawy... co o tym sądzicie :luka: - oczywiście klapa bez oznaczeń